1 Γέννησα μετά απο sex... Πεμ Ιαν 26, 2012 8:35 am
athinage
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Πιθανή ημερομηνία τοκετού 07/02/11. Στις 06/02, ημέρα των γεννεθλίων μου, πηγαίνω στο γιατρό για την τυπική παρακολούθηση αλλά αισθανόμουν τα συμπτώματα( μάλλον ήταν στο μυαλό μου γτ ήθελα να γεννήσω στα γεννέθλια μου). " Φύγε σπίτι σου, λέει, τίποτα ακόμα". Να σκάσω εγώ... όλη τη μέρα περίμενα... Την επόμενη μέρα, πηγαίνω στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Έτοιμη η δικιά σου, με αποτρίχωση, τη βαλίτσα στο αυτοκίνητο, μπας κ μου πουν μένεις, γεννάς. Τίποτα πάλι. " Σου δίνουμε άλλες 2 μέρες κ αν πάλι τπτ έλα για πρόκληση." Τότε μια γιατρός μου λέει να κάνω sex. Πάω σπίτι κ λέω στον Φίλιππο θέλω sex κ το θέλω τώρα. Χλώμιασε ο καημένος! Παρεπιμπτώντος σ' όλη την εγκυμοσύνη κάναμε μόνο 1 φορά. " Να ξέρεις οτι το κάνω για σένα...." μου λέει κ κάναμε ότι πιο γελοίο έχουμε κάνει ποτέ. Θωρηκτό Αβέρωφ εγώ με 18 κιλά παραπανίσια κ μια κοιλάρα άστα να πάνε. Μόλις τελειώσαμε, μου λέει να αδυνατήσω γρήγορα γτ δε μπορεί ο κύριος να κάνει sex με χοντρή γυναίκα... Φτου του. Κ απο εκείνη την ώρα, 15:30, περιμένω κ τίποτα! Στις 3 τα ξημερώματα βλέπω αίμα.... αρχίζω κ τρέμω απο τη χαρά μου. Φίλιππε ξύπνα γεννάμε κ φεύγουμε στο νοσοκομείο. Πήγα με διαστολή 1 κ περίμενα μέχρι τις 18:00 για να ξεκινήσουν οι πόνοι. Στις 19:30 με πηγαίνουν στην αίθουσα με διαστολή 4 κ στις 21:00 κρατούσα στα χέρια μου το πανέμορφο πλασματάκι που είχα μέσα μου κ δεν ήθελε να βγει με τίποτα. Γέννησα εύκολα με 3 σφιξήματα κ αναπολώ εκείνες τις στιγμές. Ήταν οι ομορφότερες της ζωής μου....
Να σημειωθεί οτι τα 18 κιλά τα έχασα μέσα σε 3 μήνες... αφού πρώτα με δελέασε με 500€ δώρο για ψώνια! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Να σημειωθεί οτι τα 18 κιλά τα έχασα μέσα σε 3 μήνες... αφού πρώτα με δελέασε με 500€ δώρο για ψώνια! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]