1 Απορία...... Τρι Ιαν 31, 2012 4:26 pm
bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ποια η λειτουργία του κλειδιού citation multiple γνωρίζει καμία; είναι πριν το quote κάτω δεξιά , κάτω από τις υπογραφές μας..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bell έγραψε:Ποια η λειτουργία του κλειδιού citation multiple γνωρίζει καμία; είναι πριν το quote κάτω δεξιά , κάτω από τις υπογραφές μας..
βανια έγραψε:αυτό τη σημαίνει ; πολλαπλές παραπομπές ; μάλλον μπορείς να βάλεις αρκετά σχόλια στην ίδια δημοσίευση ; κάτι τέτοιο πρέπει να είναι
toutounaki έγραψε:bell έγραψε:Ποια η λειτουργία του κλειδιού citation multiple γνωρίζει καμία; είναι πριν το quote κάτω δεξιά , κάτω από τις υπογραφές μας..βανια έγραψε:αυτό τη σημαίνει ; πολλαπλές παραπομπές ; μάλλον μπορείς να βάλεις αρκετά σχόλια στην ίδια δημοσίευση ; κάτι τέτοιο πρέπει να είναι
Αυτο σημαινει κοριτσια, πολλαπλη παραθεση, δηλ ν απαντας σε πολλους ταυτοχρονα!
bell έγραψε:Ευχαριστώ πολύ! προς τι όμως ο θυμός σου;;
toutounaki έγραψε:bell έγραψε:Ευχαριστώ πολύ! προς τι όμως ο θυμός σου;;
Μα δεν ειμαι θυμωμενη!Για πλακα εβαλα το φατσονι-διαβολακι, για ποιο λογο, άλλωστε να θυμωσω; (ε ενταξει ειμαι εγκυουλα αλλα ολο και κατι θα μου κανουν για να θυμωσω, δεν το κανω χωρις λογο).Και μη μ ευχαριστεις, γιατι δεν εκανα κατι, απλως τολμησα και δοκιμασα το κουμπακι, το οποιο ως σημερα ουτε εγω ειχα χρησιμοποιησει!
toutounaki έγραψε:Ευχαριστω, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!
ΥΓ Δυσκολο σημερα το πληκτρολογιο με παγωμενα δαχτυλακια..
bell έγραψε:toutounaki έγραψε:Ευχαριστω, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!
Είναι κια από την εγκυμοσύνη που κρυώνεις... εγώ έγκυος στη μεγάλη, ιούνιο μήνα κυκλοφορούσα με φόρμες και κοιμόμουν με κουβέρτα!
xristinaf έγραψε:bell έγραψε:toutounaki έγραψε:Ευχαριστω, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!
Είναι κια από την εγκυμοσύνη που κρυώνεις... εγώ έγκυος στη μεγάλη, ιούνιο μήνα κυκλοφορούσα με φόρμες και κοιμόμουν με κουβέρτα!
πλακα κανεις!!εγω ημουν εγκυος το καταχειμωνο (μαρτιο γεννησα)και κυκλοφορουσα στο σπιτι με τιραντε,ασχετως που μετα που γεννησα μου εχει μεινει αυτη η καψα και μου εχουν σπασει τα νευρα!!
bell έγραψε:xristinaf έγραψε:bell έγραψε:toutounaki έγραψε:Ευχαριστω, να χαιρεσαι τα παιδακια σου!
πλακα κανεις!!εγω ημουν εγκυος το καταχειμωνο (μαρτιο γεννησα)και κυκλοφορουσα στο σπιτι με τιραντε,ασχετως που μετα που γεννησα μου εχει μεινει αυτη η καψα και μου εχουν σπασει τα νευρα!!
Όταν προχώρησε η εγκυμοσὐνη και γω ζεσταινόμουν! Στην αρχή όμως κρύωνα πολυ!
Ά και γω δεν έμενα Κρήτη, αλλά Έβρο!! Όσο να ΄ναι... υπάρχει μια διαφορά στις θερμοκρασίες!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης