1 ΟΣΕΣ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ? Τετ Φεβ 01, 2012 1:41 am
efoulitsa
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες!!!Σε 29 μερες ακριβως γυρναω στη δουλεια μου,ειχα παρει το 6μηνο και εφτασε η ωρα να αφησω το παιδι και να δουλεψω με μιση καρδια βεβαια..Θελω να παω στη δουλεια γιατι θα ξεφευγω λιγο απο το σπιτι και θα αλλαζω παραστασεις ερχεται το αλλα..αλλα το γιο μου τον εχω βαλει σε μια σειρα 8 μηνες τωρα,κοιμαται καθε 2ωριτσες κανα μισαωρο περιπου,το μεσσημερακι κοιμαται κανα 2-3ωρο και εχουμε κοψει τις πολλες αγκαλιες χωρις αιτια,γιατι και εγω κανω τις δουλειες μου και το θεωρω πιο σωστο να παιζει το παιδι ειναι πιο δημιουργικο απο το εχεις αγκαλια..κανουμε αγκαλιτσες και χαδακια αλλα πρεπει να μαγειρευουμε να καθαριζουμε κτλ ολες τα ξερουμε..Λοιπον το μικρο θα μου τον κραταει η πεθερα μιας και οι δικοι μου ειναι Αθηνα,μολις ερχεται σπιτι μας το παιδακι καθεται στο παρκο του και παιζει ομορφα και ωραια και τον σηκωνει αγκαλια τον ξεσηκωνει και μολις φυγει η κυρια δεν ξανακαθεται μονος του!!!Χθες εκοβα λαχανο σαλατα με το μικρο αγκαλια..Αναρωτιεμαι τι να κανω και τι να πω στην πεθερα μου οτι το παιδι δεν θελω να ξεμαθει απο τον τροπο ζωης του τελειως και οτι εχει μια σειρα..Δεν θελω να μου τον κανει σαλιο που λενε..Δεν ξερω ρε κοριτσια αν ειμαι παραλογη αλλα επειδη εργαζομαι σε super market και η κουραση ειναι παρα πολυ δεν θα το αντεχω να γυρναω απο τη δουλεια να εχω τις δουλειες μου και να εχω ενα παιδι που θα γκρινιαζει συνεχεια και θα αποζηταει την προσοχη μου..Τον εχω μαθει και καθεται παιζοντας και με βλεπει να κανω δουλειες,να πλενω πιατα,να αλλαζω σεντονια κτλ..Εσεις αντιμετωπιζετε τετοιο προβλημα?