376 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! Παρ Μαρ 23, 2012 4:13 am
Iokasti27
Η ψυχή της παρέας!
Την αυχενικη την κανατε κολπικα; Και επιτοπου σας ειπαν τα αποτελεσματα;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:εμενα μου ειπε επαφες σε συγκεκριμενες στασεις και οταν το ρωτησα για προφυλαξεις μου απαντησε: τι προφυλαξεις?ολα μεσα! τωρα τι να πω?
Deb έγραψε:sofouli έγραψε:εμενα μου ειπε επαφες σε συγκεκριμενες στασεις και οταν το ρωτησα για προφυλαξεις μου απαντησε: τι προφυλαξεις?ολα μεσα! τωρα τι να πω?
Δεν ξέρω!Εμένα μου είπε σε καμία περίπτωση δεν κάνει να πέσει σπέρμα μέσα γιατί το σπέρμα έχει μία ουσία που ξεκινάει τις συσπάσεις!!Τώρα τί να σου πώ;Ο κάθε γιατρός έχει την δική του άποψη!Απλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να αποφεύγουμε το σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!Δική μου άποψη...
sofouli έγραψε:Deb έγραψε:sofouli έγραψε:εμενα μου ειπε επαφες σε συγκεκριμενες στασεις και οταν το ρωτησα για προφυλαξεις μου απαντησε: τι προφυλαξεις?ολα μεσα! τωρα τι να πω?
Δεν ξέρω!Εμένα μου είπε σε καμία περίπτωση δεν κάνει να πέσει σπέρμα μέσα γιατί το σπέρμα έχει μία ουσία που ξεκινάει τις συσπάσεις!!Τώρα τί να σου πώ;Ο κάθε γιατρός έχει την δική του άποψη!Απλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να αποφεύγουμε το σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!Δική μου άποψη...
εμενα μου ειπε οτι ειναι χειροτερο να θελεις και να μη κανεις.οι συσπασεις που κανουμε κατα τον οργασμο μου ειπε δεν επηρεαζουνε το μωρο.εμεις δε καναμε γιατι φοβαται ο αντρας μου αλλα η κουμπαρα μου κανανε ως το τελος!
vgog65 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια
Τι κάνετε;Εγώ δουλείτσα !!!
Διάβασα το προηγούμενο θέμα σχετικά με τισ επαφές και να ρωτήσω κάτι?Εγώ αγχώνομαι ακόμη είνια και το πρώτο μου βέβαια παιδάκι..αλλά ακόμη αγχώνομαι...βέβαια θα δω τη γιατρό μου αρχές Απρλίου οπότε θα τη ξαναρωτήσω διότι μου το είχε απαγορέψει στην αρχή στο τρίμηνο (χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα).ΝΑ ρωτήσω και κάτι άλλο ζωάκια έχετε μέσα στο σπίτι??Εγώ έχω 2 γατούλες...έχω ρωτήσει τα σχετικά και τη γυναικολόγο και το κτηνίατρο και βεβαία οι γάτες μου είναι πεντακάθαρες...οπότε τις έχω παρεούλα και από ότι με καθησύχασε η γυναικολόγος θα παραμείνουμε παρέα και με το μωρό!!!
Panik11 έγραψε:Καλησπερα στην ομαδουλα μας.Σημερα εχω ραντεβου για αυχενικη στις 16:00 και περιμενω πως και πως να περασει η ωρα.Αντε να εχουμε και εμεις καλα αποτελεσματα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης