1 Καλησπέρα! Πεμ Φεβ 02, 2012 8:41 am
tina77
Σιωπηλή δύναμη
Με λένε Ματίνα και είμαι μαμά μιας κορούλας 3,5 ετών που ονομάζεται Μαριλένα. Ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη συναναστροφή με τις υπόλοιπες μανούλες του forum.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 11:45 pm, 1 φορά
Ευχαριστώ και ανταποδίδω. Καλή λευτεριά και μ΄ένα πόνο!gogokotr έγραψε:Αν και είμαι μέλος αρκετό καιρό μια με δυο φορές πρέπει να έχω γράψει, έχω διαβάσει αρκετά θεματάκια όμως. Ευκαιρία είναι να συστηθώ και εγώ, με λένε Γωγώ και είμαι έγκυος στην 18η εβδομάδα.
Καλώς ήρθες Ματίνα και καλώς σας βρήκα όλες!!!
tina77 έγραψε:Με λένε Ματίνα και είμαι μαμά μιας κορούλας 3,5 ετών που ονομάζεται Μαριλένα. Ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη συναναστροφή με τις υπόλοιπες μανούλες του forum.
joannoua3 έγραψε:matina m geia s agapi m k kalosorises...
Na s zizei to mwro...
tina77 έγραψε:Ευχαριστώ και ανταποδίδω. Καλή λευτεριά και μ΄ένα πόνο!gogokotr έγραψε:Αν και είμαι μέλος αρκετό καιρό μια με δυο φορές πρέπει να έχω γράψει, έχω διαβάσει αρκετά θεματάκια όμως. Ευκαιρία είναι να συστηθώ και εγώ, με λένε Γωγώ και είμαι έγκυος στην 18η εβδομάδα.
Καλώς ήρθες Ματίνα και καλώς σας βρήκα όλες!!!
tina77 έγραψε:Με λένε Ματίνα και είμαι μαμά μιας κορούλας 3,5 ετών που ονομάζεται Μαριλένα. Ελπίζω σε μια εποικοδομητική και ευχάριστη συναναστροφή με τις υπόλοιπες μανούλες του forum.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης