Τι ωραιο θεμα ανοιξες!!!Μ αρεσουν τα αρωματα!
Μ αρεσουν πολυ της L'artisan .Γενικως τα spicy και τα oriental προτιμω.
Infusion d'iris της Prada ,το eau de parfum (το e.d.t. μυριζε αλλιως πανω μου),αυτο φοραω τελευταια. Μυριζει σαπουνι,καθαριοτητα και εσπεριδοειδη.Μ αρεσουν της prada!!Κυριως το amber με την φουσκα!Πως μ αρεσει αυτοοο.Και το αντρικο,αυτο εχει ο αντρας μου.
Επαιρνα καποιο διαστημα για αποσμητικο το ghost, αλλα δεν το βρηκα προσφατα που εψαξα
Μ αρεσει της Mc Cartney το Stella,οτι εχει τριανταφυλλο μ αρεσει,οτι μυριζει σαν πουδρα.
kira έγραψε: το PARIS του YSL!!!!
Κ αυτο μ αρεσει,το φορουσα καποια χρονια,καθε ανοιξη δεν βγαζει κ ενα καινουριο paris?
black beauty έγραψε:Λατρευω το white musk!
Παλιο,διακριτικο και γλυκο αλλα χρησιμοποιω το λαδακι!
Του body shop λες?Ολο το λυκειο εβγαλα με αυτο!
Μ αρεσει πολυ,δεν μυριζει πανω μου.Γμτ/
trilly έγραψε:"FOR HER" by NARCISO RODRIGUEZ. το μαυρο.
trelomana έγραψε:THE ONE
DOLCE GABBANA!!!!!!!!!
Ουτε αυτο μυριζε πανω μου,μ αρεσε κ αυτο!
mamana έγραψε:Εγω τα τελευταια 8-9 χρονια
χρησιμοποιω
το Cool Water της Davidoff
τελεια δροσερη μυρωδια
εχει κ φοβερη κρεμα σωματος
πηρα κ πριν λιγο καιρο για να δοκιμασω
το rose του ferre δεν ενθουσιαστηκα
κ πολυ
Πωπω! Τι φρεσκαδα εχει αυτο!
Nena έγραψε:Εδω και 15 περιπου χρονια εχω πάθει obsession με το Obsession του Calvin Klein. Εχω τελειωσει τουλαχιστον 5 μεγαλα μπουκαλακια. Με αυτο ψεκαζα και τα γραμματα που εστελνα στον αντρα μου οταν ηταν φανταρος και μυριζε ολος ο θαλαμος..
Επίσης, όσο ημουν στην Αγγλία μου άρεσε και το Earth απο το GAP. Το σταματησαν και δεν μπορω να το ξαναβρω με τίποτα. Εχω φάει τον κόσμο μυριζοντας αρωματα μήπως και βρω κάτι που να μοιάζει σε οσμη, αλλά μπααααα...
Τωρα φοράω κυρίως το Eden και το Noa της Cacharel, και αφηνω το Obsession για πιο επισημες περιπτωσεις. Πάντως όποτε το μυριζω, μου ερχονται στο μυαλο εικονες απο τα παλια..
Γαματο το obsession κυριως το αντρικο,το φοραγα (το αντρικο παντα
).Νενα κ εγω ψεκαζα τα γραμματα οταν ηταν στο στρατο και τον δουλευαν τον ερμο χαχαχαχ!
μπεμπινι 1 έγραψε:escada kai kenzo,ως βασικα αρωματα και κατα καιρους chanel no5 kai hypnose της lancome
Αγαπω kenzo!Μου χε παρει το flower o αντρας μου καποια στιγμη,το μεγαλο και το εσπασα κατα λαθος
μυριζε για μερες το μπανιο μας.To summer ειναι πολυ ωραιο επισης.Και το jungle.
ισμηνη έγραψε:angel thierry mugler εδω και παρα πολλα χρονια για χειμωνα μονο γιατι ειναι βαρυ,ultraviolet paco rabbane για ανοιξη φθινωπορο και dolce gabbana light blue για καλοκαιρι.τωρα βεβαια με το παιδι δεν βαζω τπτ γιατι δεν κανει να μυριζει εντονα αρωματα ασε που μαςεχει φαει η κλεισουραααααα....
To ultra violet ειναι σουπερ αρωμα!
chicken έγραψε:Το αγαπημένο μου είναι το Armani Code. Το φοράω νομίζω τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια και μαρέσει πάρα μα πάρα πολύ.
Το καλοκαίρι όμως που μου φαίνεται βαρύ φοράω ή την she απο Emporio Armani ή την Be Delishious απο DKNY (την πράσινη
)
Το μηλαρακι μου θυμιζει την κολλητη μου οποτε το μυριζω
Φορουσα χρονια το cashmere mist το μαυρο,αλλα εξανληθηκε.Και μ αρεσε αυτο το αρωμα!
Lilliput έγραψε:Chloe - Pink Diamond Wish Chopard - Tom Ford Black Orchid
Τom Ford και ξερο ψωμι
σε ολα!Αλλα πολυ ακριβοοοο!
μαμαμια έγραψε:silver rain--&--midnight rain--&--mist la prairie...ακαταμαχητα και πανακριβα ..
ειναι τα ατιμα....πανακριβα!
September έγραψε:το Allure της Channel
Και αυτο το ειχα,δεν μου ταιριαζουν της channel ενω μ αρεσουν αρκετα.
Οπως μ αρεσουν πολυ και τα αρωματικα κερια,επαιρνα τα yankee candles για το σπιτι και στο τσακιρ κεφι (τωρα δεν δινω χρηματα πια γι αυτα) επαιρνα και καποιο κερι diptyque.
Σορρυ για το σεντονι
μ αρεσε το θεμα πολυ!
Θα ηθελα να παω ενα ταξιδι στις πολεις της Γαλλιας που εχουν παραδοση στην αρωματοποιια,να δω τα εργαστηρια,το ονειρευομαι αυτο το ταξιδι.