Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ για σας θα ναι το 2012, για μενα θα ναι το 2013 στην καλύτερη!!

Αχ νιώθω γριά ξαφνικά, άλλες μέχρι τώρα έχουν 1 κ 2 παιδιά Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 M147

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα ποιος ειπε οτι θελω να αγιάσω...την κοιλια του να ζουλάω και στην κόλαση ας πάω!!!

Ναι βρε γιαγιουλα μου...βγες εξω στην αυλη με το μαντηλι μες στο κρυο να σκοιπιζεις οπως η απεναντι.....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οταν παντρευτηκα στα 26 μου στο ιατρειο με κοιταγαν ολοι και μου έλεγαν γιατι τοσο μικρη; έγκυος εισαι; Με εκαναν να νοιωθω πολύ μικρη...ακομα και οι τσιγγανες (οχι αυτες που βλέπεις στους δρομους αυτες με τα τοσα λεφτα που ουτε στα ονειρα μας δε θα δουμε ) μου ελεγαν για τη φυλη σας εισαι πολύ μικρη..γιατι παντρευεσαι!!! Ακους;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μα ποιος ειπε οτι θελω να αγιάσω...την κοιλια του να ζουλάω και στην κόλαση ας πάω!!!

Ναι βρε γιαγιουλα μου...βγες εξω στην αυλη με το μαντηλι μες στο κρυο να σκοιπιζεις οπως η απεναντι.....

χαχαχαχαχα πες τα βρε Ιωαννα να μη τα λεω εγω!!!!χαχαχα κανεις και στιχακια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 328109
Αντα μου ο καθενας κανει παιδια οταν νιωσει ετοιμος κι οχι επειδη εχουν και οι αλλοι!!Εγω μεχρι πριν 2 χρονια αν με ρωτουσες θα σου ελεγα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!και δν ζηλευα καθολου τις φουσκωτες κοιλιτσες! Δν μετανιωνω καθολου λοιπον που περιμενα να ειμαι σιγουρη γι αυτο!!!και τωρα που θα ερθει το μπεμπε με καθυστερηση το εχω αγαπησει ηδη!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια 29 ειστε οχι 59...χαλαρώστε!Αφου και ο θεος μας έδωσε το δικαίωμα μεχρι τα 54 να κανουμε παιδια κατι παραπανω θα ξερει....

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κι εμείς όταν τους το παμε μας ρωτούσανε...

Κάθε πρωί τον ίδιο χαβά η γιαγιούλα.

Εγώ εν τω μεταξύ ούτε για πλάκα να πιάσω σκούπα.Αφού είμαστε στην εξοχή, θα ξαναλερώσει η αυλή Rolling Eyes

Έλλη κι εγώ δεν ένιωθα έτοιμη...όμως τώρα μετανιώνω...

Αχ κορίτσια τι μ έπιασε, χαστουκίστε με να συνέλθω λίγο...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 Dope-slap

Σύνελθε αααααααααααντααααα Laughing Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη τα κανει πιο γλυκα τα ρεβυθια η χρωματιστη πιπερια!!!Ακομα και στην φασολαδα βαλε κοκκινη- οχι την καυτερη και θα με θυμηθεις!! Τα αλλα τα μοιρασα,1 εφαγα!!!Αληθεια!!!!

Αντα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 Cz53

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 M068 = η φάτσα μου τώρα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aντα μη κανεις ετσι γιατι θελω να σε παρω μια μεγαλη αγκαλιτσα και εισαι πολυ μακρια και δν μπορω και στεναχωριεμαι!!!!!!

Ιωαννα θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις!!!
Σε πιστευω για τα σοκολατακια χαχα μπραβο σου βρε που καταφερες να μεινεις στο ενα!!Εγω μετα το ποπ δν εχω στοπ!!! ειναι να μην αρχισω!!! μπορω κανενα, αλλα δν μπορω ποτε μονο ενα χαχαχαχα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε θέλω να σας ρίξω κι εσάς μωρέ...

θα θελα μια αγκαλίτσα ,να πω την αλήθεια, τώρα...ή ένα ταρακούνημα σαν αυτό που κάνει το μπαρμπαδάκι της Ιωάννας

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 M068

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω σε αυτη τη φαση το μπεμπε το θεωρω ενα απο τα λιγα καλα που θα μου τυχουν!! (Ελπιζω συντομα μονο και μονο επειδη φοβαμαι μην το μετανιωσω λογω οικονομικων και δν κανω και μετα ειμαι οπως το μπαρμπαδακι σου Αντα για παντα!!!)
οποτε απο αυτα παιρνω κουραγιο να συνεχιζω να εχω καλη διαθεση οσο μπορω και να αντλω δυναμη και θετικη ενεργεια!!! Ε, αμα με ριξει κι αυτο ... θα με ριξω απο κανα γκρεμο Razz Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας τα τα οικονομικά γιατί έχω κ βουνά κοντά!!!

Είδατε τι παθαίνω άμα δεν κοιμηθώ καμιά ωρίτσα το μεσημέρι, κουρκουτιάζω...

Θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε καλές σκέψεις κ θα μου περάσει...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 M203

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη ειναι που φυγανε αμεσως την επομενη το πρωϊ!!!!!Θα σε ταρακουνησω κι εσενα...Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 Cz53

Αντα τι λες παιδακι μου; Εισαι μικρη ακομα, αλιμονο αν γερνουαμε απο τα 29. Θα ερθω πρωτα να σε ταρακουνησω και μετα θα σε παρω αγκαλια...οι ορμονες, η ζαχαρη...ολα σε κανουν να λες παραλογα!!!!Μεινε μαζι μας και μην αλλάζεις θεματακια.... Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παμε για φαγητο γιατι ήρθε το στεφανι μου και επιστρεφω...

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε κανα μήνα έχω γενέθλια μωρέ κ με έπιασε, γιατί σκεφτόμουν (τότε) να τους πω να μου κάνουν bebe δωράκια...

Anyway έχεις δίκιο ,ορμόνες,ζάχαρη, δε θέλει κ πολύ ο άνθρωπος!!Πάω να ρίξω λίγο νεράκι στο μουτράκι κ επιστρέφω!!Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 M020

Εδώ θα μείνωωω, εδώ θα μείνωωωω
θα σας τρελάνω κ εσάς δε σας το κρίβωωωω ....Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 M046

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εισαι κουρασμενη κοριτσακι μου??

κι εγω οταν δν ξεκουραζομαι γινομαι λιγο γκρινιαρα!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

καλη ορεξη Ιωαννα!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νιώθω λίγο κουρασμένη, μάλλον είναι κι αυτό μέσα σε όλα...κι εγώ γίνομαι γκρινιαρόγατο... Embarassed

Καλή όρεξη Ιωάννα Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472

lia-ka

lia-ka
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια μου,ακομη αιμα εχω,μου ειπε τρια χαπια την μερα!ειναι σαν να ειμαι στην πρωτη μερα περιοδου!με πονακια περιοδου!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου,ακομη αιμα εχω,μου ειπε τρια χαπια την μερα!ειναι σαν να ειμαι στην πρωτη μερα περιοδου!με πονακια περιοδου!

μολις ειδα την υπογραφη σου!! Νομιζω τα λεει ολα!!κι ετσι να μεινεις!!!
ξεκουραση!!!να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα χιχιχι καιρος να αραξεις κι εσυ λιγο!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 334590

Deb

Deb
Γεια σας κορίτσια!!!Το είπα στον μπαμπά μου!!!!!!Το πήρε πολύ καλά!!!Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει παππούς!!!χαχαχαχα!!!Χάρηκε πολύ!!!Τώρα μένει μόνο ο πεθερός μου!!!Επίσης ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για τον γάμο το καλοκαίρι!!!Είμαι πολύ χαρούμενη!Ήρθε το μπεμπέ και άλλαξαν όλα προς το καλύτερο!!!Και κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε να μείνουμε σπίτι του μπαμπά μου που είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!Αχ!!!Θέλω να χοροπηδήσω από την χαρά μου αλλά δεν μπορώ!!χιχιχι!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Λιάνα μακάρι να σταματήσει σύντομα, το διάβασα το θέμα σου.

Πάντως μια συνάδερφος του άνδρα μου είχε κανονικά τους 3 πρώτους μήνες περίοδο κ δεν είχε καν καταλάβει ότι ήταν έγκυος!!!Ώσπου λιποθύμησε στη δουλειά!!
Ο γιατρός της έδωσε φάρμακα, έμεινε σπίτι για ξεκούραση κ πριν από 3 μήνες γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!

Κοίτα λοιπόν να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς κ μην το σκέφτεσαι καθόλου αρνητικά!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Δέσποινα, είδες που αγχωνόσουν? Όλα καλά πήγαν κ ακόμα καλύτερα από ότι λες!!! Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472

Deb

Deb
lia-ka έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου,ακομη αιμα εχω,μου ειπε τρια χαπια την μερα!ειναι σαν να ειμαι στην πρωτη μερα περιοδου!με πονακια περιοδου!

Γεια σου Λιάνα!!!Μην ανησυχείς!όλα καλά θα πάμε!Απλά κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο!!!
Εγώ πονούσα και μου έδωσε να παίρνω 5 Utrogestan(2 το πρωί,1 το μεσημέρι και 2 το βράδυ) και 2 Filicine(πρωί-βράδυ)!!

Deb

Deb
Ada έγραψε:Καλησπέρα Δέσποινα, είδες που αγχωνόσουν? Όλα καλά πήγαν κ ακόμα καλύτερα από ότι λες!!! Very Happy Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #10 - Σελίδα 36 417472

Ναιιιιιιιιιιιιι ναι δόξα τον Θεό!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις