26 Απ: NA PATE NA XATHEITE OLES SASSSSS Κυρ Ιουν 27, 2010 1:07 am
happy_mother
Πανταχού παρούσα!
εγώ έχω να χάσω ακόμα 15....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
άρα ισχύει ότι στα αγόρια από πίσω δε φαίνεται τίποτα?στα κορίτσια στρογγυλεύεις και παίρνεις κι από πίσω... η κουμπάρα μου μου το είχε πει και εγώ όντως με κορίτσι είχα πάρει παντούmarkellajohny έγραψε:εγω πρεπει να ειμαι στα κιλα μου πλεον...δεν εχω ανεβει στη ζυγαρια ακομη, πειραζει?δεν προλαβαινω!!!αλλα εκανα ραγαδες αυτη τη φορα. οσες δεν εβγαλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ηρθαν και κατσικωθηκαν ολες σε αυτη στην κοιλια μου...13 κιλα πηρα συνολο αλλα ειχα μονο κοιλια, απο πισω δε φαινοταν οτι ημουν εγκυος. στην πρωτη πηρα 10 αλλα ημουν πολυ πρησμενη!!!
πόσο καιρό έχεις για δίαιτα, σίγουρα μπορείς να την ακολουθήσεις?(εγώ δε μπόρεσα να μαγειρεύω 100 φαγητά, έπεισα τον άντρα να την κάνουμε μαζί, χάναμε κι οι δύο αλλά επειδή είναι διατροφή, τη σταματήσαμε γιατί ψωνίζαμε τα κέρατα μας από το σούπερ, ενώ τώρα εγώ παίρνω για το δικό μου φαγητό ζήτημα 20 ευρώ τρόφιμα-είπαμε γιαούρτι τοστ και μπιφτέκια κοτόπουλο-)popi. έγραψε: Εγώ τη θέλω αυτη τη δίαιτα που είναι κυρίως για πόντους. Έχω όλα τα κιλά στην κοιλιά και στο πλάι,στα πιασίματα! Ε και λίγο στα μαγουλάκια...
ναι ναι σίγουρα όταν βλέπεις και μονη σου ότι κάνεις πρόοδο το βλέπεις και επιμένεις πιο πολύ, εγώ το κάνω ανεβαίνοντας στη ζυγαριά..χαζοχαίρομαι και λυπάμαι να σαβουρώσω ότι βρωnikoleta έγραψε:
ΥΓ. Σκέφτομαι μετά τη γέννα να βάλω τικεράκι με τα κιλά και τη διαδρομή της δίαιτας ώστε να με κράζετε όλες μαζί αν τολμήσω και δεν κρατήσω τη δίαιτα... γιατί εδώ που τα λέμε ένας μπαμπούλας πάντα χρειάζεται!
dinaki88 έγραψε:ναι ναι κλασικά κυτταρίτιδα και όλα τα ωραία..
πάντως έχω μια καλή δίαιτα από το αρμονία, χορταστική, που χάνεις κυρίως πόντους από παντού
την είχα κάνει πριν την εγκυμοσύνη και είχα εντυπωσιαστεί..
άμα σοβαρά θέλετε(σοβαρά όμως γιατί για να τη γράψω θα πάρει 2 ώρες )μου λέτε
και άμα χάσετε λέτε και κανά καλό λόγο για το σωτήρα σας(εμένα δηλ. )
dinaki88 έγραψε:ναι ναι κλασικά κυτταρίτιδα και όλα τα ωραία..
πάντως έχω μια καλή δίαιτα από το αρμονία, χορταστική, που χάνεις κυρίως πόντους από παντού
την είχα κάνει πριν την εγκυμοσύνη και είχα εντυπωσιαστεί..
άμα σοβαρά θέλετε(σοβαρά όμως γιατί για να τη γράψω θα πάρει 2 ώρες )μου λέτε
και άμα χάσετε λέτε και κανά καλό λόγο για το σωτήρα σας(εμένα δηλ. )
ShicShuel έγραψε:ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
dinaki88 έγραψε:ShicShuel έγραψε:ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
μπράβοοοοοοοοοοοοο
ShicShuel έγραψε:dinaki88 έγραψε:ShicShuel έγραψε:ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
μπράβοοοοοοοοοοοοο
με δουλευεις,ε??? χεχεχεχε τι να κανω...ασχετη ειμαι ακομα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης