26 Απ: θα μειωθει το ποσο για το 6μηνο στον ΟΑΕΔ!!!!! Τρι Μαρ 06, 2012 9:53 am
Tina_1982
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια πληρώθηκα σήμερα από ΟΑΕΔ πήρα 578,31€ από 660 που ήταν.Και ίσως υπάρξει και άλλη μείωση τον επόμενο μήνα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mariannemam έγραψε:Εμένα γιατι μου έβαλαν 377?Σήμερα έγιναν κατάθεση και τα δικά μου.Σε ποιον ΟΑΕΔ ανήκεις?
mariannemam έγραψε:Καλά ρε κορίτσια..200,00 ευρώ κάτω?Άσε που και να τους πάρω δεν παίζει να το σηκώσουν.Το έχουν χαμηλωμένο για να μην τους ενοχλούμε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Tina_1982 έγραψε:mariannemam έγραψε:Καλά ρε κορίτσια..200,00 ευρώ κάτω?Άσε που και να τους πάρω δεν παίζει να το σηκώσουν.Το έχουν χαμηλωμένο για να μην τους ενοχλούμε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πότε ξεκίνησες να πληρώνεσαι από οαεδ;Μήπως δεν είναι ολόκληρος μήνας;
mariannemam έγραψε:Tina_1982 έγραψε:mariannemam έγραψε:Καλά ρε κορίτσια..200,00 ευρώ κάτω?Άσε που και να τους πάρω δεν παίζει να το σηκώσουν.Το έχουν χαμηλωμένο για να μην τους ενοχλούμε....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πότε ξεκίνησες να πληρώνεσαι από οαεδ;Μήπως δεν είναι ολόκληρος μήνας;
Τελικα ηταν η εξοφληση Φεβρουαριου......Επρεπε να παρω τηλ για να μαθω....Μου εφυγε ενας μικρο βαρος/////.....
lamproula έγραψε:Μαριαννα απο ποια ημερομηνια του φεβρουαριου πληρωνεσαι?γιατι εμενα απο 13 φεβρουαριου ως τελος πηρα 315,εσενα ποτε εληγε η λοχειας?
Tina_1982 έγραψε:Κορίτσια πληρώθηκα σήμερα από ΟΑΕΔ και πήρα 514,46€.Μειώθηκε κι άλλο
depepio έγραψε:Koριτσια,καλησπερα σας..
Ειμαι στο 6μηνο του οαεδ απο τον ιανουαριο!
Τον πρωτο μηνα το ποσο ηταν:660 ευρω..
Τον δευτερο μηνα:578..
Toν τριτο:514..
Να δουμε μεχρι να ληξει το εξαμηνο θα τα καταφερουν να το πανε στα 300???
Ελεος..αδικα δουλευουμε τοσο καιρο??
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:depepio έγραψε:Koριτσια,καλησπερα σας..
άστα μη τα συζητάς...εγώ πρόλαβα στην 1η γέννα να πάρω σε όλους τους μήνες 699€ και στη 2η πήρα για 3 μήνες 698€ και για 3 μήνες 640€.τώρα δυστυχώς οι αλήτες κόβουν και απο εκεί.υπομονή και κουράγιο κορίτσια....
depepio έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:depepio έγραψε:Koριτσια,καλησπερα σας..
άστα μη τα συζητάς...εγώ πρόλαβα στην 1η γέννα να πάρω σε όλους τους μήνες 699€ και στη 2η πήρα για 3 μήνες 698€ και για 3 μήνες 640€.τώρα δυστυχώς οι αλήτες κόβουν και απο εκεί.υπομονή και κουράγιο κορίτσια....
toulaxiston prolava kai phra ta epidomata tou ika!!alla vlepw pws ta pragmata einai tragika!!
fovamai kai gia thn douleia otan gyrisw...anti na mas afhsoun na xaroume ta mwrakia mas-to kalutero pragma ston kosmo-bazoun sto mualo mas alla....krima polu krima!!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:depepio έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:depepio έγραψε:Koριτσια,καλησπερα σας..
toulaxiston prolava kai phra ta epidomata tou ika!!alla vlepw pws ta pragmata einai tragika!!
fovamai kai gia thn douleia otan gyrisw...anti na mas afhsoun na xaroume ta mwrakia mas-to kalutero pragma ston kosmo-bazoun sto mualo mas alla....krima polu krima!!
εγώ απο τώρα ξέρω (δεν μου το έχει πει αλλά και στην πρώτη κόρη πάνω ποθυ βρίκα στο κομπιούτερ την προειδοποίηση απόλυσης του έσκασα τη δεύτερη εγκυμοσύνη) οτι τον Οκτώβρη (18 μήνες μετά τη γέννα-υποχρεωτικά) θα με διώξει.και τότε.....τουλάχιστον τώρα τη βγάζουμε σχετικά καλά.αφήστε τα.και τα επιδόματα ΙΚΑ κατά διαόλου.εγώ πήρα καλά λεφτά.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » θα μειωθει το ποσο για το 6μηνο στον ΟΑΕΔ!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης