Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
579 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 579 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 6:51 am

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!ΕΕΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ... νεες μανουλες απο 19-25 - Σελίδα 2 654316 νεες μανουλες απο 19-25 - Σελίδα 2 517142

27Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 7:03 am

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα το θα ειμαι οπως ημουν δε νομιζω να γινετε σε καμια περιπτωση!!!Αλλα καποια πραγματα δε πιστευω πως θα τα χασω!!!!Ειναι κ ο γιωργος ανθρωπος που με κανει να αισθανομαι πως δε θα στερηθω ουτε το να βγω για ενα καφε ουτε να παω ενα κομμωτηριο!!Εννοειτε οχι με το ρυθμο που γινετε τωρα!Αλλωστε πιο τρελος χαζομπαμπας απο αυτον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Στο τελος θα τσακωνομαστε ποιος θα κατσει με το μωρο!!Θα λεω φυγε καρδια μου θα μ λεει πηγαινε καμια βολτα αγαπη μου θα κατσω εγω και παει λεγοντας!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

28Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 7:15 am

????????

Επισκέπτης
γεια σας μανουλες...και εγω ειμαι 23 ετων και εχω ενα αγορακι 9 μηνων....ειναι ωραια να γινεσαι μανουλα μικρη γιατι μεγαλωνοντας τα παιδια θα εχουν μια νεα μαμα στο πλαι τους που θα ναι συγχρονη,μοντερνα και θα βαδιζει με τους συγχρονους ρυθμους της ζωης...παντα μου αρεσε να κανω παιδια μικρη γι αυτο το λογο, γιατι εγω ειχα μεγαλους(σε ηλικια γονεις)η μαμα μου εμεινε εγκυος σε μενα στα 40 της...οποτε καταλαβενετε το χασμα των γενεων που λεμε...γι αυτο θελω να προσφερω στα παιδια μου τα καλυτερα..να συζηταμε τα παντα!!!οσον αφορα το θεμα μαμας-νοικοκυρας,προσπαθω να συνδιαζω τους ρολους εργαζομενης μητερας και συζηγου... ειμαι κοντα στο παιδι μου και στον αντρα μου....το μονο που μου λειπει ειναι το νησακι μου(μυτιληνη)....μου λειπει η θαλασσα ο καθαρος αερας,και πανω απ ολα οι δικοι μου ανθρωποι...οταν εισαι μακρια απ τους δικους σου ειναι πολυ δυσκολα...αλλα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα κ να μας εχει καλα ο θεουλης να πηγαινουμε να τους βλεπουμε!(ευκαιρια και για ταξιδακια....χαχα) Very Happy Very Happy

29Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 11:02 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παρουσα κι εγω στη ομαδα.Ειμαι η Μαριλια 21 ετων και εχω διδυμακια 10 μηνων και περιμενω σε 2 μηνες το 3ο μου παιδακι.Μπορει να ειμαστε μικρες κοριτσια αλλα μπορουμε να τα καταφερουμε και επισης ειναι ευλογια να εχεις ενα παιδακι...

30Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 11:35 am

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω είμαι απο θεσσαλονίκη!!!

31Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 12:34 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tinkibell έγραψε:Εγω είμαι απο θεσσαλονίκη!!!

ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ!!ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ??ΧΑΧ

32Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 12:42 pm

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας κοριτσουμπες κι εγω στην παρεα σας...!!!ειμαι η σοφια...σε 10 μερες γινομαι 23 χρονων κι εχω μια μπεμπα 5,5 μηνων...!!!21,5 παντρευτηκα 22,5 ηρθε η μπεμπα μας...22 μερες πριν κλεισουμε 1 χρονο γαμου...!!!κι εγω αισθανομαι τελεια που ειμαι πια μανουλα και δεν μου λειπει τιποτα απο την προ-βαλιας εποχη...!!!ισα ισα με το που ηρθε η βαλια μας ολοκληρωθηκαμε σαν ανθρωποι εγω κι ο μπαμπας της...ειναι ολη μας η ζωη η μικρουλα μας...!!!κοριτσια να χαιρομαστε ολες τα ζουζουνια μας και να θυμομαστε ποσο τυχερες ειμαστε ειναι τελειο να εχουμε μικρη διαφορα με τα ζουζουνια μας...!!! Very Happy

33Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:16 pm

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
angel-1 έγραψε:

ΕΥΟΣΜΟ!!! Ουαου τέτοια σύμπτωση όμως ούτε στημένη!
Κοντα στο λόγια της πλωρης!Μαιανδρου

34Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:21 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tinkibell έγραψε:
angel-1 έγραψε:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕ!!ΕΓΩ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ!!ΧΑΧΑ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ??

35Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:31 pm

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
angel-1 έγραψε:
Tinkibell έγραψε:
angel-1 έγραψε:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕ!!ΕΓΩ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ!!ΧΑΧΑ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ??

αντε τυχερες ...ευχομαι να δεσεται και σαν παρεα...σειρα μας χιιιι δεν ακουγομαστε λιγο σαν στερημενες? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

36Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:33 pm

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marilia_92 έγραψε:Παρουσα κι εγω στη ομαδα.Ειμαι η Μαριλια 21 ετων και εχω διδυμακια 10 μηνων και περιμενω σε 2 μηνες το 3ο μου παιδακι.Μπορει να ειμαστε μικρες κοριτσια αλλα μπορουμε να τα καταφερουμε και επισης ειναι ευλογια να εχεις ενα παιδακι...
γλυκια μου συγχαρητηρια.και με το καλο.εχεις τουλαχιστον βοηθεια?δεν θα ειναι λιγο δυσκολα?

37Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:36 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lolalu έγραψε:
marilia_92 έγραψε:Παρουσα κι εγω στη ομαδα.Ειμαι η Μαριλια 21 ετων και εχω διδυμακια 10 μηνων και περιμενω σε 2 μηνες το 3ο μου παιδακι.Μπορει να ειμαστε μικρες κοριτσια αλλα μπορουμε να τα καταφερουμε και επισης ειναι ευλογια να εχεις ενα παιδακι...
γλυκια μου συγχαρητηρια.και με το καλο.εχεις τουλαχιστον βοηθεια?δεν θα ειναι λιγο δυσκολα?

Ευχαριστω.Επιδη και οι γονεις μου αλλα και η πεθερα μενουν μακρια δεν υπαρχει βοηθεια καθημερινα εκτος απο του αντρα μου που κι αυτος το απογευμα γυρναει σπιτι.Απο το 5ο μηνα και μετα ερχοταν μια η πεθερα μου μια η μανα μου.Σε λιγες μερες ερχεται η πεθερα μου μπας και με ξεκουραση λιγο γιατι δεν αντεχεται ολο αυτο...

38Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:39 pm

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πω πω σε καταλαβαινω.εγκυος με 2 μωρακια θα ειναι σκετη τρελα.κακα τα ψεματα.εμενα ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και δεν ηταν πολυ σπιτι.ο μεγαλος μου πολυ ζωηρος και ετσι περασα δυσκολα στην εγκυμοσυνη.πολυ μοναξια.πως ειναι η καθημερινοτητα σου?

39Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:45 pm

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[/quote]

Για καφε όχι μόνο για δουλειές ψώνια δηλ. Το καλοκαίρι κάναμε βόλτα κάτω απτον περιφερειακό στο " παρκάκι" τι είναι αυτο τεσπα.
Κ με το μικρο που να πάω για καφε μια φορα τον πήρα πριν τα Χριστούγεννα που έγραψα...γυρίσαμε όλο το μαγαζί μέχρι κ μέσα στο μπαρ μπήκαμε, γκρεμησαμε το τραπέζι μας, και θέλαμε και τον σερβιτόρο να μας πάρει αγκαλια. Σόου γίναμε!το ξανα κανείς?αμ δε!
Εσύ που βγαίνεις?

40Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:49 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lolalu έγραψε:πω πω σε καταλαβαινω.εγκυος με 2 μωρακια θα ειναι σκετη τρελα.κακα τα ψεματα.εμενα ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και δεν ηταν πολυ σπιτι.ο μεγαλος μου πολυ ζωηρος και ετσι περασα δυσκολα στην εγκυμοσυνη.πολυ μοναξια.πως ειναι η καθημερινοτητα σου?

Δυσκολη αλλα την χαιρομαι με τα μικρα μου.Το πρωι που φευγει ο αντρας μου σηκωνομαι κι εγω και τσουπ ολο και καπιο μωρο θα πεταχτει.Τρωμε,παιζουμε ακουμε τραγουδακια και αν ειναι καλος ο καιρος παμε καμια βολτουλα.Τα ιδια το μεσημερι τα ιδια και το απογευμα.Ευτυχως εδω και κανα μηνα αρχησαν να κοιμουνται και το μεσημερι μεχρι τωρα δεν το εκαναν.Θελεις να τα λεμε και με πμ;

41Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 1:58 pm

lolalu

lolalu
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι αμε να τα λεμε.ρε συ μπραβο.γιατι εγω δεν καταφερνω ουτε τα μισα.ειναι τοσο ζωηρος ο μεγαλος ολα με δυσκολια τα κανω.λεω μηπως κανω κατι λαθος.με εχει γεμισει ανασφαλειες.σε θαυμαζω παντως.το ξαναλεω εγκυος και με 2 παιδια ειναι δυσκολο.

42Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 2:02 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tinkibell έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕ!!ΕΓΩ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ!!ΧΑΧΑ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ??

Για καφε όχι μόνο για δουλειές ψώνια δηλ. Το καλοκαίρι κάναμε βόλτα κάτω απτον περιφερειακό στο " παρκάκι" τι είναι αυτο τεσπα.
Κ με το μικρο που να πάω για καφε μια φορα τον πήρα πριν τα Χριστούγεννα που έγραψα...γυρίσαμε όλο το μαγαζί μέχρι κ μέσα στο μπαρ μπήκαμε, γκρεμησαμε το τραπέζι μας, και θέλαμε και τον σερβιτόρο να μας πάρει αγκαλια. Σόου γίναμε!το ξανα κανείς?αμ δε!
Εσύ που βγαίνεις?[/quote

ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??

43Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 2:10 pm

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??[/quote]

Απτην πλατεία μόνο δυο φορές περάσαμε. Προτιμώ ήσυχα μέρη με τον μικρο όταν είμαι. Κ αυτο το τσιγάρο πια δε μπορούμε πουθενά να πάμε. Ο άντρας μου ειναι 27.

44Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 2:15 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tinkibell έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??

Απτην πλατεία μόνο δυο φορές περάσαμε. Προτιμώ ήσυχα μέρη με τον μικρο όταν είμαι. Κ αυτο το τσιγάρο πια δε μπορούμε πουθενά να πάμε. Ο άντρας μου ειναι 27. [/quote]

ΚΖΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 27 ΕΙΝΑΙ!!ΑΣΕ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ??ΧΑΧΑΑ!!ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ!

45Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 2:22 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ!!ΕΣΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ...

46Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 2:29 pm

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
angel-1 έγραψε:
Tinkibell έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??

Απτην πλατεία μόνο δυο φορές περάσαμε. Προτιμώ ήσυχα μέρη με τον μικρο όταν είμαι. Κ αυτο το τσιγάρο πια δε μπορούμε πουθενά να πάμε. Ο άντρας μου ειναι 27.

ΚΖΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 27 ΕΙΝΑΙ!!ΑΣΕ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ??ΧΑΧΑΑ!!ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ![/quote]

Χάρηκα Αθήνα! Εδω Κατερίνα!
Άσχετο είσαι παντρεμένη?!

47Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 2:40 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tinkibell έγραψε:
angel-1 έγραψε:

ΚΖΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 27 ΕΙΝΑΙ!!ΑΣΕ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ??ΧΑΧΑΑ!!ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ!

Χάρηκα Αθήνα! Εδω Κατερίνα!
Άσχετο είσαι παντρεμένη?![/quote]

ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!ΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!!ΕΣΥ?

48Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 3:11 pm

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!ΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!!ΕΣΥ?[/quote]

Εγω και πολιτικό κ θρησκευτικό πριν απο 5 μισή χρόνια!

49Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 3:19 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tinkibell έγραψε:ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!ΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!!ΕΣΥ?

Εγω και πολιτικό κ θρησκευτικό πριν απο 5 μισή χρόνια![/quote]

AAA ΩΡΑΙΑ!!ΕΓΩ ΣΤΟ FB EIMAI ATHENA MAMAMIA!!AN ΘΕΣ ΚΑΝΕΜΕ ΑDD!!Η ΑΜΑΜ ΘΕΣ ΠΕΣ Μ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ!

50Σημαντικό! Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Τρι Φεβ 14, 2012 1:02 am

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AAA ΩΡΑΙΑ!!ΕΓΩ ΣΤΟ FB EIMAI ATHENA MAMAMIA!!AN ΘΕΣ ΚΑΝΕΜΕ ΑDD!!Η ΑΜΑΜ ΘΕΣ ΠΕΣ Μ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ!ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ![/quote]

Καλημερα βρήκα κάτι αλλα δεν έχει φωτο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις