26 Απ: νεες μανουλες απο 19-25 Δευ Φεβ 13, 2012 6:51 am
angel-1
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!ΕΕΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Tinkibell έγραψε:Εγω είμαι απο θεσσαλονίκη!!!
angel-1 έγραψε:Tinkibell έγραψε:Εγω είμαι απο θεσσαλονίκη!!!
ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ!!ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ??ΧΑΧ
Tinkibell έγραψε:angel-1 έγραψε:Tinkibell έγραψε:Εγω είμαι απο θεσσαλονίκη!!!
ΕΥΟΣΜΟ!!! Ουαου τέτοια σύμπτωση όμως ούτε στημένη!
Κοντα στο λόγια της πλωρης!Μαιανδρου
angel-1 έγραψε:Tinkibell έγραψε:angel-1 έγραψε:Tinkibell έγραψε:Εγω είμαι απο θεσσαλονίκη!!!
ΕΥΟΣΜΟ!!! Ουαου τέτοια σύμπτωση όμως ούτε στημένη!
Κοντα στο λόγια της πλωρης!Μαιανδρου
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕ!!ΕΓΩ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ!!ΧΑΧΑ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ??
γλυκια μου συγχαρητηρια.και με το καλο.εχεις τουλαχιστον βοηθεια?δεν θα ειναι λιγο δυσκολα?marilia_92 έγραψε:Παρουσα κι εγω στη ομαδα.Ειμαι η Μαριλια 21 ετων και εχω διδυμακια 10 μηνων και περιμενω σε 2 μηνες το 3ο μου παιδακι.Μπορει να ειμαστε μικρες κοριτσια αλλα μπορουμε να τα καταφερουμε και επισης ειναι ευλογια να εχεις ενα παιδακι...
lolalu έγραψε:γλυκια μου συγχαρητηρια.και με το καλο.εχεις τουλαχιστον βοηθεια?δεν θα ειναι λιγο δυσκολα?marilia_92 έγραψε:Παρουσα κι εγω στη ομαδα.Ειμαι η Μαριλια 21 ετων και εχω διδυμακια 10 μηνων και περιμενω σε 2 μηνες το 3ο μου παιδακι.Μπορει να ειμαστε μικρες κοριτσια αλλα μπορουμε να τα καταφερουμε και επισης ειναι ευλογια να εχεις ενα παιδακι...
lolalu έγραψε:πω πω σε καταλαβαινω.εγκυος με 2 μωρακια θα ειναι σκετη τρελα.κακα τα ψεματα.εμενα ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και δεν ηταν πολυ σπιτι.ο μεγαλος μου πολυ ζωηρος και ετσι περασα δυσκολα στην εγκυμοσυνη.πολυ μοναξια.πως ειναι η καθημερινοτητα σου?
Tinkibell έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕ!!ΕΓΩ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ!!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ!!ΧΑΧΑ...ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ??
Tinkibell έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??
angel-1 έγραψε:Tinkibell έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??
Απτην πλατεία μόνο δυο φορές περάσαμε. Προτιμώ ήσυχα μέρη με τον μικρο όταν είμαι. Κ αυτο το τσιγάρο πια δε μπορούμε πουθενά να πάμε. Ο άντρας μου ειναι 27.
Tinkibell έγραψε:angel-1 έγραψε:Tinkibell έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΙΚΩΣ!!ΜΕ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 1-2 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ..ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝΝΝΝ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ??
Απτην πλατεία μόνο δυο φορές περάσαμε. Προτιμώ ήσυχα μέρη με τον μικρο όταν είμαι. Κ αυτο το τσιγάρο πια δε μπορούμε πουθενά να πάμε. Ο άντρας μου ειναι 27.
ΚΖΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΗ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 27 ΕΙΝΑΙ!!ΑΣΕ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ...ΑΑΑ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ??ΧΑΧΑΑ!!ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ!
Tinkibell έγραψε:ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!ΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ!!ΕΣΥ?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης