26 Απ: Στην 6 εβδομαδα... Πεμ Φεβ 16, 2012 2:25 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Akouses kardioulla tlk agapi m???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Σε 10 μερες θα παω για να το δω τελικα..Αυτο μου ειπε χθες ο γιατρος.Ανυπομονω..Σημερα δεν νιωθω κ πολυ καλα.Εχω συνεχως βρεγμενο εσωρουχο.Δεν εχω παρα πολλα υγρα απλα εχω συχνοουρια κ μερικες φορες παρατηρω οτι εχω μουσκευτει λιγο.Να ανησυχησω?joannoua3 έγραψε:Akouses kardioulla tlk agapi m???
manioula έγραψε:Σε 10 μερες θα παω για να το δω τελικα..Αυτο μου ειπε χθες ο γιατρος.Ανυπομονω..Σημερα δεν νιωθω κ πολυ καλα.Εχω συνεχως βρεγμενο εσωρουχο.Δεν εχω παρα πολλα υγρα απλα εχω συχνοουρια κ μερικες φορες παρατηρω οτι εχω μουσκευτει λιγο.Να ανησυχησω?joannoua3 έγραψε:Akouses kardioulla tlk agapi m???
nikole20 έγραψε:πολυ ενδιαφερον το βιντεο!!!!για δειτε απο τις 21μερες χτυπαει η καρδουλα του.
Iokasti27 έγραψε:Κοριτσια γεια σας! Ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Διανυω κ εγω την 6 εβδομαδα κυησης. Την τεταρτη εκανα ηπερηχο κ σε 2 εβδομαδες θα ακουσουμε καρδουλα.... Ρε κοριτσια με προβληματιζει ομως κατι... Εξετασεις ο γιατρος δε μου εδωσε ακομη .. Θα κανω σε 2 βδομαδες περιπου...μου ειπε να μην τρωω μισοψημενα κρεατα κ να πλενω τα λαχανικα καλα !! Εγω ομως πριν τη προηγουμενη δευτερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος, και μισοψημενα κρεατα ετρωγα και σαλατες απεξω ετρωγα κ γενικα δε προσεχα αφου δε το ηξερα.. δε μπορω να κοιμηθω απο το αγχος, ειδικα με κατι περιπτωσεις που διαβαζω σε φορουμς.. Πως θα περιμενω 2 εβδομαδες? και εαν εχω τον ιo?
its a boy έγραψε:Iokasti27 kai emena to prwto moy einai poy perimenw.ton aprilio gennaw.einai apolyta fysiologiko to anxos poy exeis.egw ton gynaikologo moy ton eixa prixsei stis erwtiseis.oti apories exeis na ton rwtas.ta panta oti soy erxete sto myalo rwta to.gia esena mporei na einai kati gelio.tha peis einai dynaton na ton rwtisw ayto poy skeftome? nai rwtato. gia na soy vgei apoto kefali soy.egw ston 8 mina eimai twra kai akoma to ti erwtiseis ton kanw den mporeis na fantasteis.kai me apantaei se oles.akoma kai tilefwno tha ton parw gia na ton kanw mia erwtisi
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης