1 υψος μωρου 12 μηνων!!! Πεμ Φεβ 16, 2012 2:24 pm
smary
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια!!ειμαι νεα στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω τι υψος ειχαν τα ζουζουνια σας 12 μηνων ο γιος μου ειναι 74 ποντους ειναι φυσιολογικο πρεπει να ανυσηχω????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
smary έγραψε:γεια σας κοριτσια!!ειμαι νεα στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω τι υψος ειχαν τα ζουζουνια σας 12 μηνων ο γιος μου ειναι 74 ποντους ειναι φυσιολογικο πρεπει να ανυσηχω????
smary έγραψε:γεια σας κοριτσια!!ειμαι νεα στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω τι υψος ειχαν τα ζουζουνια σας 12 μηνων ο γιος μου ειναι 74 ποντους ειναι φυσιολογικο πρεπει να ανυσηχω????
andith έγραψε:smary έγραψε:γεια σας κοριτσια!!ειμαι νεα στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω τι υψος ειχαν τα ζουζουνια σας 12 μηνων ο γιος μου ειναι 74 ποντους ειναι φυσιολογικο πρεπει να ανυσηχω????
Το φυσιολογικο συμφωνα με τους αναπτυξιολογους ειναι 74 ποντοι για τα ενος ετους παιδια ή +25 ποντοι απο το υψος που γεννηθηκαν, προφανως και το καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης!, η δικια μου π.χ. πηρε 24 ποντους τον πρωτο χρονο και απο το χρονο μεχρι τωρα εχει παρει μολις 6 ποντους, δεν χρειαζεται παντως ανυσηχια!!και οι κοντοι εχουν ψυχη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης