26 Απ: Αποκριατικη μαμαδοσυνατηση!!! Σαβ Φεβ 18, 2012 1:32 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχ σορυ βρε κοριτσι μου... δεν ξερω πως μοπυ κολλησε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
stefy έγραψε:Χαχαχαχαχ σορυ βρε κοριτσι μου... δεν ξερω πως μοπυ κολλησε!!!
stefy έγραψε:Χαιρομαι που σας αρεσε η ιδεα μου! Τελικα σας βολευει Πειραια? Θελεκετ να το κανουμε Πειραια. Οι κοπελες που μενουν προς τα κει να μας προτεινουν καποιο μερος γιατι εγω δεν εχω ιδεα! Απλα να ειναι καπως ευκολη η προσβαση.
stefy έγραψε:Αν βρισκαμε καποιον ωραιο παιδοτοπο να παιξουν τα παιδια αλλα να υπαρχει και διαμορφωμενος χωρος για να πιουμε κι εμεις το καφεδακι μας θα ηταν οτι καλυτερο. Εγω σαν νε μανουλα που ειμαι δεν ξερω πολλους τετοιους. Ο μονος που ξερω ειναι αυτος αλλα σαν τοποθεσια δεν νομιζω οτι θα βολεψει πολυ http://www.perperino.gr/epikoinonia.htm. Αλλα σε αυτον τον παιδοτοπο υπαρχουν χωροι για παιδακια ολων των ηλικιων καθως και κοπελες που ασχολουντε μαζι τους. Επισης υπαρχει χωρος μεσα στον παιδοτοπο για καφε οπου απαγορευεται το καπνισμα αλλα και εκτος υπαρχει χωρος κλειστος με ζελατινες με τραπεζακια και θερμανση οπου επιτρεπεται και το καπνισμα. Ο χωρος για τα βρεφακια ειναι ξεχωριστα απο τα μεγαλα παιδακια και υπαρχουν κοπελες που ασχολουντε συνεχεια μαζι τους. Κατι τετοιο θα ηθελα να βρουμε.... Εχετε καποιον αλλον υπ οψιν σας? Να ειναι ανετο και ασφαλες για ολα τα παιδακια αλλα και για μας!
marinaki <3 <3 έγραψε:1 Αστερούπολη Κερκύρας 21, Πειραιάς, 210-5450217 ....................................2 Balloon's Υψηλάντου 1, Πειραιάς, 210-4131579 .......................3 Φατσούλες Kids Χρυσοστόμου Σμύρνης 33, Πειραιάς, 210-4973432 ......................................... 4 Καλλιτεχνούπολη Δημητρίου Ράλλη 104, Πειραιάς, 210-4514888 ...................................5 Children's Playland Ακτή Θεμιστοκλέους 278, Πειραιάς, 210-4539795 ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ
stefy έγραψε:Να γινει αλλα αντιμετωπιζουμε προβλημα με το που. Πες κι εσυ καμια ιδεα βρε Κατερινακι. Ο Πειραιας εχει δυσκολη προσβαση νομιζω γενικοτερα. Να ψαξουμε να βρουμε παιδοτοπους διπλα σε τραινο ή μετρο.... Σιγουρα δεν θα ειναι σε ολες τις κοπελες κοντα αλλα δεν γινεται αλλιως. Κοιταζω κι εγω παλι..
mpougatsoula24 έγραψε:στο φλοισβο φαληρου που περναει κ το μετρο????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης