151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Τρι Φεβ 21, 2012 8:56 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
καλέ που πήγαν όλες??ήρθα εγώ και φύγατε εσείς??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι αν το θεωρεί πως πρέπει..Ada έγραψε:Χμμ υποθέτω ότι σου προτείνει γιατρός να κάνεις την εξέταση μαζί με άλλες ορμονικές.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως, δεν το ήξερα αυτό
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα Κορίτσια..
Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ, αλλά σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό. Τις τελευταίες μέρες μπαίνω για να δω τι έγινε με την Αγάπη και την Deb. Πολύ χάρηκα για την εξέλιξη και εύχομαι και στην Αγάπη να πάνε όλα καλά!!
Εγώ κορίτσια είχα μια παλίνδρομη και πήγα στο γιατρό το Σάββατο και μου αφαίρεσε ότι είχε μείνει. Στεναχωρέθηκα πολύ.. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω αν θέλω να διαβάζω καθημερινά αυτό το θέμα, γιατί φοβάμαι μη με αγχώσει.. δεν ξέρω αν θέλω δηλαδή να λέω ότι προσπαθώ για μωρό.. στην πραγματικότητα θα ήθελα ένα μωράκι!!
Τώρα ακόμα πονάει η κοιλιά μου.. αλλα αίμα δεν έχω καθόλου... μόνο την πρώτη μέρα είχα...
Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες τις κοπέλες, και να γίνουν γρήγορα μανούλες!!
Λεμονάκι έγραψε:χαχαχαχα
μετά τα μεσάνυχτα λειτουργούμε καλύτερα !!
η αγάπη σήμερα δεν είπε θα κάνει την δευτερη χορειακή ;
γκρινιαρα έγραψε:κοριτσια καλο σας βραδυ...ηρθε η ωρα να ασχοληθω με τον συζυγο...φιλια σε ολες σας...
ioanna85 έγραψε:Αντα εγω μπερδευτηκα γιατι ειπε οτι κοιμηθηκε και ειχε αιμα την επομενη και πηγε στον γιατρο! Νομιζα Σαββατο!Δεν ξερω......
Ευη στην εγκυμοσυνη τι θα κανεις δηλαδη;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης