776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 3:15 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σου Λεμονάκι,γειά σου Ιωάννα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
όχι δεν είναι εύκολο να μην το σκέφτεσαι, δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι αλλά τουλάχιστον μπορείς κάνεις θετικές σκέψεις παρά αρνητικές.xristina_29 έγραψε:προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα γινεται απο την στιγμη που το θες τοσο πολυ να μην το εχεις στο μυαλο σου???δεν μου εχει γινει κ εμμονη ιδεα βεβαια..εχω κ αλλα πραγματα στο κεφαλι μου να με απασχολησουν...αλλα το θεμα του παιδιου ειναι απο τις μεγαλυτερες μου προτεραιοτητες...τωρα ποτε περιμενεις ή μηπως ηρθε η ατιμη????
περιμενω σε 2 μερες..δεν θελω να ερθει...δεν θελωωωωωωΛεμονάκι έγραψε:πότε περιμένεις ;xristina_29 έγραψε:με εχει παρει πολυ απο κατω..νιωθω κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια κ νομιζω πως και αυτο το μηνα δεν τα καταφεραμε...αρχιζω να ανησυχω...να φταιει το αγχος η μηπως υπαρχει προβλημα????
έχει καθυστέρηση ;
ioanna85 έγραψε:Καλημεριζω τις ομορφες...
Χριστινα ευχομαι να μην ερθει η περιοδος σου και συντομα να δεις !!!Κι αυτα τα συμπτωματα ειναι οχι μονο περιοδου αλλα και εγκυμοσυνης!Ευχομαι να ειναι το δευτερο!
Μαρια αχ!θελω πολυ να εγινε αυτο το θαυμα!!!Σου το ευχομαι ολοψυχα!
NAI APO TO KEFALI MEXRI TON PVPV TOY EINAI 7 EKATOSTA.PANTA SYMFVNA ME TON YPERHXO BGAINEI PIO MEGALO 2-3 MERES TO MIKROYLI MAS SE SXESH ME TIS MERES PERIODOY.H GIATROS MOY PISTEYEI PVS GYRV STIS 15 AYGOYSTOY THA GENNHSV.KAI OXI 26-29 POY EXV PITHANI PIT
Ευη οχι μη θιξεις οικογενειες...Κι εμεις εξω το καναμε, διπλα στην λιμνη!Πολυ ωραιος ο χωρος!Δεν εχω λογια!Κι εμεις με το καλο βαφτιση στην Πατρα!Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε!!!!χαχαχαχαχα!!!
Λεμονάκι και δεν ειδες τιποτα!!!Το 3 δεν ηταν τιποτα παλιοτερα!ΚΙ εμεις τον χαρηκαμε το γαμο μας....Αχ!
Δεσποινακι ολα καλα;Μια μερα θα σου κανει ενα μπαμ και θα αναρωτιεσαι μα ποτε εγινε τοση;Θα αρχισει και να γινεται και πιο σκληρη!Με τοση κατακρατηση λογικο ειναι!
Σωτηρια το μωρο σου;;;;Ψυχη μου!Αφου σου ειπαμε κι εμεις οτι ολα καλα ηταν! 7 εκατοστα το crl; απο το κεφαλακι λογικα μεχρι το πωπουδακι του!χιχιχιχι!
καλημέρα, τι έγινε καλέ ; που ;kira έγραψε:Κορίτσια καλημέρα,σήμερα πάμε λίγο καλύτερα!!
Έχω νευριάσει τόσο πολύ με το άλλο θέμα σήμερα που είμαι έτσι
Είδατε την απάντηση της ιδιοκτήτριας του forum και τον χαμό που αυτή προκάλεσε?
evi27 έγραψε:καλημέρα Αναστασία!! άντε μπράβο,αύριο ακόμη καλύτερα!! ναι το είδα...απλά απαράδεκτη...δεν θέλω να πω τπτ άλλο...
κοίτα μπορεί να έρχεται αλλά μπορεί να είναι και πονάκια εγκυμοσύνης !!xristina_29 έγραψε:περιμενω σε 2 μερες..δεν θελω να ερθει...δεν θελωωωωωωΛεμονάκι έγραψε:πότε περιμένεις ;xristina_29 έγραψε:με εχει παρει πολυ απο κατω..νιωθω κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια κ νομιζω πως και αυτο το μηνα δεν τα καταφεραμε...αρχιζω να ανησυχω...να φταιει το αγχος η μηπως υπαρχει προβλημα????
έχει καθυστέρηση ;
ioanna85 έγραψε:καλημερα καλημερα σε ολες....
Σημειωνω πως δεν ξυπνησα τωρα...
Μολις μιλησα με τον αντρα και μου εδωσα παραγγελια...σπανακορυζο σημερα!
Περαστικα στον κοντο Ελλη μου!Ολες ετσι αναλαφρες ειμαστε!!!
Αργυρω πως εισαι σημερα;
Χριστινα ναι τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης πολλές φορες συμπιπτουν με αυτα της περιοδου!Πρησμενο στηθος, πονακια χαμηλα κλπ κλπ
Αναστασια μην σκας καλη μου!Κι εγω δεν καλυφθηκα!Πως ειναι η μικρη σου;
για πείτε μου να δω και γω γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε και που !!kira έγραψε:evi27 έγραψε:καλημέρα Αναστασία!! άντε μπράβο,αύριο ακόμη καλύτερα!! ναι το είδα...απλά απαράδεκτη...δεν θέλω να πω τπτ άλλο...
Ευχαριστούμε Ευάκι μου!!Το απόγευμα θα μας δει και η παιδίατρος,άντε να δούμε!!!
Τι να πεις??Λίγη ευγένεια δεν θα έβλαπτε και μάλιστα προς αυτούς από τους οποίους βγάζει και ψωμάκι!!
σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τα καλα σου λογια..επισης μου δινεις απιστευτο κουραγιο κ δυναμη...για να δουμε..σε λιγες μερες θα ξερουμε...Λεμονάκι έγραψε:κοίτα μπορεί να έρχεται αλλά μπορεί να είναι και πονάκια εγκυμοσύνης !!xristina_29 έγραψε:περιμενω σε 2 μερες..δεν θελω να ερθει...δεν θελωωωωωωΛεμονάκι έγραψε:πότε περιμένεις ;xristina_29 έγραψε:με εχει παρει πολυ απο κατω..νιωθω κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια κ νομιζω πως και αυτο το μηνα δεν τα καταφεραμε...αρχιζω να ανησυχω...να φταιει το αγχος η μηπως υπαρχει προβλημα????
έχει καθυστέρηση ;
εγώ σου εύχομαι να μην έρθει !!!!
ξου ξου να μην έρθει !!!!
υπομονή γλυκιά μου, βλέπω την φωτο σου και είσαι κούκλα, υπομονή και όλα θα πάνε καλά !!!
ναι το είδα, οκ κατάλαβα.evi27 έγραψε:Λεμονάκι μου έχεις π.μ
αληθεια????μπραβο κοπελια μου!!!!!αυτα ειναι....χαιρομαι για σενα..εγω αν δω αιμορραγια θα νομιζω πως παλι απετυχα...δεν προκειται μετα να κανω τεστ...sotiria-giannitsa έγραψε:ioanna85 έγραψε:καλημερα καλημερα σε ολες....
Σημειωνω πως δεν ξυπνησα τωρα...
Μολις μιλησα με τον αντρα και μου εδωσα παραγγελια...σπανακορυζο σημερα!
Περαστικα στον κοντο Ελλη μου!Ολες ετσι αναλαφρες ειμαστε!!!
Αργυρω πως εισαι σημερα;
Χριστινα ναι τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης πολλές φορες συμπιπτουν με αυτα της περιοδου!Πρησμενο στηθος, πονακια χαμηλα κλπ κλπ
Αναστασια μην σκας καλη μου!Κι εγω δεν καλυφθηκα!Πως ειναι η μικρη σου;
XRISTINA KI EGV EIXA PRISMENO STITHOS KAI LIGA PONAKIA KAI TELIKA HMOYN EGYOS KAI ME AIMORAGIA MALISTA STHN 23 MERA TOY KYKLOY KAI NOMIZA OTI ALLAKSE O KYKLOS MOY.ALLA EKANA THN ALLH MERA TEST KAI BGHKE+++++++++++
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης