826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!! Πεμ Φεβ 23, 2012 4:13 am
xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας. Εγώ είμαι κάπως σήμερα γιατί ο αγαπημένος μου παππούλης "έφυγε" εχθές. Ξέρω ότι ξεκουράστηκε γιατί ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα, αλλά στεναχωριέμαι πολύ. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο, δεν το ελέγχω. Δεν είμαι και κοντά για να παρηγορήσω τη γιαγιάκα μου (είναι Κρήτη). Η μαμά μου η καημένη έφυγε εχθές άρον άρον, αλλά τελικά δεν τον πρόλαβε. Θα προσπαθήσει να πείσει τη γιαγιά μου να τη φέρει Κύπρο για να μην είναι μόνη της εκεί. Ελπίζω να τα καταφέρει, θα χαρώ πάρα πολύ.
Κατά τα άλλα σκέφτομαι τη χθεσινή μου εμπειρία στην αυχενική και παίρνω δύναμη και ελπίδα. Δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχω ένα πραγματάκι 5 πόντων που κινείται μέσα μου. Αδιανόητο μου φαίνεται . Σας το εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί σας έχω αγαπήσει όλες, να το νοιώσετε κι εσείς σύντομα
και το ρωτας????οι αντρες δεν μεγαλωνουν ποτε...παραμενουν παντοτε παιδια...ioanna85 έγραψε:Μεγαλωνω αντρα πιανετε;
συλληπητηρια θερμα...να ζησεις να τον θυμασαι με αγαπη..κ εγω εχασα πριν 1 χρονο τον παππου μου κ μαζι κ την γιαγια μου οι οποιοι για μενα ηταν οι γονεις μου....δεν υπαρχει μερα να περασει χωρις να τους σκεφτω...καλη αναπαυση να εχει κοριτσι μου ο παππουλης....γκρινιαρα έγραψε:demmy5_k έγραψε:Καλημέρα σας. Εγώ είμαι κάπως σήμερα γιατί ο αγαπημένος μου παππούλης "έφυγε" εχθές. Ξέρω ότι ξεκουράστηκε γιατί ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα, αλλά στεναχωριέμαι πολύ. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο, δεν το ελέγχω. Δεν είμαι και κοντά για να παρηγορήσω τη γιαγιάκα μου (είναι Κρήτη). Η μαμά μου η καημένη έφυγε εχθές άρον άρον, αλλά τελικά δεν τον πρόλαβε. Θα προσπαθήσει να πείσει τη γιαγιά μου να τη φέρει Κύπρο για να μην είναι μόνη της εκεί. Ελπίζω να τα
καταφέρει, θα χαρώ πάρα πολύ.
Κατά τα άλλα σκέφτομαι τη χθεσινή μου εμπειρία στην αυχενική και παίρνω δύναμη και ελπίδα. Δεν το πιστεύω ακόμα ότι έχω ένα πραγματάκι 5 πόντων που κινείται μέσα μου. Αδιανόητο μου φαίνεται . Σας το εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί σας έχω αγαπήσει όλες, να το νοιώσετε κι εσείς σύντομα
συλλυπητηρια για τον παπου σου...
να προσεχεις τον εαυτο σου και το φασολακι σου...ευχομαι ολες μας να ερθουμε συντομα στη θεση σου...
boubou έγραψε:κοριτσάκια μου γλυκά θα σας αφήσω να ετοιμαστώ για δουλειά!!θα μιλήσουμε αργότερα πάλι!!
τα δικα μου φαγανε κ λιωνουν στον υπνο!!!!περιμενω να δω τα ζουζουνια σου!!!!!!!!Αργυρώ030509 έγραψε:Ήρθα...τους βάζω να φάνε και έρχομαι!!!
Θα σας βάλω και εγώ φωτό μετά!!!(Απο τα σκυλια μου εννοώ!!!)
Ada έγραψε:
Εύη η Θέρμη μου πέφτει κομματάκι μακριά κ ο άνδρας μου δεν οδηγεί (ξέρω σπάνιο) οπότε γειτόνισσες δε θα γίνουμε
Ada έγραψε:
Εύη το δίπλωμα το πήρε πριν από 5 χρόνια μετά από πολύ γκρίνια από μένα!!! Από τότε βέβαια έχει οδηγήσει μια φορά μόνο!!!
Αυτό βέβαια είναι ό,τι πρέπει για μενα που λατρεύω την οδήγηση!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #13!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης