1 pws na kopsw thn pipila; Τρι Φεβ 21, 2012 4:00 am
veniou
Είναι σε καλό δρόμο!
geia sas 8elw tis gnomes sas gia na kopsoume thn pipila einai 17mhnon kai kanei pipila to deutero kai to trito daxtilaki mazi pws na thn stamatisoume;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannakuba έγραψε:Ειναι αρκετά μεγάλο παιδάκι...για να το βάλεις σε πειρασμό.... χε χε χε
στο οτι ΑΝΝΝΝΝΝΝΝ δεν βάζεις πια τα δαχτυλάκια στο στόμα (που το κάνουν τα μωράκια) ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
και βάλτο να διαλέξει κάτι....να ξέρει τι έχει να περιμένει
Νανακι έγραψε:joannakuba έγραψε:Ειναι αρκετά μεγάλο παιδάκι...για να το βάλεις σε πειρασμό.... χε χε χε
στο οτι ΑΝΝΝΝΝΝΝΝ δεν βάζεις πια τα δαχτυλάκια στο στόμα (που το κάνουν τα μωράκια) ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡΡΡΡ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
συμφωνω,μονο ετσι τελικα με δωροδοκια....χαχαχαχαχαχα
totula έγραψε:εννοειτε την πιπιλα την πετας και τερμα το δαχτυλο ειναι παντα εκει
totula έγραψε:απο οτι λενε οι γιατροι μετα τα 2 αλλα καλυτερα να ειναι καλοκαιρι (για τυχον ατυχηματα), οσο για την πιπιλα εγω του μεγαλου του την εκοψα στα 2 και απο οσο μου εχει πει ο παιδοδοντριατρος μεχρι τα 2-3 πρεπει να εχει κοπει
auto fobame kai egw ta dontakia ths,kai pistebw oti twra pou einai mikrh 8a thn kopsoume pio efkola pistebwtotula έγραψε:και ο δικος μου ο μικρος (3 μηνων) προτιμαει τα δαχτυλα απο την πιπιλα και ολο τρεχω να του το βγαλω και να του δινω πιπιλα. εγω ημουν ετσι μωρο και η μανα μου δεν καταφερε να μου την κοψει ωσπου 6 ετων (αν εχεις το θεο σου) ειδα αναν ξαδελφο τιγκα στα σιδερακια και μου ειπε η μανα μου ετσι θα καταντησεις και απο τοτε μαχαιρι. γι αυτο οπως καταλαβενετε εχω παρει απο φοβο την τσουτσα (ετσι την λεω εγω). δεν ειναι μια απλη συνηθεια ειναι εθισμος και καταστρεφει κα τα δοντια
kai emena ston upno mono kanei otan koimate ta bgazei,einai noris lipon gia na dw apotelesmatamamamatina έγραψε:Στα δύο μου πρώτα παιδιά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Στον χρόνο τους τη έκοψα. Λοιπόν η μικρή μου κάνει πιπίλα ακριβώς τα ίδια δάχτυλα από το αριστερό χέρι. Μόλις κοιμηθεί όμως τα βγάζει. μόνο για ύπνο τα χτησιμοποιεί. δεν με αγχώνει και τόσο. Θα σγχωνόμουν αν τα είχε όλη την ώρα. Ας διαβάσουμε και καμιά άλλη γνώμη όμως.
8a tw kanw giati tis to lew oti mono ta mwra kanoun pipila kai oti einai megalw koritsi kai ta bazei epitides kai gelaei.ta katalabenoun olla ta atima xaxaxajoannakuba έγραψε:Ειναι αρκετά μεγάλο παιδάκι...για να το βάλεις σε πειρασμό.... χε χε χε
totula έγραψε:απο οτι λενε οι γιατροι μετα τα 2 αλλα καλυτερα να ειναι καλοκαιρι (για τυχον ατυχηματα), οσο για την πιπιλα εγω του μεγαλου του την εκοψα στα 2 και απο οσο μου εχει πει ο παιδοδοντριατρος μεχρι τα 2-3 πρεπει να εχει κοπει
veny έγραψε:emana pantws konteuei na kleisei ta 3 k den exw kataferei tipota. thn pana thn bgalame to kalokairi pou perase alla dustyxws pipila k ypnoo sto krevati ths ta pame xalia xa xa.. twra pou eimai k egguos sto 2o nomizw oti apla me kanei oti 8elei...
mamamatina έγραψε:Στα δύο μου πρώτα παιδιά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Στον χρόνο τους τη έκοψα. Λοιπόν η μικρή μου κάνει πιπίλα ακριβώς τα ίδια δάχτυλα από το αριστερό χέρι. Μόλις κοιμηθεί όμως τα βγάζει. μόνο για ύπνο τα χτησιμοποιεί. δεν με αγχώνει και τόσο. Θα σγχωνόμουν αν τα είχε όλη την ώρα. Ας διαβάσουμε και καμιά άλλη γνώμη όμως.
CHRISLA2216 έγραψε:veny έγραψε:emana pantws konteuei na kleisei ta 3 k den exw kataferei tipota. thn pana thn bgalame to kalokairi pou perase alla dustyxws pipila k ypnoo sto krevati ths ta pame xalia xa xa.. twra pou eimai k egguos sto 2o nomizw oti apla me kanei oti 8elei...
μαλλον πρεπει να γινεις πιο αυστηρη κ πιο απολυτη!! μην αφηνεις δηλαδη κ πολλα περιθωρια.. θα δυσκολευτεις πολυ με το δευτερο..
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης