Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
703 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 703 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:κοριτσια δεν διαβασα ολες τις απαντησεις σας αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.Εγω σκεπτομαι να τον παω απο Σεπτεμβρη θα ειναι 32 μηνων αλλα δεν ξερω αν θα εχει βγαλει την πανα.Σε δημοσιο τον παιρνουν ή μονο σε ιδιωτικο αν φοραει πανα?

αν είναι βρεφονηπιακός τα παίρνουν και με πάνα. δηλαδή αν δέχονται παιδάκια από πολύ μωρά δέχονται και με πάνα. αυτός είναι ο γενικότερος κανόνας.

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οκ florentiab ευχαριστω!

FOYNTOYKAKI

FOYNTOYKAKI
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ 18 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 15ΜΗΝΑ.ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ 10ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΙΟΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!

sk

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του , από την μια η κοινωνικοποίηση από την άλλη οι ιώσεις . Μεγάλο ρόλο παίζει η ηλικία του κάθε παιδιού ! Αν είναι μικρό , καλύτερα είναι η νταντά , αν είναι πάνω από 2 , ένας καλός βρεφονηπιακός (με λίγα παιδία ανά δασκάλα )θα ήταν μια επιλογή . Εγώ είμαι παιδαγωγός , μητέρα ενός βρέφους 7 μηνών και αναλαμβάνω παιδάκια για δημιουργική απασχόληση στον χώρο μου στον Γέρακα , που είναι κάτι ενδιάμεσο ! Η γνώμη μου είναι ότι ένας παιδικός σου προσφέρει την ας πούμε σιγουριά ότι δεν θα κακοπέσει το μωρό σου ! Διότι έχουν ακουστεί διάφορα ! Από την άλλη όμως μια γυναίκα στο σπίτι θα ασχοληθεί μόνο με το μικρό σου ( η οποία όμως να έχει κάποιες βασικές παιδαγωγικές γνώσεις ) , θα αφοσιωθεί πλήρως σε αυτό ! Δες το από την οπτική γωνία της προσωπικότητας του παιδιού σου και θα βρεις την απάντηση ! flower

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ.ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Ε ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΝΤΟΥ" ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...

SKATZOXOIROULA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑς ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕς.ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΛΗΚΙΑς 11, 8, 5 ΚΑΙ 1 ΕΤΟΥς.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝ Ες ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟς.ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΜΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ 2 ΜΗΝΩΝ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΙΩΣΕΙς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΔΕΛΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;.ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΧΟΛΕΙΟ .ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙς ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ.ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕς
I love you

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
SKATZOXOIROULA έγραψε:ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑς ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕς.ΕΧΩ 4 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΛΗΚΙΑς 11, 8, 5 ΚΑΙ 1 ΕΤΟΥς.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝ Ες ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟς.ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΜΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ 2 ΜΗΝΩΝ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΙΩΣΕΙς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΔΕΛΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;.ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΧΟΛΕΙΟ .ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙς ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ.ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕς
I love you

γνώμη μου είναι οτι αφού υπάρχουν ήδη μεγαλύτερα παιδάκια που πάνε στο σχολείο τις ιώσεις δεν θα τις αποφύγεις.
εγώ στη θέση σου αν μπορούσα θα το έστελνα παιδικό (είμαστε 5 αδέλφια και ξέρω πόσο τρέξιμο ρίχνεις)

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγώ είαμι πολύ υπέρ του παιδικού σταθμού. και για΄τι έχω δουλέψει και για΄τι πήγα τη μικρή από 5,5 μηνών αναγκαστικά.εκτός του ότι οικονομικά συμφέρια πολύ περισσότερο, στον παιδικό κάνουν ένα σωρό πράγματα, έχουν ένα σωρό παιχνίδια.εμένα επειδή ξεκίνησε πολύ μικρή είχα άγχος αλλά κάθε πρωί που την αφήνω ξελάει και κάθε παόγευμα που την παίρνω πάλι μέσ στην καλή αχαρά τη βρίσκω. κι όπως είπε η andith η κόρη της με το που πήγε παιδικό ήθελε στο σπίτι να τρώει μόνη της, μαζεύει τα παιχνίδια της και είναι πολύ χαρούμενη τα απογεύματα(εγώ την παίρνω) το μόνο κακό είανι οι ιώσεις τον πρώτο χρόνο αλλά περνάνε κι αυτές

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arkoudaki έγραψε:εγώ είαμι πολύ υπέρ του παιδικού σταθμού. και για΄τι έχω δουλέψει και για΄τι πήγα τη μικρή από 5,5 μηνών αναγκαστικά.εκτός του ότι οικονομικά συμφέρια πολύ περισσότερο, στον παιδικό κάνουν ένα σωρό πράγματα, έχουν ένα σωρό παιχνίδια.εμένα επειδή ξεκίνησε πολύ μικρή είχα άγχος αλλά κάθε πρωί που την αφήνω ξελάει και κάθε παόγευμα που την παίρνω πάλι μέσ στην καλή αχαρά τη βρίσκω. κι όπως είπε η andith η κόρη της με το που πήγε παιδικό ήθελε στο σπίτι να τρώει μόνη της, μαζεύει τα παιχνίδια της και είναι πολύ χαρούμενη τα απογεύματα(εγώ την παίρνω) το μόνο κακό είανι οι ιώσεις τον πρώτο χρόνο αλλά περνάνε κι αυτές

καλα τα παιχνιδια δεν τα μαζευει αλλα προσπαθει, που θα παει θα μαθει!

nena1988

nena1988
τελικα κοριτσια μαλλον προς τον βρεφικο κλεινουμε και εγω και ο αντρας μου,δυσκολο να βρες γυναικα εμπιστη και να μην σε ξεβρακωσει!!!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
thelw na pisteyw oti h epilogh tou paidikou stathmou eidika sthn hlikia pou to paidi arxizh na perpataei einai h kalhterh... erxete se epafh me alla paidakia paizoun "trexoun" "milane" (sthn dikia tous glwssa Wink ) mathenoun siga siga na leitourgoun san ommada kai na moirazonte pragmata mesa apo diafores drasthriothtes... kai fysika koinonikopoiounte mathenontas oti sth zwh den einai mono o mpampas kai h mama....
emeis ksekiname thn allh ebdomada paidiko. 2 apogeymata thn ebdomada (oute logoa gia parapanw...PANAKRIBA) oxi giati den mporw na thn krathsw (kaaaathome olh mera den doulebw) alla giati pisteyw den einai kai to kalhtero ena paidi 14 mhnon pou exei tosh energeia gia na kanei pragmata na kathete olh mera mesa sto spiti (mias kai o kairos edw den bohthaei KATHOLOU) h na bgenei thn klasikh bolta (mia sto toso) MONO me thn mama (les kai einai kanena skylaki kai to pas gia katourima) mias kai edw den exoume ellhnes konta me paidia kai oi "epafes" me tous ollandous einai dyskolh mias kai einai polyyy kleisth anthrwpoi!!! kai pisteyw oti kai ta paidia mas tha ta prosexoun dinontas tous oti xreiazonte... oso gia tis iwseis????? kai sto spiti na eisai den nomizw oti mporeis na ths apofyghs...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις