26 Απ: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE...ΕΛΕΟΣ Τετ Φεβ 22, 2012 12:24 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Το έκανα μόλις τώρα!!Βγήκα και πάτησα να δω και μου τις δείχνει πάλι όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οκ αυτό δεν το ήξερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
kira έγραψε:Το έκανα μόλις τώρα!!Βγήκα και πάτησα να δω και μου τις δείχνει πάλι όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzef έγραψε:https://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83%20%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CF%83&psj=1&gs_sm=3&gs_upl=1147l16178l0l17889l18l18l1l1l1l0l153l2270l0.16l16l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=JyZET7-bDI7Q4QS51tiCCA#tbnh=151&tbnw=99&um=1&hl=el&sig=105932735458292914622&tbm=isch&sa=1&q=%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%95%CE%A3+%CE%9F%CE%9A%CE%A4%CE%A9%CE%92%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A5+2011+forum&pbx=1&oq=%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%95%CE%A3+%CE%9F%CE%9A%CE%A4%CE%A9%CE%92%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A5+2011+forum&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=33545l35280l2l36090l9l9l0l0l0l0l119l913l5.4l9l0&fp=1&biw=1366&bih=643&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&cad=b
ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΑΝ AVATAR.
martina2010 έγραψε:koritsia xoris na eimai "eidikos" sto thema kserw oti akoma kai mia shggekrimenh protash na balhs sto google search me copy paste tha sou bgalh to site pou thn exeis balei.. akoma kai to mail tou h kapoio allo psebdonymo pou mporei na xrisimopoih kapoios diko tou h kapoiou alou tha tou bgalh analhtika ta site sta opoia mporei na ta exei xrhsimopoihsh.... opote den einai thema ton diaxeirhston oute pisteyw mporoun na kanoun kati gi ayto... einai thema kathara to pws leitoyrgoyn oi mhxanes anazhthshs.. einai san na eimaste oles mazemenes se ena "gialino domatio" pou opoios pernaei apo "eksw" mporei na dei emas ta paidia mas tis foto ston "toixo" kai na "akoush" otidhpote "leme".. apo ekei kai pera einai epilogh mas kai mono an theloume na "eimaste mesa se ayto to domatio" h apla kapou pou na mhn mporei na mas dei kanenas..........!!!
xara έγραψε:Βρε κοπελια που ανοιξες το θεμα...
τωρα το καταλαβες οτι το ιντερνετ ειναι ενα μεγαααααλο χωριο???Χρονια τωρα, εφ οσον δημοσιευεις κατι ειτε ειναι στο ειμαι μαμα, ειτε στο ειμαι μπαμπας εχει προσβαση ο καθενας να το βλεπει..
Και εδω μεσα, που θελεις προσβαση οπως εχω ξαναπει, που ξερεις οτι εγω ειμαι η χαρα εχω τα παιδακια που ειναι στα τικερακια, και δεν ειμαι ο μπαμπης ο ματακιας...
Ειμαστε ενηλικοι νομιζω κ υπευθυνοι των πραξεων μας...
Εφοσον φοβασαι ε μην τις δημοσιευεις.
Ιντερνετ ειναι κ οχι θυριδα σε καποια τραπεζα..
Maya έγραψε:Ως οικογενεια εχουμε επιλεξει να μην ανεβαινουν φωτογραφιες των παιδιων μας ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο, ουτε καν απο φιλους μας, ακριβως γι αυτο το λογο. Απο τη στιγμη που ανεβαζουμε, ολο και καπου θα διαρρευσουν γιατι δεν ειναι στο χερι μας ο ελεγχος τους(βαλε χακερς, βαλε αλλαγη στα απορρητα που δεν σε ενημερωνουν κλπ κλπ). Γι αυτο αν ανεβαζουμε, πρεπει να το εχουμε υποψην. Δε φταιει κανεις διαχειριστης και ακομα και οποιος εγγυηθει οτι οι φωτος θα ειναι κρυφες, πλαναται πλανην οικτραν.
Το ιδιο κανουμε κι εμεις. ΠΟυθενα δεν εχω βαλει φωτο του παιδιου. Αν το κανω και την δω μετα αλλου υπεθυνη ειμαι μονο εγω και κανενας αλλος. Ετσι ειναι το ιντερνετ και...καλως ηρθατε στον κοσμο τουMaya έγραψε:Ως οικογενεια εχουμε επιλεξει να μην ανεβαινουν φωτογραφιες των παιδιων μας ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο, ουτε καν απο φιλους μας, ακριβως γι αυτο το λογο. Απο τη στιγμη που ανεβαζουμε, ολο και καπου θα διαρρευσουν γιατι δεν ειναι στο χερι μας ο ελεγχος τους(βαλε χακερς, βαλε αλλαγη στα απορρητα που δεν σε ενημερωνουν κλπ κλπ). Γι αυτο αν ανεβαζουμε, πρεπει να το εχουμε υποψην. Δε φταιει κανεις διαχειριστης και ακομα και οποιος εγγυηθει οτι οι φωτος θα ειναι κρυφες, πλαναται πλανην οικτραν.
angel-1 έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΟΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ,ΝΑ ΚΟΙΝΩΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΦΟΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣΣΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ ΠΙΑ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης