Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Το έκανα μόλις τώρα!!Βγήκα και πάτησα να δω και μου τις δείχνει πάλι όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οκ αυτό δεν το ήξερα

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kira έγραψε:Το έκανα μόλις τώρα!!Βγήκα και πάτησα να δω και μου τις δείχνει πάλι όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα οχι.... αν αποσυνδεθω δεν βλεπω τις ιδιες... τι να πω.... Rolling Eyes

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia xoris na eimai "eidikos" sto thema kserw oti akoma kai mia shggekrimenh protash na balhs sto google search me copy paste tha sou bgalh to site pou thn exeis balei.. akoma kai to mail tou h kapoio allo psebdonymo pou mporei na xrisimopoih kapoios diko tou h kapoiou alou tha tou bgalh analhtika ta site sta opoia mporei na ta exei xrhsimopoihsh.... opote den einai thema ton diaxeirhston oute pisteyw mporoun na kanoun kati gi ayto... einai thema kathara to pws leitoyrgoyn oi mhxanes anazhthshs.. einai san na eimaste oles mazemenes se ena "gialino domatio" pou opoios pernaei apo "eksw" mporei na dei emas ta paidia mas tis foto ston "toixo" kai na "akoush" otidhpote "leme".. apo ekei kai pera einai epilogh mas kai mono an theloume na "eimaste mesa se ayto to domatio" h apla kapou pou na mhn mporei na mas dei kanenas..........!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
martina2010 έγραψε:koritsia xoris na eimai "eidikos" sto thema kserw oti akoma kai mia shggekrimenh protash na balhs sto google search me copy paste tha sou bgalh to site pou thn exeis balei.. akoma kai to mail tou h kapoio allo psebdonymo pou mporei na xrisimopoih kapoios diko tou h kapoiou alou tha tou bgalh analhtika ta site sta opoia mporei na ta exei xrhsimopoihsh.... opote den einai thema ton diaxeirhston oute pisteyw mporoun na kanoun kati gi ayto... einai thema kathara to pws leitoyrgoyn oi mhxanes anazhthshs.. einai san na eimaste oles mazemenes se ena "gialino domatio" pou opoios pernaei apo "eksw" mporei na dei emas ta paidia mas tis foto ston "toixo" kai na "akoush" otidhpote "leme".. apo ekei kai pera einai epilogh mas kai mono an theloume na "eimaste mesa se ayto to domatio" h apla kapou pou na mhn mporei na mas dei kanenas..........!!!

συμφωνώ! έτσι ακριβώς είναι

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια συγνωμη που θα το πω αλλα δεν ειχατε φανταστει οτι μπορει να φαινονται οι φωτο που βαζετε??? εγω δεν εχω βαλει πουθενα ουτε φωτο δικη μου ουτε της οικογενειας μου και φυσικα ποτε μα ποτε δεν θα εβαζα φωτο απο τα παιδια μου ουτε σε εγω ουτε στο φεισμπουκ και το κανω το γιατι δεν το εμπιστευομαι το ιντερνετ και οπου μπορω να βαλω ψευτικα στοιχεια το κανω πχ οταν λεω ψευτικα δεν θα δωσω το επιθετο μου θα βαλω ενα ασχετο γιατι γενικα το φοβαμαι. εχουμε ακουσει τοσα μα τοσα για το ιντερνετ ας ειμαστε λιγο προσεκτικες αν δεν θελουμε να τα βλεπει ο καθενας.βεβαια οσες το κανουν καλα κανουν αλλα εγω ειμαι λιγο φοβιτσιαρα και δεν βαζω διευθυνση επιθετο τηλεφωνο και φυσικα φωτο.

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοπελια που ανοιξες το θεμα...
τωρα το καταλαβες οτι το ιντερνετ ειναι ενα μεγαααααλο χωριο???Χρονια τωρα, εφ οσον δημοσιευεις κατι ειτε ειναι στο ειμαι μαμα, ειτε στο ειμαι μπαμπας εχει προσβαση ο καθενας να το βλεπει..
Και εδω μεσα, που θελεις προσβαση οπως εχω ξαναπει, που ξερεις οτι εγω ειμαι η χαρα εχω τα παιδακια που ειναι στα τικερακια, και δεν ειμαι ο μπαμπης ο ματακιας...
Ειμαστε ενηλικοι νομιζω κ υπευθυνοι των πραξεων μας...
Εφοσον φοβασαι ε μην τις δημοσιευεις.
Ιντερνετ ειναι κ οχι θυριδα σε καποια τραπεζα..

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara έγραψε:Βρε κοπελια που ανοιξες το θεμα...
τωρα το καταλαβες οτι το ιντερνετ ειναι ενα μεγαααααλο χωριο???Χρονια τωρα, εφ οσον δημοσιευεις κατι ειτε ειναι στο ειμαι μαμα, ειτε στο ειμαι μπαμπας εχει προσβαση ο καθενας να το βλεπει..
Και εδω μεσα, που θελεις προσβαση οπως εχω ξαναπει, που ξερεις οτι εγω ειμαι η χαρα εχω τα παιδακια που ειναι στα τικερακια, και δεν ειμαι ο μπαμπης ο ματακιας...
Ειμαστε ενηλικοι νομιζω κ υπευθυνοι των πραξεων μας...
Εφοσον φοβασαι ε μην τις δημοσιευεις.
Ιντερνετ ειναι κ οχι θυριδα σε καποια τραπεζα..

Δεν μιλάμε για avatar και tikerakia,ΑΛΛΑ για φωτος που ανεβάσαμε μέσα στις συζητήσεις μας σε θέματα π.χ με imageshack!!!!!!!!!!!!!!!!

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι kira κ γι αυτα μιλαω, γιατι για να τα κλεψει καποιος ειναι ευκολο παλι.

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bre koritsia...edw mpenoun se trapezes kai kanoun metafora xrhmaton sto pi kai fi... mpenoun se ypourgeia pou oi diklides asfaleias einai tetoies pou mporei na tis ksexasoun kai aytoi poy tis exoun ftiaksh... TOSA exoume akoush kai akoma synexeia.... den sas exei paei sto myalo pote oti ena aplo foroum DEN MPOREI NA MAS PAREXEI thn apolhth asfaleia pou mporei na theloume tin stigmh pou ta "APOLHTOS IDIOTIKA KAI PROSOPIKA DEDOMENA MAS" mporei na ginoun shxronos kai "dhmosia"??
kai epishs den exete skefth pote giati exoume thn epilogh ton pseydonymon? AN htan TOOOOOOOOSO asfales o kybernoxoros tha mas zhtouse ta alhthi prosopika mas stoixeia.... akoma kai ston proswpiko ypologisth tou kathena mas mporei na mpei o opiosdhpote sxetikos asxetos kai na shkwsh foto-kwdikous-proswpika stoixeia TA PANTA...... me pia logikh loipon na zhtame ta "RESTA" apo ena aplo forum ti stigmh pou ola osa aforoun to internet kai thn texnologia genikotera einai toso evalota????????????????????

Maya

Maya
Ως οικογενεια εχουμε επιλεξει να μην ανεβαινουν φωτογραφιες των παιδιων μας ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο, ουτε καν απο φιλους μας, ακριβως γι αυτο το λογο. Απο τη στιγμη που ανεβαζουμε, ολο και καπου θα διαρρευσουν γιατι δεν ειναι στο χερι μας ο ελεγχος τους(βαλε χακερς, βαλε αλλαγη στα απορρητα που δεν σε ενημερωνουν κλπ κλπ). Γι αυτο αν ανεβαζουμε, πρεπει να το εχουμε υποψην. Δε φταιει κανεις διαχειριστης και ακομα και οποιος εγγυηθει οτι οι φωτος θα ειναι κρυφες, πλαναται πλανην οικτραν.

tzef

tzef
Maya έγραψε:Ως οικογενεια εχουμε επιλεξει να μην ανεβαινουν φωτογραφιες των παιδιων μας ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο, ουτε καν απο φιλους μας, ακριβως γι αυτο το λογο. Απο τη στιγμη που ανεβαζουμε, ολο και καπου θα διαρρευσουν γιατι δεν ειναι στο χερι μας ο ελεγχος τους(βαλε χακερς, βαλε αλλαγη στα απορρητα που δεν σε ενημερωνουν κλπ κλπ). Γι αυτο αν ανεβαζουμε, πρεπει να το εχουμε υποψην. Δε φταιει κανεις διαχειριστης και ακομα και οποιος εγγυηθει οτι οι φωτος θα ειναι κρυφες, πλαναται πλανην οικτραν.

ΣΥΜΦΩΝΩ !!!!

momirene

Maya έγραψε:Ως οικογενεια εχουμε επιλεξει να μην ανεβαινουν φωτογραφιες των παιδιων μας ΠΟΥΘΕΝΑ στο διαδικτυο, ουτε καν απο φιλους μας, ακριβως γι αυτο το λογο. Απο τη στιγμη που ανεβαζουμε, ολο και καπου θα διαρρευσουν γιατι δεν ειναι στο χερι μας ο ελεγχος τους(βαλε χακερς, βαλε αλλαγη στα απορρητα που δεν σε ενημερωνουν κλπ κλπ). Γι αυτο αν ανεβαζουμε, πρεπει να το εχουμε υποψην. Δε φταιει κανεις διαχειριστης και ακομα και οποιος εγγυηθει οτι οι φωτος θα ειναι κρυφες, πλαναται πλανην οικτραν.
Το ιδιο κανουμε κι εμεις. ΠΟυθενα δεν εχω βαλει φωτο του παιδιου. Αν το κανω και την δω μετα αλλου υπεθυνη ειμαι μονο εγω και κανενας αλλος. Ετσι ειναι το ιντερνετ και...καλως ηρθατε στον κοσμο του Smile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
angel-1 έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΟΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ,ΝΑ ΚΟΙΝΩΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΦΟΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣΣΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ ΠΙΑ

θα σταθω εδω γιατι μου φαινετε λιγο αδικο.. εδω ειναι απλα ενα φορουμ. οκ υπαρχει καποια ευθυνη αλλα οχι σε ολα αποτους διαχειριστες. αποσο ξερω μπορεις να κανεις πολλα αλλα οχι αυτο. δεν μπορουν να διακοψουν την προβολη μιας φωτο στη σιγκεκριμενη περιπτωση. το google οπως λεει ειναι ενας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ. αναζητα και βρισκει τα πααντα κυριολεκτικα. καιγω εμεινα οταν πρωτοειδα μια φωτο μου σε κατι ασχετο που πατησα στο google αλλα μετα καταλαβα πως ηταν επειδη το θεμα που πατησα να βρω ηταν το ιδιο με ενα αλλο που ειχα τη φωτο . πχ εδω σε καποιο ποστ.. κοκ..αυτο αντικειμενικα γινετε για τη διευκοληνση μας στην αναζητηση.
επειδη εχω και γω ενα μικρο φορουμ απο αυτα που ψαχουλεψα μπορω να πω πως μπορεις να ελεγξεις πχ ποιος μπαινωβγαινει και να τον διαγραψεις. μπορεις να κανεις αποκλεισμο σε καποιον κτλ. δεν μπορεις ομως να διακοψεις την προβολη, ενα οποιοδηποτε στοιχειο (μια φωτο εστω) μεσα απο το φορουμ. για να γινει αυτο πρεπει να κλειδωσεις το φορουμ και να μη γινετε αναζητηση μεσω google πχ. αν γινει αυτο ομως μαζι με τις χ φωτο θα χαθει το ιδιο το φορουμ και δεν θα το βλεπει κανεις. το δικο μου για παραδειγμα το βρισκεις μεν στο google αλλα εχω κλειδωμενο το μεσα του για προσωπικους λογους και προσωπικα δεδομενα οπως λες επειδη τοχω οικογενειακο. πρεπει να γινεις μελος να το δεις.. κατι τετοιο ομως στο σιγκεκριμενο φορουμ που ειναι για μανουλες και γενικα θαλεγε και ενημερωτικο κατα καποιο τροπο σιγουρα κατι τετοιο δεν συμφερει.
χιλια συγγνωμη για τα πολλα που γραφω.δεν εχω καποιο οφελος να υποστηριξω καποιον απλα απο τα λιγα που ξερω ειπα να ενημερωσω. αν παρολα αυτα λεωκατι λαθος ας με διορθωσουν οι διαχειριστες του ''ειμαι μαμα''

υγ. οπως λεεικαι μια κοπελα το ιντερνετ οπως καινα εχει οτι και να κλειδωσεις δεν παυει να ειναι απλα μια οθονη που σε ταξιδευει και επικοινωνεις ομως με ολο τον κοσμο κυριολεκτικα.οτιδηποτε δε θες να δειξεις απλα μη το βαζεις στο ιντερνετ. τιποτα δεν ειναι πιο ασφαλες απο αυτο....

Maya

Maya
Εννοειται οτι ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.!!! Ετσι λειτουργει το διαδικτυο. Στα δημοσια φορουμς, ολα μπορει να φαινονται παντου. κι εμεις οφειλουμε να ειμαστε ενημερωμενοι για το πως λειτουργει το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και οχι τα φορουμς και οι αλλες σελιδες κοινωνικης δικτυωσης, πριν τα χρησιμοποιησουμε..

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιτάξτε να δείτε κάποιες κοπέλες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την τεχνολογία η μάλλον με το ίντερνετ , προσωπικά ήξερα ότι κάθε τι που αναρτίζω μμπορεί να το βρεί κάποιος άλλος όταν θα ψάξει να βρεί κάτι άλλωστε έτσι έγινα και μέλος στο πρώτο φόρουμ με μαμάδες . Το fb λειτουργεί διαφορετικά δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε . όσο αφορά τις φωτογραφίες ίσως θα έπρεπε να μη πιάνουμε τις κοπέλες απο τα μούτρα που δεν ξέρουν και στην τελική ας βγεί τώρα μια ανακοίνωση σχετική οπότε να ξέρουν απο εδώ και πέρα τη γίνεται .Μια ανακοίνωση του τύπου το φόρουμ ουδεμία ευθύνη φέρνει για αναδημοσιέυση των φωτωγραφιων σας στο διαδύκτιο με μεγάλα γράμματα . ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE...ΕΛΕΟΣ - Σελίδα 2 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις