Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
260 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 260 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:καλημερα με την τσιμπλα στο ματι!!ειμαι ετοιμη να κοιμηθω στο ταμειο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M093

δν περιμενω να βρω καμια τοσο πρωι,απλα ειπα να πω μια καλημερα κι ας πεσει χάμω χαχαχαχ Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M139

Λεμονακι εγω δν το χω να μη φαω κρεας για 40 μερες (συνηθως μονο την τελευταια εβδομαδα νηστευα!) Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M175 ειμαι αμαρτωλη  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M013

γυμναστικη εκανα πολυ παλιοτερα..αρκετα παλιοτερα ομως!Τωρα επειδη εχω κουραστικη μερα συνηθως δν μπορω να το παρω αποφαση να κανω οταν εχω χρονο γιατι εκεινες οι ωρες ειναι οι μοναδικες που μπορω να πω οτι τωρα κααααθομαι!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M020

καλα τρεξιματα για σενα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M043 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M043 (ειμαι σιγουρη οτι και τωρα κορμαρα εισαι απλα ειναι αυτο το κλασικο που ολες δν ειμαστε ικανοποιημενες ποτε απο τον εαυτο μας!!)

τα φιλια μου σε ολο το παρεακι!!καλα κουλουμα και καλη σαρακοστη να εχουμε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M032 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M032 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M032 Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 M032

Καλη δουλεια κ καλη σαρακοστη!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κ καλη σαρακοστη κοριτσια!!!!Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!Ξυπνησαμε στις 7,ταισα τον μικρο κ ξανακοιμηθηκε...απολαμβανω καφεδακι....η "ακατανομαστη" ακομα αφαντη,αισιως 3η μερα καθυστερησης.... Razz Razz Razz
Εδω βρεχει οποτε θα μεινουμε μεσα,θα ερθουν κ οι γονεις μου κ ετοιμαζω γαριδουλες,χταποδακι,ταραμοσαλατα κλπ...
Καλα να περασετε!!!!

ααα υπαρχει ξυπνιος ανθρωπος τετοια ωρα??  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502 καλημερα Αλεξια μου!!! ξου ξου να μην φανει για 9μηνες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 328109 !!!! καλα να περασετε βλεπω ετοιμαζεις πολυ ωραιες καταστασεις σημερα!! Wink Wink να ζουπιξεις και λιγο τον μικρο σου απο μενα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 379767

alexia-marinos

alexia-marinos
boubou έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Καλημερα κ καλη σαρακοστη κοριτσια!!!!Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!Ξυπνησαμε στις 7,ταισα τον μικρο κ ξανακοιμηθηκε...απολαμβανω καφεδακι....η "ακατανομαστη" ακομα αφαντη,αισιως 3η μερα καθυστερησης.... Razz Razz Razz
Εδω βρεχει οποτε θα μεινουμε μεσα,θα ερθουν κ οι γονεις μου κ ετοιμαζω γαριδουλες,χταποδακι,ταραμοσαλατα κλπ...
Καλα να περασετε!!!!

ααα υπαρχει ξυπνιος ανθρωπος τετοια ωρα??  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502 καλημερα Αλεξια μου!!! ξου ξου να μην φανει για 9μηνες  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 328109 !!!! καλα να περασετε βλεπω ετοιμαζεις πολυ ωραιες καταστασεις σημερα!! Wink Wink να ζουπιξεις και λιγο τον μικρο σου απο μενα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 379767

χα χα χα χα χα!!!!!! Ας ειναι καλα ο γιος μου που με ξυπναει καθε μερα στις 7 Laughing Laughing !!!!
Αντε να σχολασεις κ εσυ κ να περασεις καλα!!!Μολις ξυπνησει θα του δωσω ενα φιλακι απο εσενα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 875502

Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 334590

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο ανυπομονω να εχω τετοια ξυπνηματα πρωινα δν λεγεται!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 654316

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελλη και Αλεξία!Καλά κούλουμα και καλή σαρακοστή να έχουμε!Με ευχάριστες ειδήσεις από όλες μας! Very Happy
Κι εγώ πρωινή πρωινή!Κοιμήθηκα νωρίς χθες και σηκώθηκα από τις 7:30!Με έχει πάρει λίγο από κάτω η κλεισμάρα,αλλά πού θα πάει, θα περάσει κι αυτό!
Σας στέλνω πολλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472 για μια πολύ όμορφη μέρα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Ελλη και Αλεξία!Καλά κούλουμα και καλή σαρακοστή να έχουμε!Με ευχάριστες ειδήσεις από όλες μας! Very Happy
Κι εγώ πρωινή πρωινή!Κοιμήθηκα νωρίς χθες και σηκώθηκα από τις 7:30!Με έχει πάρει λίγο από κάτω η κλεισμάρα,αλλά πού θα πάει, θα περάσει κι αυτό!
Σας στέλνω πολλά  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472 για μια πολύ όμορφη μέρα!

Καλημερα Ευουλι!!Αν σε ριχνει το πολυ μεσα μηπως να κανονισεις να κανεις κατι σημερα προς τα εξω κοριτσακι μου?Εστω και να επισκεφτείτε καποιον φιλο για καφεδακι οπως θα κανουμε κι εμεις σημερα το απογευμα!! Wink Wink Wink Σε ολο αυτο παιζει ρολο και η ψυχολογια μας, ειμαι σιγουρη!! ..Εισαι καλυτερα απο θεμα υγειας τωρα?το ελπιζω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472

alexia-marinos

alexia-marinos
boubou με το καλο  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 654316 ,ειναι το πιο γλυκο ξυπνημα να ξερεις......

ευουλι καλημερα κ σε σενα  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα κοριτσια μου!!!καλα τι μερα σημερα βροχερη,πως θα πεταξουμε τον χαρταετο?

εμεις δεν θα παμε πουθενα σημερα σπιτακι μεσα Laughing

εσυς τι θα κανατε θα πατε πουθενα?

σημερα θα μεγειρεψω ψαρακια ,καλαμαρακια,μυδια Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημερα Ευουλι!!Αν σε ριχνει το πολυ μεσα μηπως να κανονισεις να κανεις κατι σημερα προς τα εξω κοριτσακι μου?Εστω και να επισκεφτείτε καποιον φιλο για καφεδακι οπως θα κανουμε κι εμεις σημερα το απογευμα!! Wink Wink Wink Σε ολο αυτο παιζει ρολο και η ψυχολογια μας, ειμαι σιγουρη!! ..Εισαι καλυτερα απο θεμα υγειας τωρα?το ελπιζω  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472 [/quote]

Είμαι πολύ καλύτερα Ελλη μου!Ευχαριστώ που ρωτάς!Ακόμα όμως δεν είναι τόσο καλή η υγεία μου για να ξεμυτίσω,ειδικά με τέτοιο καιρό...Ο γιατρός μου είπε μια εβδομάδα μέσα, δηλαδή ως την Παρασκευή.Αν αύριο μεθαύριο αλλάξει λίγο ο καιρός μπορεί να πάω για κανά καφέ.Δεν πειράζει!Ας περάσει κι ας κάνω υπομονή...

Zouzounitsa καλημέρα και σε σένα!

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!!! Πολύ βροχερή σήμερα η μέρα!
Χθες εδώ είχε τέλειο καιρό! Ήταν βράδυ και έξω είχε 15 βαθμούς!! Αφού πήγαμε για bowling και μετά για κρέπα και καθίσαμε έξω να φάμε και είχα βγάλει και το μπουφάν!!!
Τι κάνετε; Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δοντια για να μην ξανακάνω τεστ μέχρι την Πέμπτη. Είμαι τόσο σίγουρη, αλλά λέτε να είμαι τόσο λάθος;;;;; Ο άντρας μου δεν το πιστεύει. "Έκανες τεστ. Ήταν αρνητικό. Μην ονειρεύεεσαι." Εγώ πάλι, γιατί το νιώθω; Είπα όμως να εξασκήσω την εγκράτειά μου και θα περιμένω αυτή τη φορά. Απλά προσεύχομαι αν είναι να έρθει τώρα, μην απογοητευτώ πάλι κρατώντας το τεστ...

alexia-marinos

alexia-marinos
mariabel έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια!!! Πολύ βροχερή σήμερα η μέρα!
Χθες εδώ είχε τέλειο καιρό! Ήταν βράδυ και έξω είχε 15 βαθμούς!! Αφού πήγαμε για bowling και μετά για κρέπα και καθίσαμε έξω να φάμε και είχα βγάλει και το μπουφάν!!!
Τι κάνετε; Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δοντια για να μην ξανακάνω τεστ μέχρι την Πέμπτη. Είμαι τόσο σίγουρη, αλλά λέτε να είμαι τόσο λάθος;;;;; Ο άντρας μου δεν το πιστεύει. "Έκανες τεστ. Ήταν αρνητικό. Μην ονειρεύεεσαι." Εγώ πάλι, γιατί το νιώθω; Είπα όμως να εξασκήσω την εγκράτειά μου και θα περιμένω αυτή τη φορά. Απλά προσεύχομαι αν είναι να έρθει τώρα, μην απογοητευτώ πάλι κρατώντας το τεστ...

αχ,κ εγω το νιωθω.....δεν το κανω κ εγω για να μην απογοητευτω.....μακαρι να εισαι....!!!!!!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
mariabel εχεις καθυστερησει?ξερεις δεν πολυ μπενω και ετσι δεν ετυχα να διαβασω τα νεα σου!!παντος μακαρι το ενστικτο σου να ειναι αληθινο

alexia-marinos

alexia-marinos
Περισυ παντως κοριτσια καθαρη Δευτερα ηταν 7 Μαρτιου,κ εγω ημουν με 2 μερες καθυστερηση...ημασταν στη μαμα μου κ της λεω καθως μαγειρευε "το χταποδακι αργει???γιατι μου εχει σπασει τη μυτη..!!!!" κ εκεινη χωρις να ξερει οτι εγω εχω καθυστερηση μου λεει "μηπως εισαι εγκυος..??" κ την επομενη εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο!!!!Αχ,τι θυμηθηκα.....

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μαρία!Εύχομαι πραγματικά να είναι αληθινό το ένστικτό σου και σε λίγες μέρες να επαληθευτεί!Κάνε όμως λίγο υπομονή ακόμα για να δείξει σίγουρα το τεστ και να μην απογοητευθείς άδικα!Εύχομαι να ΜΗΝ έρθει!

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
η πιο ομορφες αναμνησεις!!!!και εγω οταν θυμαμαι τα δικα μου τρελενομαι απο τιν χαρα!!!ποσο ειναι το ζουζουνι σου?εγω εχω μια ζουζουνιτσα 19 μηνων,και λεμε να τιν κανουμε αδερφακι αν το θελει ο θεος φυσικα

mariabel

mariabel
Μακάρι, Αλεξία μου!! Αν είσαι έγκυος, τα παιδάκια σου θα έχουν 1 χρόνο διαφορά ακριβώς!!!!
Σου είπα ότι η πρώτη περίοδος με τη δεύτερη είχαν 2,5 μήνες διαφορά. Η δεύτερη με την τρίτη 32 μέρες... Έλεγα ότι έφτιαξε ο κύκλος, αλλά παίζει να είναι και από το θηλασμό η καθυστέρηση... Σε μια φίλη μου η περίοδος της ήρθε κανονικά, όπως σε εσένα στο 2ο μήνα και έκτοτε κάθε μήνα... Σε εμένα γιατί έτσι, οέο;
zoyzoynitsa moy, τώρα είμαι... περίμενε να μετρήσω... στην 39η μέρα. Είχα κάνει τεστ όμως την πέμπτη το βράδυ και ήταν αρνητικό.
Ευούλι, ευχαριστώ!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Περισυ παντως κοριτσια καθαρη Δευτερα ηταν 7 Μαρτιου,κ εγω ημουν με 2 μερες καθυστερηση...ημασταν στη μαμα μου κ της λεω καθως μαγειρευε "το χταποδακι αργει???γιατι μου εχει σπασει τη μυτη..!!!!" κ εκεινη χωρις να ξερει οτι εγω εχω καθυστερηση μου λεει "μηπως εισαι εγκυος..??" κ την επομενη εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο!!!!Αχ,τι θυμηθηκα.....

Αλεξία μου ευχομαι σύντομα να το ξαναβιώσεις αυτό το συναίσθημα, αφού το θέλεις τόσο!Πόσο θέλω κι εγώ να κρατήσω κάποια στιγμή στα χέρια μου ένα θετικό τεστάκι!Ας μην είναι μόνο αυτό το μήνα...

alexia-marinos

alexia-marinos
zoyzoynitsa moy έγραψε:η πιο ομορφες αναμνησεις!!!!και εγω οταν θυμαμαι τα δικα μου τρελενομαι απο τιν χαρα!!!ποσο ειναι το ζουζουνι σου?εγω εχω μια ζουζουνιτσα 19 μηνων,και λεμε να τιν κανουμε αδερφακι αν το θελει ο θεος φυσικα

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!Εμενα ειναι μικρουλης,σε 1 εβδομαδα θα ειναι 4 μηνων!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Ευούλι έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Περισυ παντως κοριτσια καθαρη Δευτερα ηταν 7 Μαρτιου,κ εγω ημουν με 2 μερες καθυστερηση...ημασταν στη μαμα μου κ της λεω καθως μαγειρευε "το χταποδακι αργει???γιατι μου εχει σπασει τη μυτη..!!!!" κ εκεινη χωρις να ξερει οτι εγω εχω καθυστερηση μου λεει "μηπως εισαι εγκυος..??" κ την επομενη εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο!!!!Αχ,τι θυμηθηκα.....

Αλεξία μου ευχομαι σύντομα να το ξαναβιώσεις αυτό το συναίσθημα, αφού το θέλεις τόσο!Πόσο θέλω κι εγώ να κρατήσω κάποια στιγμή στα χέρια μου ένα θετικό τεστάκι!Ας μην είναι μόνο αυτό το μήνα...

Ευα,σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινεις μανουλα...δεν υπαρχει ωραιοτερος ρολος στη ζωη μιας γυναικας....

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
alexia-marinos έγραψε:
zoyzoynitsa moy έγραψε:η πιο ομορφες αναμνησεις!!!!και εγω οταν θυμαμαι τα δικα μου τρελενομαι απο τιν χαρα!!!ποσο ειναι το ζουζουνι σου?εγω εχω μια ζουζουνιτσα 19 μηνων,και λεμε να τιν κανουμε αδερφακι αν το θελει ο θεος φυσικα

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!Εμενα ειναι μικρουλης,σε 1 εβδομαδα θα ειναι 4 μηνων!!!!

μικρουλις ειναι να τον χαιρεσαι+να ειναι γερος,ευχομαι γρηγορα ξανα μανουλα!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
zoyzoynitsa moy έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:

μικρουλις ειναι να τον χαιρεσαι+να ειναι γερος,ευχομαι γρηγορα ξανα μανουλα!!!

σε ευχαριστω πολυ!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ζουζουνιτσα και Μαρακι μου!!!

ειστε ολες απιστευτα τυχερες που εχετε τα μικρα σας μπουμπουκακια για συντροφια σε αυτο το ταξιδι για το αδερφακι!!
θελω κι εγω τοσο πολυ να κρατησω θετικο τεστακι Θετικό!! πειτε μου το κολπο!!!

Αχ Μαρακι και Αλεξια λιιιιιιγο ακομη υπομονη!!Μακαρι να ειναι αληθινο αυτο που νιωθετε και θα πεταξω απο την χαρα μου μαζι σας!!!..μετα να μου στειλετε τον πελαργο κι απο εδω ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 386913

εχω και την πεθερα μου, επειδη Μαιο γενναει η κουνιαδα μου οπως σας εχω πει, χθες ειχε 2 παρκοκρεβατα που της δωσαν συγγενεις παλι στο σπιτι!!....στην αρχη δν με ενοιαζε τιποτα..οσο περναει ο καιρος και δν τα καταφερνουμε ομως μου κακοφαινονται αυτα, δν θελω να εχω μωρουδιακα μεσα στα ποδια μου, αλλα πρσπαθω να μην το δειχνω καθολου, γιατι ξερω οτι ειναι αδικες οι σκεψεις μου!!Αυτοι εχουν χαρει τοσο που περιμενουν το πρωτο τους εγγονι!Λογικο ειναι να ασχολουνται ακομη περισσοτερο με αυτα οσο φτανει ο καιρος!!

Αχ ας φτασει και ο δικος μου καιρος για το τεστακιιιιιιιιιιιιι

xristina_29

xristina_29
Να'μαι κ εγωωωω...καλημερα σε ολες τις ομορφες μανουλες και στις μελλοντικες επισης...καλη σαρακοστη ευχομαι...τι καιρος ειναι αυτος???ευτυχως ειχαμε ακουσει για την κακοκαιρια κ κανονισαμε να παμε σε φιλους για φαγητο..27η μερα σημερα και απο συμπτωματα...μονο ενα στηθος πρησμενο,βαρυ κ ασηκωτο...χιχιχιχι..αραια κ που εχω κατι πονακια χαμηλα αλλα καμμια σχεση με πονους περιοδου..οσο για πονο στη μεση αυτους τους εχω αρκετα συχνα λογω ενος ατυχηματος πριν 5 χρονια..η ψυχολογια μου κοριτσια μου ειναι πολυ περιεργη...απο την μια χαιρομαι οσο η ''κυρια΄΄ δεν κανει την εμφανιση της απο την αλλη ομως το αγχος κ τα νευρα ειναι στα κοκκινα!!!αν μου ερθει θα πεσω σε βαθια μελαγχολια...δεν αντεχω αλλο.αντε να γινει να τελειωνουμε...μαζι με μενα αυτες τις μερες ξερω απ'οτι διαβαζω πως περιμενουν αλλα 2-3 κοριτσια...ευχομαι σε ολες μας τα αποτελεσματα να ειναι θετικα...σας στελνω πολλα φιλια!!!!!!!!

glitter-graphics.com

mariabel

mariabel
Γιεα σου, Χριστίνα!! Όσο περνάνε οι μέρες και δε σου έρχεται, τόσο ελπίζουμε και εμείς μαζί σου!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472

Έλλη μου, θέλω τόσο πολύ να μας ανακοινώσεις και εσύ ευχάριστα! Μακάρι, κορίτσι μου, να γίνει αυτό σύντομα. Ειλικρινά θα χαρώ πάρα πολύ αν σου συμβεί και είμαι σίγουρη ότι και πολλές άλλες το ίδιο, γιατί σε αγαπάμε πολύ!  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 417472

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
boubou έγραψε:Καλημερα ζουζουνιτσα και Μαρακι μου!!!

ειστε ολες απιστευτα τυχερες που εχετε τα μικρα σας μπουμπουκακια για συντροφια σε αυτο το ταξιδι για το αδερφακι!!
θελω κι εγω τοσο πολυ να κρατησω θετικο τεστακι Θετικό!! πειτε μου το κολπο!!!

Αχ Μαρακι και Αλεξια λιιιιιιγο ακομη υπομονη!!Μακαρι να ειναι αληθινο αυτο που νιωθετε και θα πεταξω απο την χαρα μου μαζι σας!!!..μετα να μου στειλετε τον πελαργο κι απο εδω ε?  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 - Σελίδα 23 386913

εχω και την πεθερα μου, επειδη Μαιο γενναει η κουνιαδα μου οπως σας εχω πει, χθες ειχε 2 παρκοκρεβατα που της δωσαν συγγενεις παλι στο σπιτι!!....στην αρχη δν με ενοιαζε τιποτα..οσο περναει ο καιρος και δν τα καταφερνουμε ομως μου κακοφαινονται αυτα, δν θελω να εχω μωρουδιακα μεσα στα ποδια μου, αλλα πρσπαθω να μην το δειχνω καθολου, γιατι ξερω οτι ειναι αδικες οι σκεψεις μου!!Αυτοι εχουν χαρει τοσο που περιμενουν το πρωτο τους εγγονι!Λογικο ειναι να ασχολουνται ακομη περισσοτερο με αυτα οσο φτανει ο καιρος!!

Αχ ας φτασει και ο δικος μου καιρος για το τεστακιιιιιιιιιιιιι

σε καταλαβενω πως νιωθεις,ετσι ενιωθα και εγω ολο μικρα μωρακια εβλεπα διπλα μου και εγω δεν εμενα εγκυος 1 χρονο τραβηξε ολο αυτο....αλλα ο θεουλης δεν με αφησε ετσι.....ωπος δεν θα αφησει εσενα και ολες τις κοπελες που θελουν να γινουν μανες..μην στεναχωριεσαι συντομα θα ακουσουμε τα ευχαριστα και απο σενα Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις