751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14 Τρι Φεβ 28, 2012 6:45 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ τι διαβάζεις ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:εμένα ακόμα άφαντη η δεσποινίδα όχι πως ελπίζω και πολύ αλλά ως που να εμφανιστεί θα με σκάσει.
myrtenia έγραψε:και εγώ... βαράμε μύγες στο γραφείο...
αγαπη έγραψε:myrtenia έγραψε:και εγώ... βαράμε μύγες στο γραφείο...
μωρε ας δουλευα εγω και ας βαραγα και κουνουπια
Ωχ.... πότε περιμένεις?Ευούλι έγραψε:Κορίτσια έχω φοβερό άγχος μέχρι να αδιαθετήσω!Αυτή τη φορά όμως ΘΕΛΟΝΤΑΣ να αδιαθετήσω...Λογω της πνευμονίας που πέρασα έχω κάνει ακτινογραφία,έχω πάρει αντιβιώσεις και έχω πλακωθεί γενικά στα φάρμακα!Στο νοσοκομείο μου έκαναν βέβαια β-χωριακή αλλά ήταν πολύ νωρίς (μόλις 4η μέρα απ'την πιθανή σύλληψη!).Θα μου σαλέψει ώσπου να δω αίμα!
αχ ρε Ευούλι πραγματικά δύσκολη η θέση σου !! ρώτησε τον γυναικολόγο σου τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.Ευούλι έγραψε:Κορίτσια έχω φοβερό άγχος μέχρι να αδιαθετήσω!Αυτή τη φορά όμως ΘΕΛΟΝΤΑΣ να αδιαθετήσω...Λογω της πνευμονίας που πέρασα έχω κάνει ακτινογραφία,έχω πάρει αντιβιώσεις και έχω πλακωθεί γενικά στα φάρμακα!Στο νοσοκομείο μου έκαναν βέβαια β-χωριακή αλλά ήταν πολύ νωρίς (μόλις 4η μέρα απ'την πιθανή σύλληψη!).Θα μου σαλέψει ώσπου να δω αίμα!
να την κάνεις και να μας πεις !!Ευούλι έγραψε:Σε 2 μέρες λογικά,αν και κύκλος μου τελευταία είναι λίγο ασταθής...
Ρώτησα το γυναικολόγο και μου είπε αύριο να κάνω άλλη μια β-χωριακή.Τρέμω στην ιδέα...
Την αντιβίωση την έπαιρνα από Δευτέρα 20/2 ενώ πιθανή σύλληψη ήταν στις 16/2.
Ευούλι έγραψε:Χριστινάκι πόσο καιρό είπαμε ότι προσπαθείτε;Μήπως είναι νωρίς για ν'απογοητεύεσαι;Η νύφη μου με τον αδερφό μου έπιασαν το μπεμπάκο μετά από 11-12 μήνες!Και οι γιατροί θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό τον χρόνο!Πάντως το Λεμονάκι έχει δίκιο.Συζήτα το με το γιατρό σου και δες τι θα σου πει κι αυτός!
εύχομαι να μην είσαι !!!!!Ευούλι έγραψε:Θα σας πω...Αχ, προσευχηθείτε να ΜΗΝ είμαι...
Ευούλι έγραψε:Θα σας πω...Αχ, προσευχηθείτε να ΜΗΝ είμαι...
Ada έγραψε:Ξανακαλησπέρα σας
Λεμονάκι έγραψε:Χριστίνα ποιο είναι αυτό
το φατσουλάκι ;
γκρινιαρα έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε?εχω 2 μερες να μπω και μου λειψατε πολυ...απο αυριο που θα μεινω παλι μονη μου ολη μερα μεσα θα ειμαι...
η 'αλεκα' εφυγε ομως με κολλησε ο ανηψουλης μου γριπουλα...βεβαια δεν πινω κανενα φαρμακο παρα μονο καραμελες για το λαιμο...
λετε αν γινει το 'θαυμα' να υπαρχει προβλημα λογω γριπης?
βεβαια ωορηξια δεν εχω ακομα ομως αρχισα τον
θελω πολυ αυτη τη φορα να γινει κατι...για ολες μας...ζηταω πολλλλλααααααα???
σας στελνω την αγαπη μου γλυκιες μου
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #14
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης