26 Απ: μανουλες απο ευβοια??? Κυρ Σεπ 26, 2010 9:39 pm
φιλιτσα
Σιωπηλή δύναμη
fatsoulinaki έγραψε:Κοριτσια να κανονισουμε κ καμια συναντηση καποια στιγμη!!!!!!!!!Τι λετε?
καλεεεε θα πάμε για καφε αποφασιστεεεεεεεεεε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
fatsoulinaki έγραψε:Κοριτσια να κανονισουμε κ καμια συναντηση καποια στιγμη!!!!!!!!!Τι λετε?
fatsoulinaki έγραψε:την Kinderland λετε ε???
eleni80 έγραψε:εγω μονο αυτον ξερω τον παιδοτοπο αν καποια κοπελα ξερει κανεναν αλλον ας τον πει
γρηγορα ομως τεταρτη ειναι σημερα
gigantas έγραψε:και γω πατριωτάκι είμαι!Β.Εύβοια καταγωγή αλλά μένω εδώ και 15 χρόνια Χαλκίδα city!Γέννησα 31Μαρτίου στο Αττικό τον γίγαντά μου και είμαι χαζομαμά!Ο γιατρός μου φυσικά απο Αθήνα δεν εμπιστεύομαι τους Χαλκιδαίους..ειναι ψιλομάπα!φιλάκια!
Κ εγω εκει βαπτιστηκα κ ο αδεφος μου κ επειδη εχουμε προστατη τον Αγιο Ιωαννη το συνεχισα κ θα το συνεχισω οταν με το καλο με αξιωσει ο θεος να ξαναγινω κ παλι μαμα!Το φατσουλινακι μου το Κατερινακι μου σημερα ειναι ακριβως 11μηνων!!!Το απογευμα ημασταν στον παιδιατρο για εμβολιο!!!!!!Εμενα με λενε Σοφη κ ειμαι 30χρονων!Εσενα?gigantas έγραψε:Αλήθεια?Λουτρά Αιδηψού έχει τα καλοκαίρια η νύφη μου ταξιδιωτικό γραφείο"ΤΡΟΓΑΔΑΣ"αν ξέρεις..και εγω Αι Γιαννη Ρώσσο βαπτίστηκα..για τον μικρο μας..ηταν λίγο δυσκολο..λόγω στροφων..σκεφτηκαμε μήπως ταλαιπωρηθεί..ποσο είναι η μικρή σου?εμεις σημερα μπηκαμε στους 9!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης