501 Απ: τι σκεφτεστε αυτη τη στγμη ? #27 Τετ Μαρ 14, 2012 7:42 am
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Koριτσια πηρα τηλ στο ελενα κι μουε δωσαν το τηλ της προισταμενης αλλα μου λεει δν μπορω να σου δωσω πληροφοριες τηλεφωνικως.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:Τάτι για μένα λες?
Δε δουλεύω εδώ και καιρό στο έλενα.
Περιμένω να ξεκινήσω στο αλεξάνδρα τώρα.Αν ήμουν έλενα θα ζητούσα να ήμασταν μαζί στο χειρουργείο.
Μην παίρνετε άδικα τηλ, δε δίνονται ποτέ πληροφορίες.
tatijana έγραψε:Lilliput έγραψε:Τάτι για μένα λες?
Περιμένω να ξεκινήσω στο αλεξάνδρα τώρα.Αν ήμουν έλενα θα ζητούσα να ήμασταν μαζί στο χειρουργείο.
Α,οκ μικρη οποτε μαλλον θα μαθουμε απο την νυφη μου αν μπορεσει..
Lilliput έγραψε:tatijana έγραψε:Lilliput έγραψε:Τάτι για μένα λες?
Α,οκ μικρη οποτε μαλλον θα μαθουμε απο την νυφη μου αν μπορεσει..
Θυμάμαι είχε πει ίσως μπει κάποια στιγμή να γράψει ο αδερφός της.Θα ρωτήσω καμιά γνωστή μου μήπως και πάει σήμερα ή αύριο απο΄κει και βλέπουμε.
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού στο Έλενα, οπότε μπορώ να πάω να την βρώ. Αλλά ξέρει κανείς μήπως από το φου μπου επώνυμο?
bell έγραψε:Τατι σήμερα είδα την φωτό σου στο είμαι μαμα blog. Τι γράφει το τατού στην κοιλιά σου; Αν θες απαντας...
tatijana έγραψε:Nυσταζω,νομιζω οτι θα ξεραθω το βραδυ νωρις..
Εχω να παω κι ενα γρηγορο σουπερ μαρκετ το απογευμα..
Το γελιο,πηγα να βαλω τα σπορτεξ μου να βγω εξω το πρωι και οπως παω να βαλω το ποδι μου μεσα ειχε μια κουδουνιστρα του γιου μου....Α,καλα λεω...ΧΑχαχαχαχαΧΑΧα!
Την καλησπερα μου!!!
Αληθεια κανα νεο απο το Μαρινακι εχουμε?Λογικα θα εχει πλεον γινει μανουλα τωρα...Ελπιζω ο γιος της να μην εχει προβλημα στην καρδουλα του!!!
valerakievelinaki έγραψε:bell έγραψε:Τατι σήμερα είδα την φωτό σου στο είμαι μαμα blog. Τι γράφει το τατού στην κοιλιά σου; Αν θες απαντας...
χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!ειδες-μπουγατσακι-μου;;;;;;δεν-ειχα-μονο-εγω-την-περιεργεια!!!!!!!
valerakievelinaki έγραψε:tatijana έγραψε:Nυσταζω,νομιζω οτι θα ξεραθω το βραδυ νωρις..
Εχω να παω κι ενα γρηγορο σουπερ μαρκετ το απογευμα..
Το γελιο,πηγα να βαλω τα σπορτεξ μου να βγω εξω το πρωι και οπως παω να βαλω το ποδι μου μεσα ειχε μια κουδουνιστρα του γιου μου....Α,καλα λεω...ΧΑχαχαχαχαΧΑΧα!
Την καλησπερα μου!!!
Αληθεια κανα νεο απο το Μαρινακι εχουμε?Λογικα θα εχει πλεον γινει μανουλα τωρα...Ελπιζω ο γιος της να μην εχει προβλημα στην καρδουλα του!!!
ναι-ρε-συ!!!μακαρι-να-βγει-γερο-το-μωρακι-της!!!!!
tatijana έγραψε:
Πφφφφ,οποια μαθει ας πει,την σκεφτομαι πολυ εντονα...Αυτην κ το μικρακι της!!
Νενεν έγραψε:Kαλημερα κοριτσακια! Μια ομορφη μερα σε ολες! Οποια μαθει για τη Μαρινα ενημερωνει, ε?
tatijana έγραψε:
ΧΑχαχαχαχ,ναι κουκλινι...
Μπελ γραφει αυτο:
"Μην αφηνεις την απογοητευση μιας στιγμης,να σου χαλασει τα ονειρα μιας ζωης..
Ζησε το σημερα,ξεχνα το χθες..
Γαμα τους ολους και κανε οτι θες."
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης