926 Απ: τι σκεφτεστε αυτη τη στγμη ? #27 Σαβ Μαρ 24, 2012 6:20 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?τελεια μερα σημερα.
τουρτίτσα μας έλειψες!!
καλά είσαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια.τι κανετε?τελεια μερα σημερα.
tatijana έγραψε:Eγω εχω να πω οτι η supermom ειναι μια ομορφη κ προσγειωμενη κοπελα,πηγαμε για σοκολατα,κατω στο κεντρο κ ειχε χαβαλε....
supermom έγραψε:tatijana έγραψε:Eγω εχω να πω οτι η supermom ειναι μια ομορφη κ προσγειωμενη κοπελα,πηγαμε για σοκολατα,κατω στο κεντρο κ ειχε χαβαλε....
Ορίστε... Εγώ τώρα τι να πω για να μην φανεί ότι ανταποδίδω κοπλιμέντα (που μισώ by the way)
Τατιάνα είσαι όπως σε περίμενα αλλά σε μινιατούρα! (αλλά πώς σε περίμενα δεν θα στο πω)
athina24 έγραψε:καλε που ειστε??πηγατε παρελαση και πεσατε με τα μουτρα στο μπακαλιαρο??????????
πηγαμε και εμεις στη παρελαση...η Μαρια μου ενθουσιαστηκε...δεν ηθελε να φυγουμε.....πρωτη φορα πηγαμε και ενιωθα συγκινημενη.....που να τις δω να κανουν και παρελαση!!!!!!
tatijana έγραψε:Ποπακι μου περαστικα της ευχομαι!!!
Εμενα ποναει η μεση μου,οχι συνεχωμενα,αλλα μου ριχνει πολυ γερες σουβλιες.
Παω να φαω γαλακτομπουρεκο απο τα χερακια της μανουλας μου!!!
Lilliput έγραψε:κορίτσια τι κάνετε?
να σας ρωτήσω, εδώ και περίπου 4 μέρες έχω ένα πρόβλημα με το fb!
εμφανίζει ό,τι θέλει αυτό από status σχόλια,likes,ετικέτες και διαγράφει επίσης ό,τι θέλει από μόνο του! γίνεται μόνο σε μένα ή και σε εσάς?
florentiab έγραψε:
το έχω σκεφτεί κι εγώ πως θα είναι οταν θα κάνει παρέλαση και νομίζω οτι θα κλαίω από συγκίνηση.
εμφανίζει ό,τι θέλει αυτό από status σχόλια,likes,ετικέτες και διαγράφει επίσης ό,τι θέλει από μόνο του! γίνεται μόνο σε μένα ή και σε εσάς?
manoula_24xr έγραψε:
Νασαι καλα Τατ!Περαστικα σου κ σενα!!Για το γαλακτομπουρεκο δν σχολιαζω...
Μα γιαιιιι?
Α καλα αυτο ταχει παιξει!!!!!!!!
Καταρχας οτι φωτος εχεις δν μπορεις να τις διαγραψεις!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχως δν εχω φωτος των παιδιων μεσα!
athina24 έγραψε:Lilliput έγραψε:κορίτσια τι κάνετε?
χαμος!!!!!τα εχει παιξει το fb!!!!
πως σας φαινεται αυτη η φουστιτσα?σας αρεσει?
http://viewitem.eim.ebay.gr/Girls-Brown-Pink-Pettiskirt-Party-Pageant-Birthday-Holiday-Tutu-Skirt-17Y-WZ16/310384387464/item
tatijana έγραψε:Τωρα που κοιμησα το παιδι μου γιατι το βαριεμαι μπορω να κατσω με τις ωρες μαζι σας και να τα λεμε....Λοιπον?Τι νεα?
tatijana έγραψε:Ο μικρος ξερασε...Μετα απο κλαμα τον πηρα στην αγκαλια μου τον νανουρισα και κοιμηθηκε...Τον ξεματιασαν 3 ατομα.Το σαγονι της μανας μου πηγε να φυγει,πολυ ματι το κουτσουνι μου...Τωρα θα τον ξανα ταισω το βραδυ γιατι τα εβγαλε ολα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης