301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Κυρ Μαρ 04, 2012 4:08 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νίκη βάλε και μέλι και θα δεις!!!Πολύ νόστιμες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αργυρώ030509 έγραψε:Στο πάνω κάτω (έχει χαλάσει ο αέρας μου) περίπου στους 200 βαθμούς (εξαρτάται και απο τον φούρνο).
Τις αφήνω μέχρι να πέφτουν απο το πιρούνι.Δοκιμάζω ένα κομματάκι και βλέπω!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Με το καπάκι,αλλά λίγο πριν τις σβήσω,βγάζω το καπάκι για να ξεροψηθούν λίγο.Μόλις είναι έτοιμες,σβήνω το φούρνο και τις αφήνω μέσα με λίγο ανοιχτή την πόρτα του φούρνου για καμμιά 10ρια λεπτά!!!
lenaki1982 έγραψε:για να δούμε εγώ τι θα κάνω!!!
ελπίζω να μη αδιαθετήσω !!!!!!!!!!!
xristina_29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:για να δούμε εγώ τι θα κάνω!!!
ελπίζω να μη αδιαθετήσω !!!!!!!!!!!
στο ευχομαι ολοψυχα...να μην αδιαθετησεις...
κοίτα εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τεστ ωορηξίας,xristina_29 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου...τι υπεροχη μερα εχει σημερα...πηγαμε βολτιτσα κ ολος ο κοσμος σημερα ειχε βγει εξω να απολαυσει την λιακαδιτσα..μολις γυρισαμε,φαγαμε τα καλαμαρακια μας κ σε λιγο θα παω να βαψω τα μαλλια μου γιατι εχει φτασει η ριζα στο πατωμα.εσεις ειστε καλα?πηγατε καμμια βολτουλα???Αγαπη,Ελλη,Ιωαννα,Ευη,Λιανα,Ελενη,Αργυρω,Μαρια σας στελνω πολλα φιλια..ηθελα να ρωτησω κατι..τελικα τα τεστακια ποτε να τα ξεκινησω??να περιμενω την 9η-10η μερα πειραζει αν ξεκινησω κ λιγο νωριτερα?τελευταια φορα ειχα κυκλο 28 ημερων αλλα δεν εχω παντα σταθερο κυκλο..αλλες φορες ερχεται στις 25 μερες,αλλες στις 26...αλλα ποτε αργοτερα απο 28.σημερα εν τω μεταξυ εχω κατι πονακια χαμηλα..μηπως ξεκινησει η ωορριξια νωριτερα...συγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι λιγακι μπερδεμενη...
lenaki1982 έγραψε:κοίτα εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τεστ ωορηξίας,xristina_29 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου...τι υπεροχη μερα εχει σημερα...πηγαμε βολτιτσα κ ολος ο κοσμος σημερα ειχε βγει εξω να απολαυσει την λιακαδιτσα..μολις γυρισαμε,φαγαμε τα καλαμαρακια μας κ σε λιγο θα παω να βαψω τα μαλλια μου γιατι εχει φτασει η ριζα στο πατωμα.εσεις ειστε καλα?πηγατε καμμια βολτουλα???Αγαπη,Ελλη,Ιωαννα,Ευη,Λιανα,Ελενη,Αργυρω,Μαρια σας στελνω πολλα φιλια..ηθελα να ρωτησω κατι..τελικα τα τεστακια ποτε να τα ξεκινησω??να περιμενω την 9η-10η μερα πειραζει αν ξεκινησω κ λιγο νωριτερα?τελευταια φορα ειχα κυκλο 28 ημερων αλλα δεν εχω παντα σταθερο κυκλο..αλλες φορες ερχεται στις 25 μερες,αλλες στις 26...αλλα ποτε αργοτερα απο 28.σημερα εν τω μεταξυ εχω κατι πονακια χαμηλα..μηπως ξεκινησει η ωορριξια νωριτερα...συγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι λιγακι μπερδεμενη...
τι κύκλους έχεις συνήθως?
ποιος είναι ο μικρότερος και ποιος ο μεγαλύτερος κύκλος σου?
lenaki1982 έγραψε:σήμερα έμαθα ότι μια κοπέλα από τη δουλειά που προσπαθούσε να μείνει έγκυος τελικά έμεινε!!!!!!!!!
και να φανταστείς ότι όποτε μιλούσαμε για αυτό το θέμα της έλεγα "εμείς οι δύο θα μείνουμε μαζί έγκυος"
ναι προσπαθούσε σίγουρα πάνω από χρόνο.xristina_29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:σήμερα έμαθα ότι μια κοπέλα από τη δουλειά που προσπαθούσε να μείνει έγκυος τελικά έμεινε!!!!!!!!!
και να φανταστείς ότι όποτε μιλούσαμε για αυτό το θέμα της έλεγα "εμείς οι δύο θα μείνουμε μαζί έγκυος"
προσπαθουσε καιρο???κ εμενα μια φιλη μου εμεινε αμεσως εγκυος 3 μερες μετα που της τελειωσε η περιοδος..
κοίταξε...σύμφωνα με το ότι η ωορηξία γίνεται 14 μέρες πριν την προηγούμενη περίοδο, αν ο μικρότερός σου κύκλος είναι 25 μέρες, τότε η ωορηξια σου θα γινόταν την 11η μέρα του κύκλου σου.xristina_29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:κοίτα εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τεστ ωορηξίας,xristina_29 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου...τι υπεροχη μερα εχει σημερα...πηγαμε βολτιτσα κ ολος ο κοσμος σημερα ειχε βγει εξω να απολαυσει την λιακαδιτσα..μολις γυρισαμε,φαγαμε τα καλαμαρακια μας κ σε λιγο θα παω να βαψω τα μαλλια μου γιατι εχει φτασει η ριζα στο πατωμα.εσεις ειστε καλα?πηγατε καμμια βολτουλα???Αγαπη,Ελλη,Ιωαννα,Ευη,Λιανα,Ελενη,Αργυρω,Μαρια σας στελνω πολλα φιλια..ηθελα να ρωτησω κατι..τελικα τα τεστακια ποτε να τα ξεκινησω??να περιμενω την 9η-10η μερα πειραζει αν ξεκινησω κ λιγο νωριτερα?τελευταια φορα ειχα κυκλο 28 ημερων αλλα δεν εχω παντα σταθερο κυκλο..αλλες φορες ερχεται στις 25 μερες,αλλες στις 26...αλλα ποτε αργοτερα απο 28.σημερα εν τω μεταξυ εχω κατι πονακια χαμηλα..μηπως ξεκινησει η ωορριξια νωριτερα...συγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι λιγακι μπερδεμενη...
τι κύκλους έχεις συνήθως?
ποιος είναι ο μικρότερος και ποιος ο μεγαλύτερος κύκλος σου?
συνηθως εχω 27-28 μερες..μονο την προτελευταια φορα ειχα 25 μερες..για αυτο μπερδευομαι...
lenaki1982 έγραψε:ναι προσπαθούσε σίγουρα πάνω από χρόνο.xristina_29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:σήμερα έμαθα ότι μια κοπέλα από τη δουλειά που προσπαθούσε να μείνει έγκυος τελικά έμεινε!!!!!!!!!
προσπαθουσε καιρο???κ εμενα μια φιλη μου εμεινε αμεσως εγκυος 3 μερες μετα που της τελειωσε η περιοδος..
και συγκεκριμένα πριν 2 βδομάδες την ρώτησε κάποια πότε θα κάνει δεύτερο παιδάκι?
εκείνη απάντησε ότι θέλει αλλά δεν έρχετε...
και πετάγομαι εγώ και της λέω "αφού σου είχα πει πως εμείς οι δύο θα μείνουμε μαζί..."
τυχαίο που τώρα ξεκίνησα προσπάθειες εγώ???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης