501 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16 Δευ Μαρ 05, 2012 1:12 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ???
lia-ka έγραψε:καλημερααα!καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?εγω ειμαι λιγο καλητερα,εφτιαξα το τσαγακι μου και εκατσα να σας διαβασω!πως ειστε?εχουμε κανενα νεο?ειδα οτι η ελενη παει για χοριακη,μακαρι να βγει θετικη!εγω εκτος απο το στηθος και την υψηλη κολπικη θερμοκρασια,στην μασχαλη δεν βαζω γιατι ειχα πυρετο και θα τα μπερδευα,δεν εχω καθολου πονακια,τιποτα,αλλες φορες ειχα μια εβδομαδα πριν,να σας πω και την αμαρτια μου,εκανα τεστ το σαββατο και αχνοβγηκε θετικο!δεν περιμενω στις 8,ηταν πολυ νωρις οταν το εκανα αλλα δεν κρατηθηκα η αμαρτωλη!λετε βρε κοριτσια τωρα που αρρωστησα να φυγει?
lia-ka έγραψε:καλημερααα!καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?εγω ειμαι λιγο καλητερα,εφτιαξα το τσαγακι μου και εκατσα να σας διαβασω!πως ειστε?εχουμε κανενα νεο?ειδα οτι η ελενη παει για χοριακη,μακαρι να βγει θετικη!εγω εκτος απο το στηθος και την υψηλη κολπικη θερμοκρασια,στην μασχαλη δεν βαζω γιατι ειχα πυρετο και θα τα μπερδευα,δεν εχω καθολου πονακια,τιποτα,αλλες φορες ειχα μια εβδομαδα πριν,να σας πω και την αμαρτια μου,εκανα τεστ το σαββατο και αχνοβγηκε θετικο!δεν περιμενω στις 8,ηταν πολυ νωρις οταν το εκανα αλλα δεν κρατηθηκα η αμαρτωλη!λετε βρε κοριτσια τωρα που αρρωστησα να φυγει?
boubou έγραψε:πωπω εδω δν μπορω να δω βιντεακια γαμωτοοοο!!! χαχαχαχ φανταζομαι ομως τι θα δω απο τον τιτλο!! θα θυμηθω να το δω σπιτι μετα
αγαπη λες να ειμαι τοσο γκαντεμω??? παντως με τοσα σκαλια που εχει η εκκλησια η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο οταν θα βγαινω μη πεσω με τοσο τακουνι!!θα γατζωθω πανω στον αντρα μου σαν τη βδελλα χαχαχαχα
lia-ka έγραψε:καλημερα αγαπη μου,η θερμοκρασια κολπικα ειναι 38.0 βαθμους πλεων!τι να πω,φοβαμαι λιγο επειδη αρρωστησα!
lia-ka έγραψε:καλημερα ελλη μου,ισα που φαινοτανε η γραμμη απο πισω για θετικο,μην νομιζεις,δεν εχω πεταξει απο την χαρα μου,ειναι η πρωτη φορα που ειμαι πολυ ηρεμη!οτι και να γινει θα το δεχτω!τωρα αυτες τις μερες ειναι πρωι και απογευμα οι παπαδες!το απογευμα γυρω στις 7!
boubou έγραψε:Καλημερα Αλεξια!!Εσυ πως εισαι κοριτσακι?ποτε θα πας να το δεις?
Λιανα μου καταλαβαινω την επιφυλαξη σου και το να μη θες να το πεις, αλλα εγω προσωπικα μεχρι να δω κατι αρνητικο θα χαιρομαι για σενα ακομη κι αν εσυ εισαι ετσι συγκρατημενη!!!γιατι νομιζω οτι το αξιζει το σπορακι και με ολη τη θετικη σκεψη που υπαρχει θα σου πω οτι αυτη το φορα ολα θα πανε καλα!!!
lia-ka έγραψε:θα περιμενω να ερθει και η μερα που ειναι για την περιοδο,γιατι μπορει να φυγει,ειδες τα πιο πολλα ουτε εβδομαδα δεν περναει και φευγουν!αν ερθει η παρασκευη και δεν μου εχει ερθει,ε τοτε κοριτσαρες μου θα ειμαι σιγουρη,και ειπα και το αλλο,στα γεννεθλια μου που ειναι 4 απριλιου θα παω να το δω!να ακουσω και καρδουλα,αν ολα πανε καλα μεχρι τοτε μετα θα χαρω!μεχρι εκεινη την στιγμη δεν θα χαρω καθολου!ουτε θα το πω πουθενα,μονο εσεις το ξερετε!ελπιζω να με καταλαβαινετε!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #16
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης