1 Γνωρίζετε κάποιο παιδοδερματολόγο? Παρ Μαρ 02, 2012 10:45 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 9:01 am, 1 φορά
μπεμπινι 1 έγραψε:Η δερματολογος εμμανουηλ παναγιωτα ειναι οντως απο τις καλυτερες παιδοδερματολογους.εντελως ενημερωτικα,κατι που μας ειπε αυτη,το εκζεμα,συνηθως ειναι κληρονομικο.παντως και στο νοσοκομειο συγγρος εχει πολυ καλους δερματολογους.εμας οτι μας ειπε η εμμανουηλ μας ειπαν και στο συγγρος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 9:02 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 9:03 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 12:46 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 9:03 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 9:04 am, 1 φορά
marilita1 έγραψε:Carrie επειδη ρωτησες σου απαντω οτι εχουμε επισκεφτει τον Κ Αλεξοπουλο στο ιατρειο του 5 μηνες πριν, διοτι η μικρουλα μου ειχε ενα αιμαγγειωμα στον γλουτο που μεγαλωνε συνεχεια και εκανε μολυνση τελικα.Ειναι πραγματικα πολυ καλος, φιλικος και πανω απο ολα εμπνεει εμπιστοσυνη διοτι ξερει πως να προσεγγιζει το παιδι αφου ειναι και παιδιατρος.Μας εδωσε λυση τοτε και ασχοληθηκε αρκετα με το θεμα της μικρης.Τον εχω δει ακομα μια φορα -αν θυμαμαι καλα πεμπτη- στο Αγια Σοφια.Εμας μας τον συστησε η παιδιατρος μας αλλα τον γνωριζουν καλα αν πας και στο Αγια Σοφια. Ειναι παιδιατρος παιδοδερματολογος και οχι δερματολογος-αφροδισιολογος οπως οι περισσοτεροι. Ελπιζω να βρεις και εσυ λυση σε αυτο που απασχολει τη μικρουλα σου.
marilita1 έγραψε:Ειναι 60 ευρω η επισκεψη και χωρις βιασυνη που το βρηκα σημαντικο επισης. Ειναι παντως φθηνοτερος απο αυτο που πληρωσα την επισκεψη (80-100 ευρω)οταν πηγα τη μικρη σε καποιους δερματολογους για ενηλικες που εβλεπαν και παιδια αλλα λυση τελικα δεν μου εδωσαν περα απο τονους κρεμας κορτιζονης. Στο λεω γιατι δεν ειναι εποχες τωρα και για τετοια...Σου ευχομαι και εσενα να βρεις λυση γρηγορα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης