Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 12:49 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ΠΟΛΥ θα γουσταρα να γεννησω την ημερα που σου ειπαν μικρη...Μην σκεφτεσαι αρνητικα ολα σουπερ θα πανε...Εγω πιστευω εκεινη την ημερομινια που σου ειπαν οτι δε θα ειναι γρουσουζικη αλλα πολυ γουρικη!

27ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 12:50 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΕ ΜΟΥ,ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΩ,ΠΕΙΤΕ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΙΩ?ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΓΙΟΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΡΑΒΕΙ???ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

28ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 12:59 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Carrie
ΑΛΗΘΕΙΑΑΑ ΑΧ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕ,,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Κ 13 Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΚΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΦ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΙΤΗ ΟΦΟΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΙΝΕΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Κ ΔΝΕ ΕΧΩ ΠΕΡΙΤΗΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ

29ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:03 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα μου τον δωσανε να τον φιλησω μονο,και σταματησε να κλαιει,κοριτσια η εμπειρια ειναι τρομερη δε μπορω να σας την περιγραψω.
Οσο για το ραψιμο,τα λιγα λεπτα που θα εχεις το μωρο δε σε ραβουν,εμενα για λιγο δε κανανε τιποτα μεχρι να μου τον παρουν,μετα αρχισαν τα δικα τους.Κι εγω ετρεμα οταν εκατσα μια ωρα στην ανανηψη.Αλλα οπως ειπαν ημουν απιστευτα γαληνια...Δεν ειναι τιποτα κοριτσια..Μαρινακι και η μανα μου στις 13 Μαρτιου γεννηθηκε...Μην αγχωνεσαι!!!

30ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:04 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARINAKI MOU OI HMEROMHNIES DEN PAIZOYN KAMIA SHMASIA ARKEI OLA NA PANE KALAOPOTE MH TO SKEFTESAI KAN KAI AKOY TH GIATRO SOU!!!OLA 8A PANE TELEIA ,HREMIA NA DEXTEIS ME TO KALO THN AGORINA SOU KAI NA MAS GRAPSEIS NEA NA PAROUME KOURAGIO!!! FILIA KAI AGWNISTIKOUS XAIRETISMOUS!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

31ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:17 am

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινακη μου που μου εισαι αχγωμενη και ειμαστε στην ιδια ομαδα δεν θυμασαι πριν 2 μηνες που γεννησ ακαι εγραφα οτι κανω αλλες 10 καισαρικες δεν θα καταλαβεις τιποτα στο ειπαν αλλωστε και τα περισσοτερα κοριτσια απο την ομαδα μας που γεννησαν με καισαρικη ολα καλα θα πανε οσο για την ημερομηνια τον πρωτο μου γιο τον γεννησα παρασκευη 13 γενναρη πριν 6 χρονια και ηταν η πιο γουρικη ημερα της ζωης μου

32ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:26 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
soyzan μου ναι το ξερω ....μιλησα με την γυναικολογω τελικα θα με βαλει τεταρτη ουφφφ,το πεδευουμε πολυ μου φενεται κ δεν ξερωω

33ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:05 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρινακι γλυκο, καταρχην δωσε 2 χαστουκαρες απο μενα στον αντρα σου τον προληπτικο που σε επηρεαζει με χαζομαρες τελευταιες μερες! Η καισαρικη δεν ειναι και τιποτα το τρομερο. Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, την πρωτη μονο μερα θα εισαι με ορο και καθετηρα. Πονο δεν θα νιωθεις γιατι θα εισαι ακομα υπο την επηρεια της επισκληριδιου.Εσωρουχο θα φορας της κλινικης (μια βρακα τεραστια απο γαζα,αισχρη και αντισεξουαλικη χαχαχα). Τη δευτερη μερα θα μπορεις να φας και θα πρεπει να αρχισεις να σηκωνεσαι και να περπατας. Τα ραμματα θα σε τραβανε λιγο αλλα ειναι φυσιολογικο και το αντεχεις. Εμενα το μονο που εχει χαλασει στην ολη διαδικασια ηταν που δεν κρατησα το μωρο μολις γεννησα γιατι και στα 2 χερια ειχα καλωδια και σωληνακια. Απλα μου την εφεραν λιγο διπλα μου Sad . Μη φοβασαι τιποτα, ολα θα πανε σουπερ οποια και αν γεννησεις!!

34ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:07 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Εγω ΠΟΛΥ θα γουσταρα να γεννησω την ημερα που σου ειπαν μικρη...Μην σκεφτεσαι αρνητικα ολα σουπερ θα πανε...Εγω πιστευω εκεινη την ημερομινια που σου ειπαν οτι δε θα ειναι γρουσουζικη αλλα πολυ γουρικη!

Γιατι ημουν ΤΟΣΟ σιγουρη οτι θα το ελεγες εσυ αυτο?????? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Respect

35ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:09 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:Μαρινακι γλυκο, καταρχην δωσε 2 χαστουκαρες απο μενα στον αντρα σου τον προληπτικο που σε επηρεαζει με χαζομαρες τελευταιες μερες! Η καισαρικη δεν ειναι και τιποτα το τρομερο. Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, την πρωτη μονο μερα θα εισαι με ορο και καθετηρα. Πονο δεν θα νιωθεις γιατι θα εισαι ακομα υπο την επηρεια της επισκληριδιου.Εσωρουχο θα φορας της κλινικης (μια βρακα τεραστια απο γαζα,αισχρη και αντισεξουαλικη χαχαχα). Τη δευτερη μερα θα μπορεις να φας και θα πρεπει να αρχισεις να σηκωνεσαι και να περπατας. Τα ραμματα θα σε τραβανε λιγο αλλα ειναι φυσιολογικο και το αντεχεις. Εμενα το μονο που εχει χαλασει στην ολη διαδικασια ηταν που δεν κρατησα το μωρο μολις γεννησα γιατι και στα 2 χερια ειχα καλωδια και σωληνακια. Απλα μου την εφεραν λιγο διπλα μου Sad . Μη φοβασαι τιποτα, ολα θα πανε σουπερ οποια και αν γεννησεις!!
Κ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΛΛΙΣ ΒΓΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ,,ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΛΙΠΤΙΚΟΣ Ε ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΦΦ ΑΝΤΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΛΙ

36ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:19 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
Νενεν έγραψε:Μαρινακι γλυκο, καταρχην δωσε 2 χαστουκαρες απο μενα στον αντρα σου τον προληπτικο που σε επηρεαζει με χαζομαρες τελευταιες μερες! Η καισαρικη δεν ειναι και τιποτα το τρομερο. Οπως σου ειπαν και τα κοριτσια, την πρωτη μονο μερα θα εισαι με ορο και καθετηρα. Πονο δεν θα νιωθεις γιατι θα εισαι ακομα υπο την επηρεια της επισκληριδιου.Εσωρουχο θα φορας της κλινικης (μια βρακα τεραστια απο γαζα,αισχρη και αντισεξουαλικη χαχαχα). Τη δευτερη μερα θα μπορεις να φας και θα πρεπει να αρχισεις να σηκωνεσαι και να περπατας. Τα ραμματα θα σε τραβανε λιγο αλλα ειναι φυσιολογικο και το αντεχεις. Εμενα το μονο που εχει χαλασει στην ολη διαδικασια ηταν που δεν κρατησα το μωρο μολις γεννησα γιατι και στα 2 χερια ειχα καλωδια και σωληνακια. Απλα μου την εφεραν λιγο διπλα μου Sad . Μη φοβασαι τιποτα, ολα θα πανε σουπερ οποια και αν γεννησεις!!
Κ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΛΛΙΣ ΒΓΕΙ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ,,ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΛΙΠΤΙΚΟΣ Ε ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΦΦ ΑΝΤΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΛΙ

Οσο πιο πολλες μερες παιρνει το μωρο τοσο καλυτερα, γι'αυτο μην τρελαινεσαι .

37ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:24 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασχετο, αλλα θυμαμαι την ωρα του τοκετου για να με χαλαρωσει ο γιατρος μου μου λεει τι μουσικη γουσταρεις? Και γεννηθηκε η Βασιλικη ακουγοντας Πεγκυ Ζηνα!!! ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 654316

38ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:45 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:Ασχετο, αλλα θυμαμαι την ωρα του τοκετου για να με χαλαρωσει ο γιατρος μου μου λεει τι μουσικη γουσταρεις? Και γεννηθηκε η Βασιλικη ακουγοντας Πεγκυ Ζηνα!!! ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 654316
ΧΑ ΧΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 215994 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 215994

39ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 3:03 am

mary1980

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ έκανα καισαρική πριν 21 μήνες στο Έλενα. Κλύσμα μου έκαναν κανονικά αλλά ξύρισμα είχα κάνει μόνη μου στο σπίτι και η μαία απλά με έλεγξε για να βεβαιωθεί ότι είμαι εντάξει. Ολική νάρκωση μου έκαναν. Εσώρουχο φορούσα κανονικά μετά το χειρουργείο με σερβιέτα. Από το απόγευμα της ίδιας μέρας μου είπαν να σηκωθώ να περπατήσω για να λειτουργήσει το έντερο. Με ρωτούσαν συνέχεια αν έχω αέρια! Όσο πιο σύντομα λειτουργήσει το έντερο τόσο πιο σύντομα θα σου βγάλουν τον καθετήρα και τον ορό και θα σε αφήσουν να φας φαγητό (γιατί μέχρι τότε τσάι και φρυγανιές)! Αίμα είχα σαν πολύ ελαφριά περίοδο για περίπου 50 μέρες. Με τα παυσίπονα που θα σου χορηγήσουν πόνο δεν θα καταλάβεις και πολύ. Με το καλό!!!

40ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 4:30 am

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ θα σε συμβούλευα να ηρεμήσεις και να προετοιμαστείς με ηρεμία για τη γέννα! Τι σημασία έχει η μέρα? Σημασία έχει να πάνε όλα καλά! Σκέψου ότι στο εξωτερικό έχουν την Παρασκευή και 13! Σκέψου και πόσα παιδάκια σε όλο τον κόσμο έχουν γεννηθεί τέτοιες μέρες...
Τώρα αν αυτό είναι τόσο σημαντικό για σας προσπαθήστε να μιλήσετε με το γιατρό αν γίνετε να την αλλάξετε. Αλλά ΜΗΝ αγχώνεσαι!!! Και εγώ τσακώθηκα με τον άντρα μου πριν φύγουμε για το μαιευτήριο... φταίει που έχουν και οι άντρες άγχος και ξεσπάνε αλλιώς! Μέτα εγώ που τσακωθήκαμε και φωνάζαμε μου ανέβηκε η πίεση και με είχαν 3 ώρες να ηρεμήσω! Για αυτό σου λέω σκέψου το μωράκι που έρχεται!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να κρατάς σύντομα το αγοράκι σου αγκαλιά!

http://www.creativebeez.gr

41ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 4:48 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρα καταρχήν μην αγχώνεσαι,είδες και την ημερομηνία την αλλάξατε!Και συμφωνώ με την προλαλήσασα ότι τέτοιες μέρες που κοντεύει το μπεμπέκι σου μόνο αναστατωμένη δεν κάνει να είσαι.Θα λές άχ πως να είναι,σε ποιόν θα μοιάζει,θα έχει μαλλάκια,τον φανταζόμουνα έτσι??Τέτοια και να χαίρεσε είναι η ομορφότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας όπως και να γεννήσει!!Αυτό να το θυμάσαι και να σκέφτεσε ότι θα φέρεις έναν καινούριο,όμορφο άνθρωπο στον κόσμο!!Ά και εγώ γεννημένη 13Μαρτίου είμαι και όχι μόνο για δές 13-03-83 και 3,300kg,δε σου κάνω πλάκα!!

42ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 4:52 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Κοριτσάρα καταρχήν μην αγχώνεσαι,είδες και την ημερομηνία την αλλάξατε!Και συμφωνώ με την προλαλήσασα ότι τέτοιες μέρες που κοντεύει το μπεμπέκι σου μόνο αναστατωμένη δεν κάνει να είσαι.Θα λές άχ πως να είναι,σε ποιόν θα μοιάζει,θα έχει μαλλάκια,τον φανταζόμουνα έτσι??Τέτοια και να χαίρεσε είναι η ομορφότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας όπως και να γεννήσει!!Αυτό να το θυμάσαι και να σκέφτεσε ότι θα φέρεις έναν καινούριο,όμορφο άνθρωπο στον κόσμο!!Ά και εγώ γεννημένη 13Μαρτίου είμαι και όχι μόνο για δές 13-03-83 και 3,300kg,δε σου κάνω πλάκα!!

Respect Respect Respect

43ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 5:44 am

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινάκι με το καλό να έρθει ο γιος σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε τον ερχομό του. Και εγώ γέννησα με καισαρική Κυριακή 01 Μαρτίου -2009-, ενώ είχαμε κλείσει ραντεβού για πρόκληση για την Παρασκευή. Δεν ήξερα Τ Ι Π Ο Τ Α, ούτε καν που είχαμε συζητήσει για το ενδεχόμενο καισαρικής. Να φανταστείς οτι ήρθε μια νοσοκόμα και μου έδωσε ένα υπόθετο. "Βάλτο και έρχομαι" είπε η ηλίθια. Ε πήρα και εγώ και το έβαλα κολπικά-άλλη ηλίθια εγώ-.
Όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
Με το καλό ο γιος σου Very Happy

44ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 6:12 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:
tatijana έγραψε:Εγω ΠΟΛΥ θα γουσταρα να γεννησω την ημερα που σου ειπαν μικρη...Μην σκεφτεσαι αρνητικα ολα σουπερ θα πανε...Εγω πιστευω εκεινη την ημερομινια που σου ειπαν οτι δε θα ειναι γρουσουζικη αλλα πολυ γουρικη!

Γιατι ημουν ΤΟΣΟ σιγουρη οτι θα το ελεγες εσυ αυτο?????? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!! Respect

Χαχαχαχαχ,ναι?Κοριτσαρα μου αληθεια μπορει να περασα καπως λογω θεματος υγειας αλλα τουλαχιστον αυτο μου εδωσε τρελλη δυναμη και ολα αυτα τα θεωρω μικρα...Παρε ενα φιλακι εσυ!!

Νενεν έγραψε:Ασχετο, αλλα θυμαμαι την ωρα του τοκετου για να με χαλαρωσει ο γιατρος μου μου λεει τι μουσικη γουσταρεις? Και γεννηθηκε η Βασιλικη ακουγοντας Πεγκυ Ζηνα!!! ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 654316

Εμενα δεν ειχαν μουσικη,ηταν πολυ αγχωμενοι με την ολη φαση...Αλλα μου λεγανε το καθε τι που μου κανανε...και γω δεν τον πηρα αγκαλια αλλα κ μονο που μου τον βαλανε διπλα μου και τον φιλησα ηταν για μενα παντως το απεριγραπτο συναισθημα...Θα εκανα απειρες φορες καισαρικες μονο κ μονο για το συναισθημα που νιωθεις οταν πρωτο ακους το κλαματακι τους...

45ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 9:04 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ,ΕΡΙΞΑ Κ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΠΙΜΕΝΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΡΙΤΗ Κ 13 Κ ΤΟΥ 3 ΜΗΝΑ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΛΙΠΤΙΚΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ,Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ Η ΠΟΝΟΙ Κ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ,Κ ΤΙ ΜΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΤΡΙΤΗ Κ 13 ΑΧ ΘΑ ΤΡΑΛΑΘΩ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΑΑ........ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ,ΔΗΛ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΟΥΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ

46ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:17 pm

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΕΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,ΚΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ Κ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦ,,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΟΝΟΜΑΙ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΕΧΩ ΑΙΜΑ -ΛΟΧΕΙΑ ΔΗΛΔ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΤ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΑΑ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΛΥ ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787

με το καλο κοριτσακι μου! καταρχας και να σου κανουν κλισμα δεν πειραζει..για μενα καλητερα..
λοιπον! κανεις την καισαρικη πας στο δωματιο σε ντυνουν οι νοσοκομες και σου φορανε αυτες την σερβιετα. φροντισε να εχεις ετοιμα πανω πανω τα ρουχα που θα βαλεις..κατα προτιμηση νυχτικια γιατι καποια στιγμη θα σηκωθεις και ισως εχεις ακομα τον καθετηρα. αυτα. εμενα με σηκωσε το ιδιο βραδυ και εκανα καποια βηματα. σκοπος ειναι να λειτουργησει το εντερο σιγα σιγα και να αεριστεις! μολις πεις οτι το εκανες σου βγαουν καθετηρες κτλ..λοχεια εχεις κανονικοτατα απλα ισως παιζει στον γιατρο. αν σε καθαρισει καλα στην καισαρικη ισως εχεις λιιγο λιγοτερο απο το μετα ενος φτ για παραδειγμα.ολα ειναι και αναλογα τον οργανισμο βεβαια. καλο ειναι επισης να νιωσεις ανετα εκει ωστε ναπας και τουαλετα για ''το χοντρο'' δενειναι ευκολο τις πρωτες φορες γιατι πονας λιγακι(γενικα οχι λογω καισαρικης μονο)αλλα σε ελαφρωνει.
το πιο σημαντικο απολα!!! ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ!!!!!! ισως σου φανει πολυ δυσκολο αν εισαι και ατομο που δε θελει τονπονο γενικα. ειναι λιγο καπως αλλακαθε φορα που περπατας τοσο καλητερα θα γινεσαι!!! εγω 3η μερα γυρνουσα στο κρεβατι καικαθομουν στο πλαι με ανεση.ααυτα απο μενα!!! να σου πω και κατι τελευταιο! οοολα αυτα που λες και σου γραφουμε θατα ξεχασεις μολις παρεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!
φιλακια πολλα να του δωσεις απο μια μανουλα που εκανε την 3η καισαρικη πριν λιγους μηνες.. Wink Wink

47ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:32 pm

Νανακι

Νανακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλο κοριτσι μου ,μη φοβασαι ολα θα πανε καλα .
Ειναι σημαντικο το θεμα της τουαλετας οπως ειπε και η κοπελα πιο πανω.Εγω για να μην αγχωθω και γι αυτο ζητησα απο τις νοσοκομες να μου δωσουν,
κανενα σιροπακι !! τιποτα σταγονιτσες!! και αυτες ελεγαν στην αρχη οχι .
επεμενα ομως και ετσι ολα καλα .Με βοηθησε η επιστημη.
Παρε κανενα τετοιου τυπου σιροπακι καλου κακου στην τσαντα σου ,δεν νομιζω ο γιατρος να το απαγορευσει .

Ο πονος ειναι την ωρα που θα σε σηκωσουν να περπατησεις .Θα
βγαλουν τον καθετηρα και θα πας βολτιτσες ,
μη σκεφτεσαι πως θα εισαι με τη σερβιετα κι αυτα .
θα τα κανονισουν οι νοσοκομες και αλλωστε θα φορας το νυχτικακι σου ,το κυλοτακι σου και δε θα φαινεται κατι .
Και κατι αλλο ,
μην ξεχνας
1 το αποτελεσμα μετραει ,θα εχεις το παιδακι σου αγκαλια σε λιγες ημερες και

2 η καισαρικη ειναι μια εγχειρηση,πρεπει να προσεξεις για κανενα διμηνο μετα ,να μη σηκωνεις βαρη και γενικα να ζητας τη βοηθεια των γυρω σου για αυτο .

Απο μια μαμα με την ιδια εμπειρια, σου στελνω θετικη ενεργεια.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 417472 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 536304

και

48ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 1:50 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανακι έγραψε:με το καλο κοριτσι μου ,μη φοβασαι ολα θα πανε καλα .
Ειναι σημαντικο το θεμα της τουαλετας οπως ειπε και η κοπελα πιο πανω.Εγω για να μην αγχωθω και γι αυτο ζητησα απο τις νοσοκομες να μου δωσουν,
Παρε κανενα τετοιου τυπου σιροπακι καλου κακου στην τσαντα σου ,δεν νομιζω ο γιατρος να το απαγορευσει .

θα τα κανονισουν οι νοσοκομες και αλλωστε θα φορας το νυχτικακι σου ,το κυλοτακι σου και δε θα φαινεται κατι .
Και κατι αλλο ,
μην ξεχνας

2 η καισαρικη ειναι μια εγχειρηση,πρεπει να προσεξεις για κανενα διμηνο μετα ,να μη σηκωνεις βαρη και γενικα να ζητας τη βοηθεια των γυρω σου για αυτο .

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 417472 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 536304

και
ΑΧ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ,ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ Embarassed Embarassed Embarassed ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....ΟΦΟΥ ΟΦΟΥ.ΠΑΝΤΕΛΟΝΗ ΠΥΖΑΜΑ ΔΕΝ ΕΕΕΕΕ,ΓΤ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ Κ ΜΠΛΟΥΖΑΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΤ ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

49ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:00 pm

angel-1

angel-1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΠΕΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,ΚΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ Κ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦ,,,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΟΝΟΜΑΙ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΕΧΩ ΑΙΜΑ -ΛΟΧΕΙΑ ΔΗΛΔ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΤ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΑΑ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΛΥ ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 534787

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΘΕΤΗΡΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΕ ΤΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ...ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ..ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ Τ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ Τ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....... I love you I love you

50ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! Παρ Μαρ 09, 2012 2:18 pm

Νανακι

Νανακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:
Νανακι έγραψε:με το καλο κοριτσι μου ,μη φοβασαι ολα θα πανε καλα .

Και κατι αλλο ,
μην ξεχνας

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

και
ΑΧ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ,ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ Embarassed Embarassed Embarassed ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....ΟΦΟΥ ΟΦΟΥ.ΠΑΝΤΕΛΟΝΗ ΠΥΖΑΜΑ ΔΕΝ ΕΕΕΕΕ,ΓΤ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ Κ ΜΠΛΟΥΖΑΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΤ ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

λεμε οχι στο παντελονι πυζαμας για να μην παταει επανω στην τομη .Θα εχεις επιδεσμο σε εκεινο το σημειο βεβαια αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο να σε ακουμπαει κατι εκει επανω ,τουλαχιστον για τις πρωτες 2-3 ημερες.
Αν εχεις Μαρινοπουλο κοντα σου εχει κατι νυχτικακια τελεια και πολυ φθηνα για τις πρωτες ημερες.
μη ντρεπαεσαι καθολου ,οι νοσηλευτριες κανουν τη δουλεια τους πολυ καλα και δεν εισαι η πρωτη που θα δουν με το κυλοτακι και με αιμα μετα απο γεννα.Σκεψου τις κοπελες αυτες ως συμμαχους για να σε βοηθανε τις ημερες που θα εισαι εκει .
Να εχεις καλη ψυχολογια πανω απ"ολα ,οσο κι αν αισθανθεις οτι πονας,οτι ντρεπεσαι κλπ. να θυμασαι πως αυτα κρατανε λιγο και θα πας σπιτακι σου να βρεις τους ρυθμους σου.

Τα περασαμε πολλες εδω μεσα κι οπως βλεπεις ειμαστε μια χαρα και τα παιδακια μας επισης.
Εχεις βοηθεια για μετα που θα γυρισεις στο σπιτι σου?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις