Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα κουκλα! κι εγώ λέω να πάω να ξεραθώ!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 125586  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 125586  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 125586

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα αγάπες μου, τι κάνετε?
Έλειψα 2 μέρες κ ανοίξατε 2 θεματάκια!!!!
Εχουμε κανα νέο???

Εμείς πήγαμε στο γιατρό χθες. Μας είπε οτι είναι πολύ καλές οι χωριακές κ να πάμε σε 10 μέρες για να κάνουμε υπέρυχο!!!!
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη κ ταυτόχρονα "τρομοκρατημένη"!
Στην μητέρα μου δεν το έχω πει ακόμα γιατί η ίδια είχε 2 αποβολές κ θέλω να περιμένω μην τύχει κ έχουμε τίποτα δυσάρεστα (φτου φτου φτου), θα την πάρει πολύ από κάτω.

Κ έχω κ ένα άλλο θεματάκι...
Εδώ κ 2μιση μήνες περίπου έχω ενα επίμονο κ περίεργο πόνο στο αριστερό στήθος.
Είχα πάει στον γιατρό μου, με ψηλάφησε κ μου είπε οτι δεν βρίσκει κάτι αλλά μετα την επόμενη περίοδο να πάω για υπέρυχο. Τώρα πρέπει να περιμένω να περάσει το πρωτο τρίμηνο για να τον κάνω.
Κ είναι αρκετά ενοχλητικό...

Σόρυ για το πρήξιμο...αλλά ήθελα κ εγώ κάπου να τα πω.
Σας φιλώ!!!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα, κορίτσια!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

Ελένη, πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη, σου εύχομαι!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472
Λιάνα, αν μας βλέπεις, μπες! Δε νομίζω να υπάρχει πια πρόβλημα, γιατί διορθώθηκαν οι σελίδες και στα 2 θέματα. Είμαι σίγουρη ότι λύθηκε το πρόβλημα!! Γράψε κάτι, please...
Έλλη, μου αν έχει πιαστεί το σποράκι, δεν το ξεκολλάει τίποτα!! Μη στενοχωριέσαι. Βαριές δουλειές να μην κάνεις μόνο.
Λεμονάκι, Εύη, Αγάπη και στα υπόλοιπα κορίτσια...  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα Ελενάκι! Πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλά με την εγκυμοσυνη σου, ελπιζω και αυτος ο πόνος στο στηθος να ειναι κανας νευρόπονος που λέμε και τίποτα πιο σοβαρο!!

Καλημέρα Μαρια!!!Η δουλειά μου ειναι πολύ κουραστική όταν έχουμε κόσμο!Ελπιζω λοιπον ότι αν αποφασίσει να πιαστεί σπορι να πιαστει καλα γιατι δν θα το αντεξω να φταιει η δουλεια μου για κάποια απώλεια που μπορεί να μου τύχει!!....σήμερα πονάει όλο μου το σώμα!!Εχω ξυπνησει απο τις 8...μάλλον απο την ένοια ότι θα πηγαιναμε για την κρεβατοκάμαρα σήμερα ιχιχιχ!! τώρα σε λίγο θα πάμε!!

την καλημέρα μου και τα φιλιά μου και σε όλα τα άλλα κοριτσάκια!!! Λιάναααααααααααα σε περιμένουμε!!!!!!

goldangel1990

goldangel1990
Λιανα μουυυυυ ελα πισσωωωω!!!!!!σε 2 μερες κοριτσιa ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΣ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ δεν μπορω να την αντικρισω παλι!!!!SadSadSad

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια
Τι κάνετε;
Ελενακι όλα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι,να προσεχείς και να μην κουράζεσαι,θα το ανακοινώσεις και στη Μαμα σου και θα τρελαθεί απο τη χαρα της,ο πόνος στο στήθος είναι μάλλον απο το άγχος σου,χαλάρωσε και όλα θα πανε τέλεια!!!
Λιάνα δεν γίνεται το θεματακι χωρίς εσένα,απο εσάς που έχετε σποράκια περιμένουμε θετικές σκέψεις και πολυ εγκυόσκονη,σε περιμένουμε.
Πολλα φιλιά σε όλες

157 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Σαβ Μαρ 10, 2012 12:53 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.boubou μου μην ανησυχεις οπως σου λενε και οι υπολοιπες αν ειναι να πιαστει το σπορι θα πιαστει.εγω φαντασου οταν περιμενα την τελευταια μου περιοδο απο ωρα σε ωρα<ετσι νομιζα τουλαχιστον αφου τελικα ημουν εγκυος> εκεινη την μερα λοιπον εκανα γενικη το σπιτι και κουβαλησα και ολοκληρο ψυγειο απο σκαλια!καθε σκαλι που κατεβαινα και το σηκωνα το βαρος του ενιωθα πονους και πολλα "κρακ" χαμηλα και σκεφτομουν πωπω θα μου κατεβει το αιμα,στον κοσμο μου και τελικα μια χαρα πιαστηκε το σπορι! Very Happy

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι από μένα Smile . Τι μου κάνετε; Εγώ στο κρεβάτι, αναρρώνω από γαστρενερίτιδα. Πρώτη φορά παθαίνω στη ζωή μου κι έπρεπε να είναι τώρα που είμαι έγκυος! Έχασα κανένα καλό νέο;

markella01

markella01
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα κι από μένα Smile . Τι μου κάνετε; Εγώ στο κρεβάτι, αναρρώνω από γαστρενερίτιδα. Πρώτη φορά παθαίνω στη ζωή μου κι έπρεπε να είναι τώρα που είμαι έγκυος! Έχασα κανένα καλό νέο;

Ωχ περαστικά Ντέμι... Πέρασα εγώ μια ίωση πριν 2 βδομάδες, έκανα 2 μέρες 38 πυρετό και μετά άρχισα διάροιες για 3 μέρες σε ρυθμό πολυβόλου όμως...Η γιατρός για να συνέλθω μου έδωσε smecta, είναι το μόνο που μπορούμε να πάρουμε στην εγκυμοσύνη για γαστρεντερικά... Περαστικούλια σου εύχομαι, είναι πολύ ζόρι, εγώ έχασα 1,5 κιλό σε 4 μέρες και έτρωγα μόνο ρύζι λαπά με λεμόνι και λίγο βρασμένο καρότο μέσα και ελάχιστο νερό με το κουταλάκι.

Καλημερούδια στις υπόλοιπες μέλλουσες μανούλες... Στέλνω την εγκυόσκονή μου μπόλικη μπόλικη σε όλες σας!

mariabel

mariabel
Έλλη μου, θα πιαστεί και θα πιαστεί γερά!!! Έχω προαίσθημα ότι δε θα αργήσει... Very Happy Τα υγρά συνεχίζουν; Έχεις βάλει θερμόμετρο;
goldangel1990, ξουτ στην ακατανόμαστη!! Να μη σου έρθει!! Εσύ νιώθεις κάτι περίεργο αυτές τις μέρες;
xaftounaki, καλημέρα!!
Κρίστη, τι κάνεις; Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;
Δήμητρα, περαστικά σου!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

161 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Σαβ Μαρ 10, 2012 1:33 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι 23 βδομαδων

mariabel

mariabel
Γεια σου και σε εσένα, Μαρκέλλα!!! Πόπο, πλακώσαμε όλες οι εγκυούλες μαζί!! Very Happy Very Happy Να τους ρίξουμε μπόλικη εγκυόσκονη και να έχουμε και άλλες εγκυούλες σε λίγες μέρες!!!

Λιάνα, έλα και εσύ!!!!!!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα λίγο με τους εμετούς αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Περαστικά και σε σένα Μαρκελα.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κορίτσια!!!επιτέλους σας βλέπω καλα χιχιχιχι

τι κάνετε?με ποιες θα πιω καφέ??

xristina_29

xristina_29
καλημερουδια!!!!!!τι κανετε κοριτσια???
Ελενη μου να μην ανησυχεις γιατι κανεις κακο στο σπορακι σου..να κανεις μονο ευχαριστες σκεψεις..για αποβολες κτλ ουτε καν να το βαζεις με το μυαλο σου..να λες πως ολα θα πανε καλα κ θα πανε..να μην κουραζεσαι κ να μην αγχωνεσαι.θα δεις που θα πας για υπερηχο κ θα δεις πως ολα βαινουν καλως... Laughing Laughing Laughing την καλημερα μου κ στα υπολοιπα κοριτσια..

Αγαπη το μηνυμα σου τωρα το ειδα που μου ειχες στειλει οτι ειχε προβλημα το θεματακκι..για να μην νομιζεις πως αδιαφορησα.τωρα βλεπω πως ολα καλα.σου ηρθε η ακατανομαστη ε???φτου...αλλα δεν πειραζει...παμε δυνατα για τον επομενο μηνα..

Ελλη
που εισαι??????δεν ξυπνησες ακομα????

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 379767

xristina_29

xristina_29
evi27 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!!επιτέλους σας βλέπω καλα χιχιχιχι

τι κάνετε?με ποιες θα πιω καφέ??

καλη μας απολαυση Ευακι..καλη σου μερα!!!!

xristina_29

xristina_29

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια κοριτσακια μου τωρα εκατσα εκανα κατι δουλειτσες και να μαι ποιες ειστε εδω ????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:

χχαχαχαχ κι εγώ έτσι λέω στον δικό μου!!! καλημέρα Χριστινάκι!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την αγάπη!! παρούσα!

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια έχω λίγο καιρο να γράψω αλλα σας διαβάζω συνέχεια. Εγω μόλις ξεπερασα μια τραγική γρίπη και χωρίς να πάρω και τίποτα λόγο εγγυμοσυνης. Εύχομαι σε όλες τις αρρωστουλες περαστικά και σε όσες δεν περιμένουν να μην έρθει η ακατανομαστη. Σας ρίχνω πολυ εγγυοσκονη και σας φιλω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 35468

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες σας!!! τι κανετε? ηπια το γαλατακι πριν λιγο γιατι παλι αργησα να ξυπνησω και λεω να παω να κανω κανα μπανακι και μετα να μαγειρεψω...εχω παραγγελια...μακαρονια με κιμα... Mad

ελενακι να μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε και σε 10 μερες θα δεις το σπορακι σου...οσο για τον πονο στο στηθος πιστευω οτι ειναι λογω αγχους...χαλαρωσε και κανε μονο θετικες σκεψεις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472

λιανα γυρνα πισω γρηγορα σε περιμενουμε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τη κανεις ευακη???
χριστινακι καλα εισαι???
και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:τη κανεις ευακη???
χριστινακι καλα εισαι???
και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 417472

καλημερα αγαπη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 7 315810

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κάνω δουλίτσες παράλληλα γι'αυτό αργώ...καλέ τι ησυχία είναι αυτή?που είναι οι άλλες?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις