Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ναι!τις ξέρω εγώ αυτές τις ήσυχες!!που να μην ήταν και ήσυχη!χιχιιχ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια μου τι κανετε; Εγω κοιμαμαι ορθια...Πριν λιγο ξυπνησα και για να κοιμηθω εγω σημαινει πολυ κουραση!
Διαβασα ομως ολα τα νεα σας και θα απαντησω σε μια μια ξεχωριστα!!!!Παμε λοιπον...
Καλοριζικο το νεο θεματακι!!!!

Δεσποινα πως τα περασε ο μπαμπας σου στο Μπανσκο;Ελπιζω να εισαι καλυτερα!
maria.tst  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 417472
Λιανα ξεκινησαν τα συμπτωματα ε;Υπομονη κοριτσι μου! 9 χρονια;;;; RespectΛιανα μου να τα παρεις τα χαπια εστω και προληπτικα!Τα utrogestan κανουν πολλα καλα στην αρχη της εγκυμοσυνης!
Αργυρω απο το θεματακι κρινεις αν εισαι τυχερη η οχι;αδιαθετησες τελικα;
loulou_29  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 417472
goldangel1990με το καλο!
Λεμονακι τι γατοσκυλοψαροοικογενεια ειναι αυτη;Τωρα καλα ειναι ο αντρας σου;Κι εγω συμμαζευω οσο πιο πολλα γινεται μολις φυγουν!σκεψου το σαββατο 2μιση το βραδυ εγω καθαριζα!!! cyclops Δε θελει ουτε ο αντρας μου να ειναι το σπιτι μπαχαλο και με ψιλοβοηθα!
Γιαννα αμεσως εμεινες εγκυος ε;κι εμενα μια φιλη μου που παντρευτηκαμε με μια μερα διαφορα με μια φορα εμεινε και γεννησε την παρασκευη μια κουκλα!Αντε ανυπομονουμε για τη χοριακη...
ΕΛΠΙΔΑΚΙ 21  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 417472
γκρινιαρα μακαρι να πιαστηκε γερα!Αδικο εχεις η αυγοκομμενη κοτοσουπα ειναι τρελα!Στην πρωτη αποβολη συνηθως..απλα τυχαινει!Αλλα αφου εκανες την εξεταση γιατι το ψαχνεις παραπανω και χαλιεσαι;Καλα κι η γιατρος επρεπε εσυ να το προτινεις κι οχι αυτη;
Χριστινα μη χανεις τις ελπιδες σου!Μεχρι να δουμε αιμα ειπαμε δεν παραδεχομαστε τιποτα!
Ευη εμενα παντως εκτος απο κανα πιατο που και που δε πολυβοηθαει!Αστα!
Ελλη χαλασε η χυτρα σου τελικα;Τρελαινομαι για κοτοσουπα!τι κανει ο κοντος;Μιας και θα ζειτε στο χωριο μην τον ταιζεις κοτοπουλο, μην αρπαξει καμια κοτα των πεθερικων σου καμια μερα!σαντουιτς με 15000000 θερμιδες...μα καλα τι ειχε μεσα του;τη μανα και τον πατερα του;χαχαχαχαχα!Με το καλο η κρεβατοκαμαρα!Καλοριζικη!Εγω παντως πριν μαθω οτι ημουν εγκυος εκανα γενικη σε ολο το σπιτι γιατι ειχα μαστορους με σβουρακια και τετοια και εστρωσα και χαλια που σημαινει σηκωναμε καναπεδες, τραπεζαρια κλπ κλπ
Αγαπη φερε κανενα αυγουλακι απο εδω! Ειδες σε προσεχει ο καλος σου!Αχ!ευχαριστω που με σκεφτηκες!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 35468 Ορεξη στην περιοδο;αναλογα...αλλα δεν κανουμε  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994 !Αν και δεν το εχουμε συζητησει πιστευω πως ουτε κι αυτος θελει!Τι εγινε καλε με τη φιλη σου με τις 20 μερες καθυστερηση;
Μαρια  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 Cz53 ολα καλα θα πανε!Περαστικα στον αντρα σου!Προσεχε με την σκουπα καλο μου!Αν δε θελει γυναικα να κανει κι αυτος τιποτα γιατι αν παθει κατι σπορι δε ξαναγυριζει πισω πες του!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 679259
Αντα μειον 2 ε; αντε κι εις ανωτερα!Μη σκας για οτι εγινε...σε λιγο καιρο, μπλις καλοκαιριασει παμε για αλλα,για καλυτερα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 35468 !Ετσι να το καψεις!!!!
Λενακι αντε με το καλο να λαβεις τα τεστακια σου αυριο!
Νικη ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
Ελενη χαιρομαι που ειναι καλα!Υπερηχο αν κανεις στο στηθος και οχι μαστογραφια δεν πιστευω πως θα εχεις θεμα αλλα οτι σου ειπε!
xaftounaki  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 35468
KRISTI 1ολοκληρο ψυγειο βρε θηριο;23w  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 606100 !
Δημητρα μου κανενα νεο ακομα!Περαστικα σου!
markella01σα να φουσκωσες πολυ εσυ!Με το καλο!
Λιζα μου περαστικα να ειναι!
Ευουλι που εισαι εσυ κοκονα μου;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Ιωάννα με το σεντόνι!πως περάσατ χθες?να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tεντοπανο πες καλυτερα αλλα δε μπορουσα να μην διαβασω ολα τα νεα σας!Σας σκεφτομουν!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!Χθες ειχε πολυ κουραση η βραδια οπως και οι προηγουμενες μερες αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα!Ειχα και σημερα τραπεζι γι αυτο αργησα να μπω!Εσυ τι νεα;;;

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="boubou"][font=Comic Sans Ms]αα ξελογιάστηκες πάλι δηλαδή!!! άλλη μια μέρα έμεινε? εγώ μόνο την κλασική μικρή ευαισθησία στο στήθος που έχω πάντα πριν την κόκκινη....και τα πρωτοφανή υγρά που έχω από την ωορρηξία και μετά κάθε μέρα!! έβγαλα κι ένα μικρό σπυράκι στο σαγόνι Razz Razz τίποτα που να δείχνει ότι δν θα έρθει Laughing Laughing Laughing

Ναι αυριο πρωι,θα κανω ενα τεστ,εχω κατι φτηνα που εφερα απο το ebay...Smile
θα το κανω να απογοητευτω,και μετα θα ερθω να με παρηγορησετε!!! Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ τπτ ιδιαίτερο...πήγα σήμερα στο χωριό μου μιας κι ο άντρας μου δούλευε και δεν έχει πολύ ώρα που γύρισα..απλά αυτή η βροχή μου έχει σπάσει τα νεύρα..5 μέρες δεν έχει σταματήσει!και πονάει η μέση μου απ'την υγρασία!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβελιν μην απογοητευεσαι!Παντα λεω πως μεχρι να δουμε κανονικη περιοδο δεν δεχομαστε και δεν αποδεχομαστε τιποτα!

Ευη εχεις θεμα με τη μεση σου; εμενα με ποναει εδω και 4 μερες πανω κατω!Κι εμενα μου τη δινει αυτος ο καιρος!

goldangel1990

goldangel1990
ioanna85 έγραψε:Εβελιν μην απογοητευεσαι!Παντα λεω πως μεχρι να δουμε κανονικη περιοδο δεν δεχομαστε και δεν αποδεχομαστε τιποτα!

Ευη εχεις θεμα με τη μεση σου; εμενα με ποναει εδω και 4 μερες πανω κατω!Κι εμενα μου τη δινει αυτος ο καιρος!

ιωάννα μου πολυ ωραίο αυτο!!το κρατάω!! Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι με πονάει που και που...και ειδικά όταν κουράζομαι με δουλειές,βάρη κτλ...πρέπει να το κοιτάξω αλλά όλο το αμελώ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη κοιτα τον μην εχεις καμια δισκοκηλη (που το απευχομαι)!Σηκωσες βαρη αυτες τις μερες η απο την υγρασια;Περαστικα σου!

Εβελιν οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα αυριο να μην απογοητευτεις!Προσπαθεις πολυ λιγο καιρο μα παρα πολυ λιγο!Ξερεις οτι δεν εχεις προβλημα αφου εμεινες μια φορα ηδη εγκυος!Οταν ειναι να ερθει θα ερθει το μωρο!Χαλαρωσε και απολαυσε τις στιγμες με τον αντρα σου...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιδιαίτερα βάρη δεν σήκωσα...λίγες δουλειές έκανα...κι ο καιρός το χειροτερεύει...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τριψου με καμια αλοιφη και βαλε θερμοφορα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ιωάννα μου!!!να χαιρεσαι τον αντρούλη!!!2 τραπεζώματα κοντά κοντά??λογικό ειναι κοπελίτσα μου να εισαι κουρασμένη!!Ελπίζω να περάσατε πολυ καλά γιατι το ότι φάγατε πολύ καλά ειναι σίγουρο!!

Ευη πραγματικά αυτη η βροχή ..ολο υγρασία και κακό!!!! τώρα έβγαλα τον κοντό βόλτα και εριχνε πάλι ψιλοβροχο!!δν ξέρω αν σταμάτησε καθόλου σήμερα!

Εβελιν κι εγώ απο το ebay έχω...μην κάνεις αύριο αυτά ανιχνεύουν μεγαλύτερη τιμη της ορμόνης!!η αν κάνεις μην απογοητευτείς!!!η ελπιδα να παραμείνει μέχρι να αδιαθετήσεις!!!θα σου πρότεινα πάντως να περιμένεις και καθυστέρηση πρώτα για καλύτερα!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμένω τον άντρα μου να κλείσει το τηλέφωνο και να με τρίψει με κάουντερ πέιν....

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω μπουμπουκα μου για τις ευχες σου!Πολυ κουραση αλλα πιστευω πως εμειναν ολοι ευχαριστημενοι!Εσυ μην αγχωνεσαι με τον γαμο, ολα καλα θα πανε και απο οτι ειδα μαλλον θα μας ανοιξεις συντομα θεματακι! Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχα που το ειδες αυτό καλέ??χαχαχα Razz Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στις ανω των 30 σελιδες που διαβασα αποψε.....  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 40746

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! Razz Razz Razz

goldangel 12-13/3
Ελλη 15/3
xaftounaki 16/3
loulou_29 17/3
γκρινιαρα 20/3
Ιωαννα 22/3
Χριστινα 26/3
maria.tst 27/3
Ευη 2/4
Λενακι 8/4
αγαπη 8/4

προσθεσα και τη χριστινα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ιδιο ονομα εχουμε και εμεις και οι αντρες μας!Ναι το ξερω, το αμεσως εγκυος το εγραψα για την πρωτη εγκυμοσυνη σου!Καταλαβα πως δεν αργησες πολυ! scratch Το ξερω πως εχεις καθυστερηση και θα κανεις χοριακη!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο το στομα σου και στου Θεού το αυτι κοπελίτσα μου!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 379767 η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά νιώθω διάφορα τραβηγματάκια χαμηλά,και έχω και τα καθαρά υγρά τόσες μέρες, αλλά δν θέλω να ξεμυαλίζομαι,γιατί αν δν γινει πάλι θελω να στεναχωρηθώ όσο το δυνατόν λιγότερο και μετά πάλι πάμε γι' αλλα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994

πολύ μου αρέσει που φτιάξαμε κι εμείς λίστα χιχιχιιχιχ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εμενα μου αρεσει η λιστα!Τα θελω ολα γραμμενα και τακτοποιημενα! Rolling Eyes

Στο ευχομαι ολοψυχα!!!!!Οτι κι αν γινει εσυ να ξερεις πως θα γινεις μανα...μονο το ποτε δεν ξερεις!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξέρω κοριτσάκι μου!!!γενικά πλέον μετά απο τόσες φορές που τελικά αδιαθέτησα πραγματικά είμαι πολύ χαλαρή!! δν αγχώνομαι καθόλου αν ειμαι ή δν είμαι!! και αν και θα στεναχωρηθώ αν δν τα κατάφερα και τώρα, θα το ξεπεράσω γρήγορα!!!αν δν γινει τώρα θα γίνει σίγουρα στην καινουρια κρεβατοκάμαρα!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 654316

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι πραγματικα υπεροχο ποσα θετικα συναισθηματα και αισιοδοξια σου φερνει η νεα κρεβατοκαμαρα!!!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 893968

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:ειναι πραγματικα υπεροχο ποσα θετικα συναισθηματα και αισιοδοξια σου φερνει η νεα κρεβατοκαμαρα!!!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 21 893968

και αν σκεφτείς με την καινουρια κρεβατοκαμαρα θα έρθει και καινουριος τρόπος ζωής καινουριο σπίτι....πιστεύω μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή να έρθει και μια καινουρια ψυχή να μας συμπληρώσει την ευτυχία!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις