601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed Δευ Μαρ 12, 2012 2:04 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:μου μπήκε η ιδέα να κάνω πιροσκί με τυράκι
θελω κι εγωωωωωωωωωωωω .....εισαι ποντια???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:μου μπήκε η ιδέα να κάνω πιροσκί με τυράκι
mariposa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΕΣ!ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΤΣΠ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
mariposa έγραψε:XRISTINA ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ
γκρινιαρα έγραψε:ευη και ιωαννα εχω λιωσει με αυτη τη διαφημιση...μπηκα χθες το απογευμα και βρηκα το τραγουδι του Σαλεα και απο κεινη την ωρα το τραγουδαμε σας χαζοι και χορευουμε...ειμαστε για τα πανιγυρια νικολακι!!!!!!!
ελενακι καλημερα...αντε εσυ παλι καλα ξυπνας...εγω που εχω πεσει σε λιθαργο??? κατι σε αγχωνει μαλλον...ελπιζω να το βρεις και να χαλαρωσεις και να προσεχεις το σπορακι σου...
goldangel μεχρι να εμφανιστει η ακατανομαστη ελπιζουμε...εγω εχω εδω και 2 βδομαδες πονακια περιοδου και υποτιθεται οτι θα ερθει η αλεκα την αλλη βδομαδα...τα'χουν παιξει οι ορμονες μας λεω εγω...
[color=red]boubou kai loulou[/ color] καλημερα
χαφτουνακι
[color=red]λεμονακι[/ color] καλημερα περαστικα σου!!!!
λενακι καλως τα δεχτηκες
χριστινακι περαστικα σου καλη και γρηγορη αναρρωση...και μην αγχωνεσαι αμα εκεινι θελει να πιαστει δεν το εμποδιζει καμια ιωσουλα...ευτυχως!!!
γκρινιαρα έγραψε:ευη και ιωαννα εχω λιωσει με αυτη τη διαφημιση...μπηκα χθες το απογευμα και βρηκα το τραγουδι του Σαλεα και απο κεινη την ωρα το τραγουδαμε σας χαζοι και χορευουμε...ειμαστε για τα πανιγυρια νικολακι!!!!!!!
ελενακι καλημερα...αντε εσυ παλι καλα ξυπνας...εγω που εχω πεσει σε λιθαργο??? κατι σε αγχωνει μαλλον...ελπιζω να το βρεις και να χαλαρωσεις και να προσεχεις το σπορακι σου...
goldangel μεχρι να εμφανιστει η ακατανομαστη ελπιζουμε...εγω εχω εδω και 2 βδομαδες πονακια περιοδου και υποτιθεται οτι θα ερθει η αλεκα την αλλη βδομαδα...τα'χουν παιξει οι ορμονες μας λεω εγω...
χαφτουνακι
λενακι καλως τα δεχτηκες
χριστινακι περαστικα σου καλη και γρηγορη αναρρωση...και μην αγχωνεσαι αμα εκεινι θελει να πιαστει δεν το εμποδιζει καμια ιωσουλα...ευτυχως!!!
lia-ka έγραψε:ειναι δισανεκτικος στην λακτοζη!γι αυτο το επαθε,στην αρχη φοβομασταν για σκωληκοειδιτι,αλλα ολα καλα!
loulou_29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ευη και ιωαννα εχω λιωσει με αυτη τη διαφημιση...μπηκα χθες το απογευμα και βρηκα το τραγουδι του Σαλεα και απο κεινη την ωρα το τραγουδαμε σας χαζοι και χορευουμε...ειμαστε για τα πανιγυρια νικολακι!!!!!!!
χαφτουνακι
λενακι καλως τα δεχτηκες
Καλη σου μερα κ καλη εβδομαδα!!!!!
Απο τις γονιμες κ μετα εχω κ εγω τα πονακια και η αλεκα ειναι να ερθει το σαββατο
Λεμονάκι έγραψε:mariposa
αν δεν δούμε περίοδο δεν σταματάμε να ελπίζουμε
μην σκέφτεσαι αρνητικά
γρινιάρα να είμαι !! να στείλω κανένα κομμάτι όταν είναι έτοιμα ;
τώρα περιμένω να φουσκώσει το ζυμαράκι/
είσαι και εσύ ;
Λιάνα περαστικά στον μικρό σου !!
και φιλάκια στο σποράκι σου
αχ!!! μου τρεχουν τα σαλια....καλοφαγωτα!!!! αν περισσεψει στειλε κανα δυο...
εγω ειμαι κορινθια αλλα ο αντρας μου ειναι ποντιος και απο τους δυο γονεις του...εγριξες ντο ειπα σε??? χαχαχαχαχαχα
Λεμονάκι έγραψε:γκρινιάρα καταλαβαίνω αρκετά ποντιακά.
η πεθερά στέλνει κανένα πισί ;
loulou_29 έγραψε:μωρε λες να εχει γινει κανα θαυμα???!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης