Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:μου μπήκε η ιδέα να κάνω πιροσκί με τυράκι Laughing Laughing

θελω κι εγωωωωωωωωωωωω .....εισαι ποντια???

mariposa

mariposa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRISTINA ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΕΣ!ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΤΣΠ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

καλημερα καλημερα!!!! ποτε μη λες ποτε...που ξερεις μπορει και να γινει το θαυμα...να σου ζησει το πρωτο σου παιδακι I love you

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα γκρινιαρααααα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810

mariposa οτι ειναι να γινει εχει γινει!δν χρειαζεται να αγχωθεις!εξαλλου οταν εχεις ηδη ενα παιδακι ξερεις οτι δν υπαρχει προβλημα υπογονιμότητας ,και αφου πετυχε μια φορα θα ξαναπετυχει! Αυτο να σκεφτεσαι!!
και ειπαμε!! Μεχρι να δουμε οτι εχουμε κανονικη ροη ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 40746

xristina_29

xristina_29
mariposa έγραψε:XRISTINA ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ

θα δειξει...ποτε δεν ξερεις!καθε εγκυμοσυνη διαφερει..εχω ακουσει περιστατικα που τα συμπτωματα αρχιζαν πολυ αργοτερα...ας περιμενουμε κ βλεπουμε!!!!

xristina_29

xristina_29
γκρινιαρα έγραψε:ευη και ιωαννα εχω λιωσει με αυτη τη διαφημιση...μπηκα χθες το απογευμα και βρηκα το τραγουδι του Σαλεα και απο κεινη την ωρα το τραγουδαμε σας χαζοι και χορευουμε...ειμαστε για τα πανιγυρια νικολακι!!!!!!!

ελενακι καλημερα...αντε εσυ παλι καλα ξυπνας...εγω που εχω πεσει σε λιθαργο??? κατι σε αγχωνει μαλλον...ελπιζω να το βρεις και να χαλαρωσεις και να προσεχεις το σπορακι σου... Smile

goldangel μεχρι να εμφανιστει η ακατανομαστη ελπιζουμε...εγω εχω εδω και 2 βδομαδες πονακια περιοδου και υποτιθεται οτι θα ερθει η αλεκα την αλλη βδομαδα...τα'χουν παιξει οι ορμονες μας λεω εγω... I love you I love you I love you

[color=red]boubou kai loulou[/ color] καλημερα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 C36

χαφτουνακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 C36

[color=red]λεμονακι[/ color] καλημερα περαστικα σου!!!!

λενακι καλως τα δεχτηκες  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316

χριστινακι περαστικα σου καλη και γρηγορη αναρρωση...και μην αγχωνεσαι αμα εκεινι θελει να πιαστει δεν το εμποδιζει καμια ιωσουλα...ευτυχως!!! I love you I love you I love you

σε ευχαριστω αγαπη μου!!!να εισαι καλα...θα περιμενω κ βλεπουμε...ειναι νωρις για να αγχωθω απο τωρα.στις 26 περιμενω την ακατανομαστη..εχουμε μερες μπροστα μας...

mariposa

mariposa
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ.ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!

lia-ka

lia-ka
καλημερα,τι κανετε?χριστινακι σου ευχομαι περαστικα!να προσεχεις την υγεια σου τωρα που προσπαθεις  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810!ελλη μου με το καλο να πατε στο αλλο σπιτακι!εγω πιστευω οτι η μετακομιση ηρθε την καλητερη στιγμη,θα ξεχαστη το μυαλο σου και να δεις οτι θα εχεις θετικο αποτελεσμα!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 379767!λεμονακι καλημερα,ωραια φαγητα εχεις!μμμμμ!μου ανοιξες την ορεξη!mariposa καλως ηρθες στην παρεα μας,ευχομαι γρηγορα και το δευτερο!εγω ειμαι η λιανα και ειμαι εγκυος στο τριτο!μην λες οτι δεν εγινε τιποτα αυτο τον μηνα,μεχρι να δουμε κοκκινο ελπιζουμε!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 228222!εβελιν δεν πειραζει κοπελα μου,ειπαμε τον αλλο μηνα!γερα και δυναμικα!σου στελνω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 377361!γκρινιαρα μου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 361490,βλεπω νυστα και οτι δεν εχεις ορεξη για φαγητο?βλεπω καλα?μηπως εχουμε κατι?  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 40746!ιωαννα μου που εισαι?ναι τα παιρνω τα χαπακια και νιωθω και πολυ καλα!μακαρι να ειναι καλα το σπορακι!αγαπη,anda,evi,ευουλι,μαρακι,ελενη,και ελενη με τα τεστακια σου ευχομαι να ερθει το σπορακι γρηγορα!εγω κοπελες μου ειχα τρεχαματα το βραδυ,επιασε τον γιο μου(3 χονων)κολικος εντερου και πηγαμε νοσοκομειο!πηρα μεγαλη τρομαρα,τωρα ειναι καλητερα!

mariposa

mariposa
ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ,ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ?ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa σου ευχομαι να ηταν ενα τυχαιο γεγονος και το επομενο σπορακι να ερθει για να μεινει!!

Λιανα μου τι κανεις??στεναχωρηθηκα για το μικρακι σου ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα ε???

lia-ka

lia-ka
ειναι δισανεκτικος στην λακτοζη!γι αυτο το επαθε,στην αρχη φοβομασταν για σκωληκοειδιτι,αλλα ολα καλα!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα λιανα μου...τι κανεις???? τα μεγαλα σπορακια τι κανουν??το μικρουλι???

βρε λιανα μου στην προηγουμενη εγκυμοσυνη νυσταζα και το μεσημερι μιλαμε για 3 ωρες υπνου...τωρα μονο το βραδυ...αλλα ξεχναω να σηκωθω...δεν ξερω μακαρι το ξεζουμισμα να επιασε τοπο και να εχω κι εχω ευχαριστα σαν κι εσενα...θα δουμε την αλλη βδομαδα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 C07

τωρα διαβασα για τον μικρο σου...περαστικα του...κι εγω εχω δυσανεξια στη λακτοζη...τον καταλαβαινω I love you I love you I love you I love you

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρα έγραψε:ευη και ιωαννα εχω λιωσει με αυτη τη διαφημιση...μπηκα χθες το απογευμα και βρηκα το τραγουδι του Σαλεα και απο κεινη την ωρα το τραγουδαμε σας χαζοι και χορευουμε...ειμαστε για τα πανιγυρια νικολακι!!!!!!!

ελενακι καλημερα...αντε εσυ παλι καλα ξυπνας...εγω που εχω πεσει σε λιθαργο??? κατι σε αγχωνει μαλλον...ελπιζω να το βρεις και να χαλαρωσεις και να προσεχεις το σπορακι σου... Smile

goldangel μεχρι να εμφανιστει η ακατανομαστη ελπιζουμε...εγω εχω εδω και 2 βδομαδες πονακια περιοδου και υποτιθεται οτι θα ερθει η αλεκα την αλλη βδομαδα...τα'χουν παιξει οι ορμονες μας λεω εγω... I love you I love you I love you

[color=red]boubou kai loulou[/ color] καλημερα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 C36

χαφτουνακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 C36

λενακι καλως τα δεχτηκες  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316

χριστινακι περαστικα σου καλη και γρηγορη αναρρωση...και μην αγχωνεσαι αμα εκεινι θελει να πιαστει δεν το εμποδιζει καμια ιωσουλα...ευτυχως!!! I love you I love you I love you

Καλη σου μερα κ καλη εβδομαδα!!!!!
Απο τις γονιμες κ μετα εχω κ εγω τα πονακια και η αλεκα ειναι να ερθει το σαββατο Razz

lia-ka

lia-ka
μακαρι κοπελα μου να εγινε το θαυματακι!λοιπον κοπελιες μου θα μπω μετα γιατι τα μικρα θελουν μικυ μαου!σας φιλωωωω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 315810

loulou_29

loulou_29
lia-ka έγραψε:ειναι δισανεκτικος στην λακτοζη!γι αυτο το επαθε,στην αρχη φοβομασταν για σκωληκοειδιτι,αλλα ολα καλα!

Καλη σου μερα!!!!περαστικα να ειναι στο μικρουλη σου!!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:

Καλη σου μερα κ καλη εβδομαδα!!!!!
Απο τις γονιμες κ μετα εχω κ εγω τα πονακια και η αλεκα ειναι να ερθει το σαββατο Razz

μωρε λες να εχει γινει κανα θαυμα???!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ πως μ αρεσει που τα μικρα θελουν μικυ μαουζ!χιχιχιιχ

αντε θα τα ξαναπουμε αργοτερα αν ειναι!!

Εγω παντως οταν σηκωνομαι πρωι θελω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2 ωρες υπνο το απογευμα για να ισιωσω! χαχα αμα με πιασουν και εξτρα υπνηλιες θα ξυπναω και ποτε???χαχαχα Razz Razz Razz Razz

xristina_29

xristina_29
καλημερα Λιανα μου..περαστικουλια στο πλασματακι σου...!!!!!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa
αν δεν δούμε περίοδο δεν σταματάμε να ελπίζουμε I love you
μην σκέφτεσαι αρνητικά Very Happy

γρινιάρα να είμαι !! να στείλω κανένα κομμάτι όταν είναι έτοιμα ;
τώρα περιμένω να φουσκώσει το ζυμαράκι/
είσαι και εσύ ;

Λιάνα περαστικά στον μικρό σου !!
και φιλάκια στο σποράκι σου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316

mariposa

mariposa
boubou ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΚΑΡΙ,ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΣΠ.
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΗΠΙΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΑΚΤΟΖΗ Ή ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:mariposa
αν δεν δούμε περίοδο δεν σταματάμε να ελπίζουμε I love you
μην σκέφτεσαι αρνητικά Very Happy

γρινιάρα να είμαι !! να στείλω κανένα κομμάτι όταν είναι έτοιμα ;
τώρα περιμένω να φουσκώσει το ζυμαράκι/
είσαι και εσύ ;

Λιάνα περαστικά στον μικρό σου !!
και φιλάκια στο σποράκι σου  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #18 fixed  - Σελίδα 25 654316

αχ!!! μου τρεχουν τα σαλια....καλοφαγωτα!!!! αν περισσεψει στειλε κανα δυο...

εγω ειμαι κορινθια αλλα ο αντρας μου ειναι ποντιος και απο τους δυο γονεις του...εγριξες ντο ειπα σε??? χαχαχαχαχαχα

loulou_29

loulou_29
μωρε λες να εχει γινει κανα θαυμα???!!!![/quote]

αχ δεν ξερω ειλικρινα δεν θελω να ενθουσιαστω απο τωρα μηπως κ το σαββατο μου τα χαλασει η κυρια..... confused

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιάρα καταλαβαίνω αρκετά ποντιακά.
η πεθερά στέλνει κανένα πισί ;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γκρινιάρα καταλαβαίνω αρκετά ποντιακά.
η πεθερά στέλνει κανένα πισί ;

μονο η γιαγια κανει πισια...με την πεθερα καμια φορα κανουμε βαρενικα...

αχ!!! τι λεμε τετοια ωρα και μου ανοιγει η ορεξη!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:μωρε λες να εχει γινει κανα θαυμα???!!!!

αχ δεν ξερω ειλικρινα δεν θελω να ενθουσιαστω απο τωρα μηπως κ το σαββατο μου τα χαλασει η κυρια..... confused
[/quote]

κι εγω δεν το σκεφτομαι καθολου ή τουλαχιστον προσπαθω...δεν θελω να απογοητευω την αλλη βδομαδα... confused

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις