26 Απ: ΠΗΤ Δεκεμβρίου Τετ Σεπ 15, 2010 1:41 am
chriscat8
Σιωπηλή δύναμη
Εχω κοριτσακι και Π.Η.Τ. 31/12/10. Τι λετε, θα γεννησω μεσα στο 2010 ή το 2011;;; Λετε να μου βγει πρωτοχρονιατικο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
δεν ξερω... παντως θα ειναι ενα καταπληκτικο δωρο απο το σακο του αι βασιλη!!! ασε που αν γεννησεις ακριβως με την αλλαγη του χρονου θα ειναι η πιο αξεστη πρωτοχρονια και θα μπει οντως με ευτυχια για σενα!!! αντε οποτε και να γεννησεις με το καλο!chriscat8 έγραψε:Εχω κοριτσακι και Π.Η.Τ. 31/12/10. Τι λετε, θα γεννησω μεσα στο 2010 ή το 2011;;; Λετε να μου βγει πρωτοχρονιατικο;
ninaki. έγραψε:δεν ξερω... παντως θα ειναι ενα καταπληκτικο δωρο απο το σακο του αι βασιλη!!! ασε που αν γεννησεις ακριβως με την αλλαγη του χρονου θα ειναι η πιο αξεστη πρωτοχρονια και θα μπει οντως με ευτυχια για σενα!!! αντε οποτε και να γεννησεις με το καλο!chriscat8 έγραψε:Εχω κοριτσακι και Π.Η.Τ. 31/12/10. Τι λετε, θα γεννησω μεσα στο 2010 ή το 2011;;; Λετε να μου βγει πρωτοχρονιατικο;
Tziz έγραψε:Δε μοιάζουμε με τη σίστερ.
Ούτε μωράκια, ούτε τώρα.
Όσο για το Δεκέμβρη, έχω διαπιστώσει ότι γενικώς είναι μήνας "εορταστικός"!
Έχω τον άντρα μου που γιορτάζει, το μπαμπά μου, την κολλητή μου, έναν ξάδερφο Στέφανο, έχω γενέθλια, θα έχει (μάλλον) γενέθλια η μπομπούκα μου, είναι τα χριστούγεννα (γιορτάζουν και οι Χρήστοι-Χριστίνες) η πρωτοχρονιά, και έχω και επέτειο γάμο στις 18!!!
koritsia k gw exw pht 23/12. k perimenw koritsaki!!!!!!!!!!!!Tziz έγραψε:Είναι όντως γιορτινότατος!
Κι εγώ τώρα που το ανέφερες ξέχασα την κουνιάδα μου την Άννα...
Φέτος όμως, δε θα κάνω εγώ τα δώρα!
Αλλά θα μου τα κάνουν!
Χα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]mpempa έγραψε:koritsia k gw exw pht 23/12. k perimenw koritsaki!!!!!!!!!!!!Tziz έγραψε:Είναι όντως γιορτινότατος!
Αλλά θα μου τα κάνουν!
Χα!
koritsia k gw exw pht 23/12. k perimenw koritsaki!!!!!!!!!!!![/quo[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]te]Tziz έγραψε:Είναι όντως γιορτινότατος!
Αλλά θα μου τα κάνουν!
Χα!
mpempa έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]mpempa έγραψε:koritsia k gw exw pht 23/12. k perimenw koritsaki!!!!!!!!!!!!Tziz έγραψε:Είναι όντως γιορτινότατος!
Αλλά θα μου τα κάνουν!
Χα!
mpempa έγραψε:exw pht 23/12.
katalathoa Tziz!!!!!eixa xallia sima k mphke polles fores.larisa gennaw se idiwtikh klinikh!Tziz έγραψε:mpempa με το καλό!
Αλήθεια γιατί έβαλες την απάντησή σου 4 φορές?
Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή...
Πού γεννάς?
alitheia? ti wraia!!!!!s euxaristw polu gia tis euxes sou!!!!!!Athin@ έγραψε:mpempa έγραψε:exw pht 23/12.
ΑΑΑχ 23/12/2008 έκανα το τεστ και το απόγευμα είδα την υπέροχη σκιά στον υπέρηχο!!!!!Μετά της γέννας είναι η ημερομηνία που με έκανε ευτυχισμένη!!!!!!
Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!
tziz εγω αγορακι ηθελα αρχικα αλλα μας βγηκε κοριτσακι οπως ηθελε ο μπαμπας!!! εμενα ο δικος μου δεν ηθελε με τιποτα αγορακι για τον ιδιο λογο! να μην κληρονομησει την τρελα του και του κλεβει τα κλειδια απο τη μηχανη να πηγαινει στην πιστα αντι για σχολειο....Tziz έγραψε:Καμία με ΠΗΤ Δεκεμβρίου?
Εγώ περιμένω κοντά στις 7 του μήνα. Τοξοτάκι.
Χθες έμαθα το φύλλο.
Κοριτσάκι!! Και είμαι πανευτυχής!
Και με αγοράκι θα χαιρόμουν, αλλά ποιος ξέρει τι τύχη θα είχε με τον τρελάρα τον πατέρα του..?!!
Θα τον έβαζε να οδηγήσει σε πίστα από τα 3!
Tziz έγραψε:Καμία με ΠΗΤ Δεκεμβρίου?
Εγώ περιμένω κοντά στις 7 του μήνα. Τοξοτάκι.
Χθες έμαθα το φύλλο.
Κοριτσάκι!! Και είμαι πανευτυχής!
Και με αγοράκι θα χαιρόμουν, αλλά ποιος ξέρει τι τύχη θα είχε με τον τρελάρα τον πατέρα του..?!!
Θα τον έβαζε να οδηγήσει σε πίστα από τα 3!
giouli73 έγραψε: Άμα είναι τρελάρας ο μπαμπάς κάτι θα βρει να κάνει και με την τρελάρα την κόρη του. Με το καλό η μπουμπού.
Tziz έγραψε:giouli73 έγραψε: Άμα είναι τρελάρας ο μπαμπάς κάτι θα βρει να κάνει και με την τρελάρα την κόρη του. Με το καλό η μπουμπού.
giouli λες να ταιριάξουν οι δύο τρελάρες?
Χα! Πλάκα θα έχει.
Πάντως ο ανήρ μου το έχει δηλώσει:
Καθόλου δεν τον πειράζει που είναι κορίτσι. Θα την κάνει Σουμαχερίνα!
Και το κοκορεύεται και στους φίλους του που έχουμε κοριτσάκι. Ειδικά τώρα που ο ένας έφαγε την ήττα με το δεύτερο γιο που του έρχεται...χιχιχι!
Θα τους βάλει όλους κάτω λέει!
Και ειλικρινά μ'αρέσει που σκέφτεται έτσι και δεν έχει την "κλασσική" αντίδραση, ξέρεις, να τις πάρουμε κουκλίτσες, να τις φοράμε φουστίτσες, και να τη γράψουμε μπαλέτο...
Έχουμε άλλα σχέδια!
Μάλλον για καράτε-γκερλ τη βλέπω τη μικρή με μας που έμπλεξε!
Tziz έγραψε:giouli73 έγραψε: Άμα είναι τρελάρας ο μπαμπάς κάτι θα βρει να κάνει και με την τρελάρα την κόρη του. Με το καλό η μπουμπού.
giouli λες να ταιριάξουν οι δύο τρελάρες?
Χα! Πλάκα θα έχει.
Πάντως ο ανήρ μου το έχει δηλώσει:
Καθόλου δεν τον πειράζει που είναι κορίτσι. Θα την κάνει Σουμαχερίνα!
Και το κοκορεύεται και στους φίλους του που έχουμε κοριτσάκι. Ειδικά τώρα που ο ένας έφαγε την ήττα με το δεύτερο γιο που του έρχεται...χιχιχι!
Θα τους βάλει όλους κάτω λέει!
Και ειλικρινά μ'αρέσει που σκέφτεται έτσι και δεν έχει την "κλασσική" αντίδραση, ξέρεις, να τις πάρουμε κουκλίτσες, να τις φοράμε φουστίτσες, και να τη γράψουμε μπαλέτο...
Έχουμε άλλα σχέδια!
Μάλλον για καράτε-γκερλ τη βλέπω τη μικρή με μας που έμπλεξε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης