1 Λαθος φαρμακευτικη αγωγη Σαβ Μαρ 10, 2012 7:20 am
barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα γραφω γιατι ειμαι αρκετα προβληματισμενη με τον παιδιατρο που εχω εδω και 1,5 χρονο στον γιο μου.Δεν ειχα κανενα παραπονο ειναι παρα πολυ καλος με το παιδι,οποτε τον καλω ειναι παντα παρον και παντα ευγενεστατος και το σημαντικοτερο οταν ερχεται να δει τον μικρουλη καθεται 1 ωρα μπορει και 2 και μας αναλυει τα παντα απο τα φαγητα του παιδιου μεχρι το τι αποριες εχουμε σαν νεοι γονεις.Πριν απο 1,5 μηνα ομως αρρωστησε ο μικρουλης με πυρετο(1 μερα μονο),καταρροη και βηχα τοτε φωναξα τον παιδιατρο να ερθει να τον τσεκαρει και μας διεγνωσε τραχειοβροχιτιδα με θεραπεια soldesanil,aerolin και mucosolvan για 6 μερες.Το παιδι ομως εκει που επαιρνε τα πανω του μολις σταματουσε η φαρμακευτικη αγω γη ξανα εβηχε.Τελος παντων για να μην πολυλογω και σας κουραζω τον επαιρνα αρκετες φορες τηλεφωνω και καθε φορα που του ελεγα να ερθει να δει το παιδι μου ελεγε δεν υπαρχει λογος..Τελικα μετα απο συζητηση με τον αντρα μου πηραμε το παιδι και το πηγαμε σε αλλον παιδιατρο.Μολις ειδε το παιδι μας ειπε οτι εχει εδω και 1,5 μηνα βροχιτιδα και πως αν αργουσαμε ακομα λιγο θα παθαινε χρονεια σπαστικη βροχιτιδα.Το αιμα μου ανεβηκε στο κεφαλι απο τα νευρα που εδινα λαθος φαρμακα στο παιδι και που παιδευεται τοσο καιρο.Μας ειπε πως πρεπει να του κανουμε αερολιν για 1 βδομαδα και επι 1 μηνα flixotite και εδω ερχομαι και σας ρωτω να με βοηθησετε κι εσεις τι θα κανατε στην θεση μου θα περνατε τον 1ον παιδιατρο και θα του κανατε παρατηρηση?Σημειωση σαν παιδιατρο τον εχουμε στα παιδακια μας σχεδον το μισο σοι εδω και 8 χρονια..Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο