1 Ερωτηση για το facebook.. Σαβ Μαρ 10, 2012 11:54 pm
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια..αν γνωριζει καμια απο fb θα ηθελα να ρωτησω κατι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrysaki! έγραψε:ισχυει οτι μπορουμε να βλεπουμε ποιος μπαινει κ βλεπει το προφιλ μας?
black beauty έγραψε:καλα καθε τρεις και λιγο ολο και κατι τετοιο ξεφυτρωνει στο face!
Τωρα ερχεται ενα και σου λεει ουαου ειχα 22 επισκεψεις στο προφιλ μου μονο σημερα,χμμ φαινεται πως καποιοι με κατασκοπευουν!
Εχω δει οτι υπαρχουν και σελιδες για αυτον τον λογο,αλλα εχουν προυποθεση να την δεχτουν και ενα μεγαλο ποσοστο φιλων σου ωστε να εχει αποτελεσμα τωρα τι συμβαινει στα αληθεια δεν ξερω....
black beauty έγραψε:ε μα καθε τρεις και λιγο ρε κοριτσια,σπαστικο....
αμ το αλλο που λενε καντε λαικ για να δειτε ποια σεξυ παρουσιαστρια κανει το ταδε πραγμα,η δειτε πως ειναι τωρα ο ταδε ηθοποιος μετα απο τοσα χρονια,αυτα μηπως εχουνε ιους ρε κοριτσια?
Lilliput έγραψε:βλακείες του facebook.. κάθε τρεις και λίγο..
black beauty έγραψε:Lilliput έγραψε:βλακείες του facebook.. κάθε τρεις και λίγο..
Βρηκες ακρη με αυτα που σου εστειλα?
black beauty έγραψε:α οκ!Μακαρι να βρεις ακρη! Αμα παρεις το κολαι μετα ολα ειναι ευκολα χεχεχε
Lilliput έγραψε:
oh yesss!
όσο για το φέισμπουκ, μην πιστεύετε σε τίποτα! εγώ πλέον δεν ανοίγω κανέναν σύνδεσμο, έχω βαρεθεί τα μπλοκαρίσματα..
xrysaki! έγραψε:αυτο με το χρονολογιο παλι τι βλακεια κ αυτο..δεν μ αρεσει καθολου..εσεις το φτιαξατε?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης