Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
110 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 110 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ, κοριτσάκια μου πρέπει να σας αφήσω κιόλας!!! Καλή μέρα να έχετε και θα τα πούμε.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω προηγούμενα ποστς, είναι η πρώτη μου απάντηση στο #5, οπότε ελπίζω να μην με παρεξηγείτε... Embarassed

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου!!!!Τι υπέροχο δώρο γεννεθλίων!!!!!!Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά!!!!!Πολύ χάρηκα...και συγκινήθηκα.....

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!
Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας για τις ευχές!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 Γεωργία μου με τιμά το ότι χτες τα γενέθλιά μου ήταν... το γεγονός της ημέρας, χαχαχα! Δυστυχώς χτες ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα και η μικρή με ξενύχτησε (όπως και πέρισυ στα γενέθλιά μου) οπότε σηκώθηκε μαζί μου το πρωί και έτσι δεν μπόρεσα να μπω να γράψω!

Τα καλά νέα είναι ότι χτες επιβεβαίωσα την καθυστέρησή μου... μ' ένα τεστάκι θετικό!!! Ουφ, ελπίζω να το έκανα σωστά λέμε! Αλλά και πάλι το λέω τελείως ανεπίσημα, μιας και είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρω, ελπίζω πως θα εξελιχθεί καλά...Όμως, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσες είστε φίλες στο fb να μην κοινοποιήσετε στον τοίχο μου τίποτα σχετικό διότι εκεί έχω και φίλους συναδέλφους και δε θέλω να μαθευτεί ακόμα...
Εύχομαι πάντως και σ' εσάς μανούλες που το θέλετε πολύ, να σας έρθει γρήγορα άλλο ένα σποράκι!!!!!

αλικακι μου ωραιαααααααα νεα μας φερνεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 215994

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!!
Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες σας για τις ευχές!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 6 417472 Γεωργία μου με τιμά το ότι χτες τα γενέθλιά μου ήταν... το γεγονός της ημέρας, χαχαχα! Δυστυχώς χτες ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα και η μικρή με ξενύχτησε (όπως και πέρισυ στα γενέθλιά μου) οπότε σηκώθηκε μαζί μου το πρωί και έτσι δεν μπόρεσα να μπω να γράψω!

Τα καλά νέα είναι ότι χτες επιβεβαίωσα την καθυστέρησή μου... μ' ένα τεστάκι θετικό!!! Ουφ, ελπίζω να το έκανα σωστά λέμε! Αλλά και πάλι το λέω τελείως ανεπίσημα, μιας και είναι πολύ νωρίς και δεν ξέρω, ελπίζω πως θα εξελιχθεί καλά...Όμως, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσες είστε φίλες στο fb να μην κοινοποιήσετε στον τοίχο μου τίποτα σχετικό διότι εκεί έχω και φίλους συναδέλφους και δε θέλω να μαθευτεί ακόμα...
Εύχομαι πάντως και σ' εσάς μανούλες που το θέλετε πολύ, να σας έρθει γρήγορα άλλο ένα σποράκι!!!!!

αχχχχχχχχχχχχ τι καλα.τελειαααααααααααααα δε θα πουμε τιποτα στο fb εννοειται.με το καλο κοριτσακι μου ευχομαι ενα μωρακι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,τι ωραία νέα....
Μα υπάρχει τίποτε πιο ευχάριστο απ'αυτό?????
Αλλά εδώ που τα λέμε,συζήτηση να γίνεται,αν δεν είναι έτοιμη μια γυναίκα να το ζήσει δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο του θαύματος....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αχ,τι ωραία νέα....
Αλλά εδώ που τα λέμε,συζήτηση να γίνεται,αν δεν είναι έτοιμη μια γυναίκα να το ζήσει δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο του θαύματος....

αναφερεσαι σε καποια ή απλα ετσι γενικα το λες; Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρκετά φιλισόφησα σήμερα!Έφυγααααα!!!Καλή συνέχεια!!!!Φιλάκια!!!!
Ζουζού,για μαγείρεμα πήγες???Πού εξαφανίστηκες??? Rolling Eyes

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

Φυσικά αναφέρομαι κάπου,χιχιχιχ!!!
Έχω κάποια γνωστή που βαρυγκομάει,ας το πω έτσι, το μεγάλωμα των παιδιών της...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

να πω εδω κατι?οταν εχεις 2-3 παιδια ειναι πολυ δυσκολο το μεγαλωμα ,το τρεξιμο,οι ευθυνες.λογικο να βαρυγκωμας καποια στιγμη ή καποιες στιγμες.Εδω εγω με ενα και εχω σαλταρει .ειναι δυσκολο πως να το κανουμε?

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι σε ουρολογο παω!!ναι αλικακι μου αστα α πανε κατα τρομαξαμε!!τωρα μια χαρα δοξα το θεο!!!!!τιν ταιζω κρεμουλα και σε λιγο θα τιν βγαλω στιν αυλη να παιξει εχει καλο καιρο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

να πω εδω κατι?οταν εχεις 2-3 παιδια ειναι πολυ δυσκολο το μεγαλωμα ,το τρεξιμο,οι ευθυνες.λογικο να βαρυγκωμας καποια στιγμη ή καποιες στιγμες.Εδω εγω με ενα και εχω σαλταρει .ειναι δυσκολο πως να το κανουμε?

ειναι πολυ δυσκολο ειδικα αν δεν εχεις βοηθεια.και εγω για το 2ο αν καταφερω να κανω θα εινια δυσκολα τα πραγματα γιατι ξερω απο τωρα οτι η αγαπημενη μου πεθερουλα δε θα το κρατησει .ειναι πολυ κουρασμενη οπως λεει.τεσπα αυτο ειανι αλλη συζητηση για τις πεθερες Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι σε ουρολογο παω!!ναι αλικακι μου αστα α πανε κατα τρομαξαμε!!τωρα μια χαρα δοξα το θεο!!!!!τιν ταιζω κρεμουλα και σε λιγο θα τιν βγαλω στιν αυλη να παιξει εχει καλο καιρο

τι εγινε;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρέ κι εγω σαλτάρω κάποιες φορές αλλά δεν μιλάω για τέτοια περίπτωση..μιλάω για περίπτωση που κάποια θεωρεί τα παιδιά εμπόδιο στην σχέση με τον άντρα της ή θεωρεί το οτι μεγάλωσε τα παιδιά της δεν της πρόσφερε καμία ευχαρίστηση..
Το πάω πιο βαθιά το θέμα και είναι και πρωί,χαχαχα!!!!
Υπάρχουν,όμως και αυτές οι γυναίκες...που όταν της μιλάω για τα κατορθώματα του γιού μου με υπερηφάνεια εκίνη με κοιτάει σαν να είμαι ένα χαζοχαρούμενο ούφο...καμία επαφή..κι ας είναι και η ίδια μαμά....
Είναι ιδιάζουσα περίπτωση σας λέω...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:ναι σε ουρολογο παω!!ναι αλικακι μου αστα α πανε κατα τρομαξαμε!!τωρα μια χαρα δοξα το θεο!!!!!τιν ταιζω κρεμουλα και σε λιγο θα τιν βγαλω στιν αυλη να παιξει εχει καλο καιρο

Τέλος καλό όλα καλά!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Μωρέ κι εγω σαλτάρω κάποιες φορές αλλά δεν μιλάω για τέτοια περίπτωση..μιλάω για περίπτωση που κάποια θεωρεί τα παιδιά εμπόδιο στην σχέση με τον άντρα της ή θεωρεί το οτι μεγάλωσε τα παιδιά της δεν της πρόσφερε καμία ευχαρίστηση..
Υπάρχουν,όμως και αυτές οι γυναίκες...που όταν της μιλάω για τα κατορθώματα του γιού μου με υπερηφάνεια εκίνη με κοιτάει σαν να είμαι ένα χαζοχαρούμενο ούφο...καμία επαφή..κι ας είναι και η ίδια μαμά....
αχαχχαχαχχαχχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχ

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Μωρέ κι εγω σαλτάρω κάποιες φορές αλλά δεν μιλάω για τέτοια περίπτωση..μιλάω για περίπτωση που κάποια θεωρεί τα παιδιά εμπόδιο στην σχέση με τον άντρα της ή θεωρεί το οτι μεγάλωσε τα παιδιά της δεν της πρόσφερε καμία ευχαρίστηση..

α καλα μιλαμε για πολυ ειδικη περιπτωση οντως

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

Χαίρομαι που κατάλαβες τι εννοώ,χαχαχα!!!Αν και θα έπρεπε να γελάω όταν μου λέει διάφορα εγώ η χαζή κάθομαι και στεναχωριέμαι!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Χαίρομαι που κατάλαβες τι εννοώ,χαχαχα!!!Αν και θα έπρεπε να γελάω όταν μου λέει διάφορα εγώ η χαζή κάθομαι και στεναχωριέμαι!

γιατι στενοχωριεσαι;μη δινεις σε τετοια ατομα αλικακι.ετσι στενοχωριμουν και εγω με μαλακο που μου ελεγε μα δε μπουσουλαει ακομη;δεν καθεται στον κολο της;και στενοχωριομουν πολυ

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:

καλε μην καθεσε να ακους την καθε μανα ...με ολο το συμπαθειο αλλα οι περισσοτερες που εχουν πανω απο 2 παιδια ειναι σε αλλη φαση αχαχχαχα με την καλη εννοια .Εγω γενικως δεν ακουω πολλα ..κραταω οτι με ενδιαφερει .

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

Ναι,ρε,σας λέω!!!Αρκεί να σας πω για ποιό λόγο έκαναν παιδιά...
Πρέπει να φύγω,κοριτσάκια μου!!!Φιλάκια!!!!
Με την απορία θα σας αφήσω,χεχεχεχ!!!!
Γι αυτό σας λέω...αν δεν είναι έτοιμη να γίνει μια γυναίκα μανούλα δεν εκτιμάει τίποτα!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Γι αυτό σας λέω...αν δεν είναι έτοιμη να γίνει μια γυναίκα μανούλα δεν εκτιμάει τίποτα!!!!!!

για να παιρνει επιδοματα θα μου πεις και θα με αφησεις σεκο

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:

καλε μην καθεσε να ακους την καθε μανα ...με ολο το συμπαθειο αλλα οι περισσοτερες που εχουν πανω απο 2 παιδια ειναι σε αλλη φαση αχαχχαχα με την καλη εννοια .Εγω γενικως δεν ακουω πολλα ..κραταω οτι με ενδιαφερει .

Και πολύ καλά κάνεις!!!Εμένα συτή η ευαισθησία που έχω θα με φάει...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Όχι!!!Την άφησε έγκυο ο άντρας της για να μην ζητάει να βγαίνει μαζί του τα βράδυα...μας το είχε πει ο ίδιος!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Όχι!!!Την άφησε έγκυο ο άντρας της για να μην ζητάει να βγαίνει μαζί του τα βράδυα...μας το είχε πει ο ίδιος!!!!!

α καλα ακομη χειροτερα ρε κατι ανθρωποι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια πηγα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ χτες .
εχει παμπερς απο 18,50 στα 13 ευρω το μεγαλο πακετο.πηρα 2 πακετα .
ειδα και την ευδοκια ρουμελιωτη ,καισαριανιοτισσα.ειναι αυτη που επαιζε "θα βρεις το δασκαλο σου"την μαριζα.καλα απο κοντα καμια σχεση.
ειναι πετσι και κοκκαλο και με σπυρακια. και ειναι πολυ μελαγχολικη οπως στις σειρες.ΗΘΟΠΟΙΟΟΟΟΟΟΣ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamavivo στις Παρ Μαρ 16, 2012 1:08 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις