Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
63 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 63 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδή ένα μεσημέρι η καλή μας η κοπέλα ,η Βιβήκα,μου "έβαλε χέρι"επειδή είπα ότι θα πάω για ύπνο...για πλάκα την επόμενη (και για να μην ζηλεύει) είπα ότι θα πάω να κάνω δουλειές....

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχαχαχα μάλλον έχω πολύ πονηρό μυαλό Wink χαχαχαχα

ΟΠΑ !!!!!!!!!! Αλλού πάει το μυαλό μου, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 4872

αλικακι έγραψε:
Theofania έγραψε:Τι να τινάξειςςςςς??? Και να αλλάξεις?????

Είναι κώδικας..... Wink

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Μήπως ο μικρός σου ίδρωσε ή φόρεσε κάτι που μπορεί να τον πείραξε ??

Εχει και πίσω απο τα αυτάκια του ?? (Τώρα θα κάνω σαν την μαμά μου) αλλά παιδική ασθένεια χωρίς πυρετό γίνεται ??

Τι να σου πω..πάντως πυρετό δεν νομίζω ότι έχει..
θα περιμένω να ξυπνήσει και θα του βάλω θερμόμετρο.
Επειδή είναι στον ποπό..τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν πολλή ώρα με τα κακά απάνω μιας και δεν μου το είπε.
Εγώ μένω ήσυχη ότι μου τα λέει και καμιά φορά ξεχνιέται...
Αν δεν μου μυρίσουν κιόλας,ξεχνιέμαι κι εγώ....χαχαχα!!!!!
Σε ευχαριστώ,πάντως!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχχααχχαχαχχαχχααχαχαχχα

καλα κοριτσια αυτη η arco ris παλι χαμο δημιουργει.

ΨΗΦΙΑΚΑ FOTO BOOKS ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!

λεγετε το θεματακι της παλι .

τι να πω πια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Theofania έγραψε:Χαχαχαχαχα μάλλον έχω πολύ πονηρό μυαλό Wink χαχαχαχα

ΟΠΑ !!!!!!!!!! Αλλού πάει το μυαλό μου, ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 4872

αλικακι έγραψε:

Είναι κώδικας..... Wink

Αχχααχαχαχ!!!Σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι!!Πρόστυχια!!!!!! Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:αχαχχααχχαχαχχαχχααχαχαχχα

καλα κοριτσια αυτη η arco ris παλι χαμο δημιουργει.

ΨΗΦΙΑΚΑ FOTO BOOKS ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!

λεγετε το θεματακι της παλι .

τι να πω πια.

Όπου ακούς πολλά κεράσια....... Very Happy

Theofania

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Embarassed

αλικακι έγραψε:
Theofania έγραψε:Χαχαχαχαχα μάλλον έχω πολύ πονηρό μυαλό Wink χαχαχαχα

αλικακι έγραψε:

Είναι κώδικας..... Wink

Αχχααχαχαχ!!!Σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι!!Πρόστυχια!!!!!! Very Happy

mommy12585

mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:
mommy12585 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Χαλόου,κοριτσάκια!!
Για σπινθουράκια κάτι ακούω...μόλις είδα ότι έβγαλε κι ο δικός μου 4-5 στον ποπό...να ανησυχήσω???
Κατά σύμπτωση,σήμερα πήγα στο φαρμακείο και πήρα eubos!

Πολύ καλό το eubos και γω με αυτό την πλένω από κάτω...εμένα έχει βγαλει στο πρόσωπο, στο λαιμό μέχρι και στην παλάμη της μερικά..στο ποπό έχει κάτι διάσπαρτα..θα μας πει σήμερα τι είναι η παιδίατρος τουλάχιστον να ξέρω τι παίζει...

Έλα ρε συ???Εχετε βγάλει σε πολλά σημεία,ε??Θα θυμηθείς να μας πεις τι σου είπε η παιδίατρος έτσι από περιέργεια???
Εγώ θα αφήσω λίγο να δω μπας και φύγουν....

Σε αρκετά σημεία βγήκαν για αυτό και έχω θορυβηθεί λίγο...ελπίζω να μην είναι τίποτα μόνο.

Αλικάκι αν είναι λίγα τα σπυράκια πιθανόν να είναι απο την πάνα αν τη φορεσε αρκετή ώρα..βάλτου λίγο ταλκ ή καμια πενατεν όποια βάζεις και βλέπεις..Και μένα είχε συγκαεί μια φορά πριν λίγο καιρό και είχε γεμίσει ο ποπός της, με μελάνι και συνέχεια πλύσιμο της έφυγαν...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Ευάκι μου και γω αυτό λέω.Μάλλον,είχε κάνει κακά πολλή ώρα και δεν μου το είπε και ούτε εγώ το κατάλαβα.
Σε ευχαριστώ!!Θα δείξει...
Περαστικά σας!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρθε η ώρα να ....πάω να κάνω τα μπαλκόνια!!!!!
Φιλακια!!!Καλό σχόλασμα στις εργαζόμενες μανούλες!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ήρθε η ώρα να ....πάω να κάνω τα μπαλκόνια!!!!!
Φιλακια!!!Καλό σχόλασμα στις εργαζόμενες μανούλες!!!

και τα παντζουρια και παραθυρα...αχαχαχαχακαλη ξεκουραση ...κωλοφαρδη. Very Happy Very Happy Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χελοοοοοοοουουουου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 688264 !!Τι κανετε σημερις???
Μη μου πειτε, μια ώρα έκανα να σας διαβασω Razz !!Εγω θα γραψω γρηγορα, διοτι θα ξυπνησει το ζουζουνι, το οποιο ζουζουνι ερωτευομαι φυσικα καθε μερα!!Αλλά , τι σας τα λεω εσας??Σαμπως θα καταλαβετε τον πονο μου Laughing Laughing ??Σαμπως ειστε και σεις κουκουβαγιομανες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 4872 Very Happy ??
Ζουζου, περαστικα στη μικρη σου μωρε, τοσες μερες ειχε πυρετο??
Τιτικα, δεν πειραζει για την περιοδο Crying or Very sad !Την αλλη φορα, να κανετε πιο πολλες αταξιες!!Η μικρη??
Θεοφανια, μην ανησυχεις για τα χρωματα καλε!!Εδω εμενα οι μαθητες μου καλά καλά δεν τα ξεχωριζουν!Στην αρχη τουλαχιστον, τωρα ναι!
Καφετερια καφετερια μμμμμ κατι μου λεει αυτη η λεξη Rolling Eyes !!Δε μπορει, καποια στιγμη θα θυμηθω Αλικακι!!
Βρε συ, πού τα βρισκεις ολα αυτα τα αφρολουτρα??Παντως ειναι φτηνοτερο απο άλλα!Εγω πηρα αφρολουτρο κ ενυδατικη της aveeno 30ευρω, αλλά ειχε αποτελεσμα με την πρωτη εφαρμογη στα εκζεματα!
Καλε Ανιμπαλ, πλάκα εκανα με το μπλοκακι, αλλά δεν ειν κακο Razz !!Χρονια πολλά, να τα εκατοστησεις!!Και αφου μας το ειπες τωρα, δε γλιτωνεις!!λεγε τωρα τα ποσα κλεινεις και κανονισε να μην εισαι και συ του 85 χιχι Razz Razz !!
Τουρτιτσα, απο μικρη στα βασανα η κορη ε Very Happy ??Εμενα, επειδη με βλεπει καθε πρωι να βαζω μασκαρα, την ανοιξε σημερα μεχρι να φυλαξω κατι ρουχα και την εβαλε στο ματι του Shocked !Ευτυχως, πηγε διπλα στο ματι , σαν τον πειρατη εγινε!!
Τρελομαμα,δε με λες??οταν γεννησεις, θα πηγαινεις στο άλλο καφε??Θα μας απατησεις δηλαδη??Α!!Να χαιρεστε τον αντρα σας!!Κοινος ειναι, οπως βλεπεις Razz !!
Σημερα ειχαμε μοσχαρι με κριθαρακι, το ταραξε!!
Αχ λεω να παω να σιδερωσω οσα προλαβω!Απο το ολοτελα, καλή και η Παναγιωταινα!!Φιλάκια σε ολες και κυριως στα ζουζουνια, αυτα δεν κλεβουν την παρασταση Very Happy ?? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 328109

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Χελοοοοοοοουουουου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 688264 !!Τι κανετε σημερις???
Μη μου πειτε, μια ώρα έκανα να σας διαβασω Razz !!Εγω θα γραψω γρηγορα, διοτι θα ξυπνησει το ζουζουνι, το οποιο ζουζουνι ερωτευομαι φυσικα καθε μερα!!Αλλά , τι σας τα λεω εσας??Σαμπως θα καταλαβετε τον πονο μου Laughing Laughing ??Σαμπως ειστε και σεις κουκουβαγιομανες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 4872 Very Happy ??
Ζουζου, περαστικα στη μικρη σου μωρε, τοσες μερες ειχε πυρετο??
Τιτικα, δεν πειραζει για την περιοδο Crying or Very sad !Την αλλη φορα, να κανετε πιο πολλες αταξιες!!Η μικρη??
Θεοφανια, μην ανησυχεις για τα χρωματα καλε!!Εδω εμενα οι μαθητες μου καλά καλά δεν τα ξεχωριζουν!Στην αρχη τουλαχιστον, τωρα ναι!
Καφετερια καφετερια μμμμμ κατι μου λεει αυτη η λεξη Rolling Eyes !!Δε μπορει, καποια στιγμη θα θυμηθω Αλικακι!!
Βρε συ, πού τα βρισκεις ολα αυτα τα αφρολουτρα??Παντως ειναι φτηνοτερο απο άλλα!Εγω πηρα αφρολουτρο κ ενυδατικη της aveeno 30ευρω, αλλά ειχε αποτελεσμα με την πρωτη εφαρμογη στα εκζεματα!
Καλε Ανιμπαλ, πλάκα εκανα με το μπλοκακι, αλλά δεν ειν κακο Razz !!Χρονια πολλά, να τα εκατοστησεις!!Και αφου μας το ειπες τωρα, δε γλιτωνεις!!λεγε τωρα τα ποσα κλεινεις και κανονισε να μην εισαι και συ του 85 χιχι Razz Razz !!
Τουρτιτσα, απο μικρη στα βασανα η κορη ε Very Happy ??Εμενα, επειδη με βλεπει καθε πρωι να βαζω μασκαρα, την ανοιξε σημερα μεχρι να φυλαξω κατι ρουχα και την εβαλε στο ματι του Shocked !Ευτυχως, πηγε διπλα στο ματι , σαν τον πειρατη εγινε!!
Τρελομαμα,δε με λες??οταν γεννησεις, θα πηγαινεις στο άλλο καφε??Θα μας απατησεις δηλαδη??Α!!Να χαιρεστε τον αντρα σας!!Κοινος ειναι, οπως βλεπεις Razz !!
Σημερα ειχαμε μοσχαρι με κριθαρακι, το ταραξε!!
Αχ λεω να παω να σιδερωσω οσα προλαβω!Απο το ολοτελα, καλή και η Παναγιωταινα!!Φιλάκια σε ολες και κυριως στα ζουζουνια, αυτα δεν κλεβουν την παρασταση Very Happy ?? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 328109

καλησπερα ομορφη κρητικοπουλα
παλι σεισμο διαβασα οτι εχετε

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!!! gennisame!!!! xthes irthame spiti me to mwro. ola kala pigan. o mikros 3550 kai 53 pontous. i melina einai polu kali. den ton pirazei, mas xazeuei otan ton allazw i taizw, otan koimatai ton dixnei kai leei 'mwlo, mwlo', ton akoumpaei sta podia k leei 'api, api', diladi agapi... simera eixe sto xeri ene vivlio pou eixe prwti selida ena mwro se kounia k tous gonis na to koitane. to dixnei sto mpampa tis k leei 'mama, mwlo, mama, mwlo'. katalavainete einai polu kali. ta agapaw poli ta paidakia mou!!! sas filw k tha mpw kapoia stigmi na sas pw perisotera k na dw ti kanete k eseis!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ανα να σου ζησει. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 τι καλα !!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994

mommy12585

mommy12585
Άννα να σου ζήσει το μωράκι !!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 186253 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 186253

Κοριτσάκια μου η μικρή έχει δερματίτιδα τελικά!!! Είπε η παιδίατρος ότι απεξω την κόλλησε από δέντρα ή φυτά που έπιασε, ακόμα και από σκόνη απέξω...το κουλό είναι ότι από την Κυριακή που καθίσαμε έξω στη ταβέρνα, με έχει πιάσει και εμένα φαγούρα και έχω κάτι σπυράκια ελάχιστα αλλά είναι σαν τσιμπήματα κουνουπιών...το ίδιο και η αδερφή μου και ο μικρός της!! μας έφαγαν τα πεύκα! χε χε

Ελοκον είπε να της βάζω για λίγες μέρες! άντε να δούμε!

Πάντως να ναι καλά η γυναίκα δεν μας πήρε λεφτά για την επίσκεψη

Έκανα και τεστ παπ και υπερηχο να δω τα γυναικολογικά μου, ο υπέρηχος μια χαρά καθαρός ήταν...ο γιατρούλης μου άλλαξε κλινική, πήγε στο μητέρα, έφυγε από το ιασώ! Προφανώς για να κρατήσει την πελατεία του γιατί είναι πολύ πιο οικονομικά εκεί και είναι και συμβεβλημένα με τα ταμεία!

Αυτά από εμένα!

annibal

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Τι κανεται κοριτσακια; Σήμερα ο μικρός δε κοιμήθηκε καθόλου κ είμαι ένα πτώμα!
Περαστηκα στα αρρωστουλια μας κ εύχομαι γρήγορα να αναρρωσουν.
Mangio μου το ξέρω ότι έκανες πλάκα βρε αλλα πλάκα πλάκα το χρειάζομαι το μπλοκακι!! Έκλεισαν τα 28. Είμαι το 84.
Αννα να σου ζήσει το μωρακι σου. Χαίρομαι πολυ που όλα πήγαν καλα.
Θεοφανια κ μενα ο μικρός όλα τα χρώματα τα λέει μπλε. Όταν όμως ανάμεσα σε πολλές μπάλες του λέω να μου φέρει τη κίτρινη, μου τη φέρνει. Είναι πολυ μικρά ακομη για να ξεχωρίζουν τα χρώματα.

Mamavivo κ μενα ο μικρός πέφτει σε ίσιο έδαφος. Δε νομίζω τελικά ότι είναι κ τόσο ανυσηχητικο. Αφού βλέπουμε ότι το κανουν πολλα παιδάκια( κυρίως αγόρια) . Μια μέρα μου λέει μια φίλη μου ' μα πέφτει συνέχεια, έχει πέσει τόσες φορές, θα πρέπει να έχεις ολο το σπίτι σου καλυμμενο με μαλακό στρώμα για να μη χτυπαει'. Αυτά είναι σχόλια που μου τη σπάνε γιατί καμία φορα με πιάνουν το άγχος μου.

Τελικά κορίτσια πήγαμε χθες για φαγητο με το μικρο. Καθισαμε 1,15 λεπτά. Σηκωνοταν λίγο κ περπατούσε αλλα γενικά ήταν πολυ ήσυχος.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου... πάω κατευθείαν στα δικά σας για να μην ξεχάζω καμία....

mamavivo έγραψε:
μαμα μπαμπα,οια(θεια)γιαγια παπου ,γεια,κακα γαβ ,κοκο,νιαου,μπεεεεεεεεε,τικ τικ(ρολοι)μμμμμμμμ(αγελαδα)ανα(γιαννα)τακι(τι ειναι αυτο δεν ξερω)μπιμπι (μαλλον εμενα εννοει)και τα αλλα ολο σουαχιλι και τα δειχνει ολα.λιγα λεει ε?πολυ λιγα γαμωτο

Εμείς πάλι από τα παραπάνω δεν λέμε...
οια(θεια), παπου ,,κακα γαβ ,κοκο,νιαου,μπεεεεεεεεε,τικ τικ(ρολοι)μμμμμμμμ(αγελαδα)ανα(γιαννα)τακι(τι ειναι αυτο δεν ξερω)μπιμπι
Άρα Βιβή μου όπως καταλαβαίνεις είσαι σε πολύ καλό δρόμο... εμείς λέμε μόνο μαμά μπαμπά γιαγιά, γεια, μα (φιλάκι), μπαι μπαι (byebye), μπάμπα (μπράβο)... αυτά και τα υπόλοιπα σουαχίλι... πετάει κάτι άσχετα αλλά μάλλον σαν ήχους χωρίς να καταλαβαίνει, μια φορά είπε μπογιά, άλλη φορά πάμε, άλλη μπάλα... αλλά δεν τα ΄χει επαναλάβει όποτε δεν τα συμπεριλαμβάνω στο λεξιλόγιο, δεν ξέρει πως κάνουν τα ζωάκια, δεν ξέρει τα χρώματα... οπότε Θεοφανία μου πάρε και κουράγιο γιατί εμείς ρίχνουμε και ένα μήνα αν δεν κάνω λάθος στο Διονυσάκη...

Αλλά ο Γαβριλάκος δεν πέφτει καθόλου στο ίσιο δρόμο, εδώ και κανένα δίμηνο... μόνο αν είναι ζαλισμένο είτε από την νύστα... είτε γιατι όταν χορεύει φέρνει πολλές φούρλες... γενικά κινησιολογικά είναι πάρα πολύ ανεπτυγμένος, ανεβαίνει σκαλιά χωρίς να κρατιέται... (κρατάει κάγκελο ακόμα για να κατεβεί) βεβαία σε αυτό βοηθάει και ο σωματότυπος λέει ο γιατρός... 92 πόντοι είναι αυτοί... σήμερα ρε κορίτσια στην παιδική χαρά ήθελε να ανεβεί την τσουλήθρα ανάποδα Shocked Shocked Shocked επείδη αφήνω απόσταση πια, μέχρι να τον αρπάξω είχε φτάσει σχεδόν στην μέση... θα με πεθάνει αυτό το παιδί...

Αλικάκι αυτό με την καφετέρεια και την φίλη σου πολύ γέλασα... αλλά το είχα ακούσει το ανέκδοτο την προήγουμενη μέρα από την μαμαδοσυνάντηση που ετοιμάζόταν για εδώ την Θεσσαλονίκη, που οι μωρομάνες ήθελαν να συναντηθούμε για καφέ στην Αριστοτέλους.... αχαχαχαχαχαχαχα, και οι καημένες δεν ξέρουν τι τους περιμένει γιατί όταν ανέφερα παιδότοπο έπεσαν να με φάνε για ιώσεις... έχουν τα δίκια τους δεν λέω γιατί να κλειστούν μέσα στον παιδότοπο με τα μωρά όντως κυκλοφορούν πολλά... αλλά ρε κορίτσια γιατι απευθύνονται σε όλες???? Rolling Eyes ας πούνε για μωρομάνες συνάντηση... νομίζω!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τρελομάνα μου, συμφωνώ σε όσα έγραψες για τα όρια και την κουνιάδα σου.... ελπίζω να μην παρεξηγήθηκαν αυτά που έγραψα περί ανεξαρτησίας, εννοείτε ότι επεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, νουθετούμε συνέχεια, μαθαίνουμε τα όρια και τους κανόνες του ομαδικού παιχνιδιού και δεν αφήνουμε τα παιδάκια μας να ενοχλούν, αλλά εγώ εννοούσα ότι πρέπει να κρατάμε και τις ισοροπίες... δεν είμαστε συνέχεια από πάνω αλλά με τον καιρό απομακρυνόμαστε, δείχνουμε εμπιστοσύνη στο παιδί μας, και του δίνουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίζει μέχρι ένα σημείο τις καταστάσεις μόνο του, για να δούμε και τον χαρακτήρα και τον χειρισμό του και μετά πράτουμε ανάλογα... δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή.... ΦΊΛΕΣ???? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 215994

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τιτίκα ήρθαν οι Ρώσοι μαμώτο!!! δεν πειράζει ρε κοριτσάρα μου... Keep sexing... με τις ευχές μας...

Ευάκι αλλεργικό τελικά ε??? περαστικούλια, ευτυχώς δεν είναι τιποτα χειρότερο...

Ζουζού μου, περαστικά βρε κούκλα μου, δεν την γλιτώσατε την αφυδάτωση τελικά ε??? αφού έχει όρεξη το μαναράκι μου, πάλι καλά... αντε έυχομαι καλύτερα από σήμερα.... να χαλαρώσεις και εσύ λίγο... τα φιλιά μας και όποτε μπορείς να μπαίνεις... θα σε σκεφτόμαστε...

Αννα μου να σου ζήσει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 654316 και μεγάλος ο παίδαρος... και τι τέλεια φωτογραφία... άντε να μας πεις πως νιώθεις τώρα με δύο γιατί η Τιτίκα μας που είναι στην προσπάθεια έχει άγχος για το δεύτερο... αλήθεια είναι όπως και στο πρώτο η αγάπη... το συναίσθημα γενικά η εμπειρία???? Καλά με την μικρή σου νομίζω δάκρυσα... τι μπουμπού ρε το γλυκό μου... δώσε πολλά φιλιά και όποτε μπορείς μπες να μας πει πως πήγε ο τοκετός....

Τα φιλια μου και στις υπόλοιπες....
συγνώμη αν ξέχασα κανένα θεματάκι αύριο θα επανέλθω...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #5 - Σελίδα 38 417472

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου....
περαστικα στα ζουζουνια σας...
διαβασα τα περισσοτερα απ'οσα γραψατε αλλα εχω ξεχασει τα μισα ...εχω σηκωθει και 150 χιλιαδες φορες γιατι με φωναζει ο μπομπιρας
εγω κοριτσαρες μου μπορω να πω οτι εχω παει αρκετες φορες για καφεδακι...δεν μου δημιουργει προβλημα,απλα προσπαθω να τον απασχολω με διαφορα που να καθεται εκει και να μην θελει βολτες

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααα,ξεχασα να σας πω το θεμα με το κοψιμο της πανας το ξεχναμε για λιγο...σημερα μολις του ειπα να βαλουμε βρακακι αντεδρασε και εκλαιγε...οποτε το αφηνω για λιγο,δεν θελω να τον πιεσω...το καλο ειναι οτι μολις κανι κακακια τα λεει παντως..ειναι και αυτο ενα βημα...ή για παραδειγμα αποψε μου ειπε να του αλλαξω πανα που ηταν γεματη με τσισακια...
επισης απο την μερα που αλλαξε η ωρα εχει χαλασει το προγραμμα μας ...κοιταχτε τι ωρα ειναι και δεν εχει κοιμηθει ακομα
εμεις απο λεξεις λεμε παρα πολλες και κανει και προτασουλες ,βεβαια δεν ειναι ολες οι λεξεις καθαρα...ή ολοκληρες...και τελευταια μου λεει και λεξεις που του ειχα αναφερει παλιοτερα...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ana έγραψε:geia sas koritsia!!! gennisame!!!! xthes irthame spiti me to mwro. ola kala pigan. o mikros 3550 kai 53 pontous. i melina einai polu kali. den ton pirazei, mas xazeuei otan ton allazw i taizw, otan koimatai ton dixnei kai leei 'mwlo, mwlo', ton akoumpaei sta podia k leei 'api, api', diladi agapi... simera eixe sto xeri ene vivlio pou eixe prwti selida ena mwro se kounia k tous gonis na to koitane. to dixnei sto mpampa tis k leei 'mama, mwlo, mama, mwlo'. katalavainete einai polu kali. ta agapaw poli ta paidakia mou!!! sas filw k tha mpw kapoia stigmi na sas pw perisotera k na dw ti kanete k eseis!
να σου ζησει κοριτσακι μου...να ειναι γερο και καλοτυχο...και να χαιρεσαι και τα δυο παιδακια σου...

annibal

Κορίτσια ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ευχές.

Καλησπέρα hapinnes. Πως τον απασχολεις; Εμένα πάνω απο μισή ώρα βαριέσαι.
Και εμείς το γιο γιο το έχουμε για παιχνίδι ακομη.λίγο πριν κλείσει τα 2 θα προσπαθήσω να κόψουμε την πανα. Εμένα ο μικρός λέει αρκετές λέξεις κ απο προτασουλες λέει: γάλα θέλω, λιολιο θέλω, αγκαλια θέλω, απο δω, απο κει.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τιτικα μου ...σκεψου αλλος ενας μηνας με αχαλινωτο σεχχχχχχχχ
αν ειναι να ερθει θα ερθει...ετσι σκεφτομαι πλεον μετα απο τοσο καιρο που προσπαθω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις