26 Απ: Κοριτσια ειμαι εγκυοοοοοοςςςςςς!!!!!!!! Πεμ Μαρ 15, 2012 5:53 am
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
zoekopa έγραψε:Είμαι και πάλι εγκυος στο δευτερο μωρακι μου!!! χθες εκανα το τεστ, ήταν θετικοτατο!!!!! Ειμαστε πολύ χαρουμενοι!! Την τριτη θα παμε στο γιατρο να δουμε το νινακι μας!!!
zoekopa έγραψε:Ευχαριστω πολύ κοριτσια!!!! Ανυπομονω να παω στο γιατρο να δουμε πως πανε τα πραγματα... οταν με το καλο γεννηθει το νινακι θα εχουν 25 μηνες διαφορα! Και υπαρχει περιπτωση να εχω διδυμα, η μαμα μου ηταν διδυμη.
zoekopa έγραψε:Είμαι και πάλι εγκυος στο δευτερο μωρακι μου!!! χθες εκανα το τεστ, ήταν θετικοτατο!!!!! Ειμαστε πολύ χαρουμενοι!! Την τριτη θα παμε στο γιατρο να δουμε το νινακι μας!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
crazymommy έγραψε:Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να έχεις είτε ένα, είτε 2 ακόμα γλυκά υγιή μπεμπάκια!!!
Είμαι κι εγώ μια ομοιοπαθούσα , μιας και την Πέμπτη έκανα ένα τεστάκι και βγήκε θετικό
Πότε με το καλό υπολογίζεις; Ίσως είμαστε πολύ κοντά...
zoekopa έγραψε:crazymommy έγραψε:Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να έχεις είτε ένα, είτε 2 ακόμα γλυκά υγιή μπεμπάκια!!!
Είμαι κι εγώ μια ομοιοπαθούσα , μιας και την Πέμπτη έκανα ένα τεστάκι και βγήκε θετικό
και εγω την πεμπτη εκανα το τεστ!! συμφωνα με την περιοδο μου η ΠΗΤ ειναι 15/11, αλλα συμφωνα με το ποτε εγινε η σηλληψη 10/11!!! Εσύ????
crazymommy έγραψε:zoekopa έγραψε:crazymommy έγραψε:Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!
και εγω την πεμπτη εκανα το τεστ!! συμφωνα με την περιοδο μου η ΠΗΤ ειναι 15/11, αλλα συμφωνα με το ποτε εγινε η σηλληψη 10/11!!! Εσύ????
!!!!!!
Εγώ υπολογίζω ΠΗΤ μάλλον κάπου 17-18/11. Αυτό με τη σύλληψη δεν το πολυκατάλαβα πώς το υπολόγισες, αλλά επειδή είχα ωορρηξία στη μέση του κύκλου και κάπου εκεί έγιναν και όλα πιστεύω ότι δεν θα έχω μεγάλη διαφορά υπερηχογραφικά... Αλλά όλα αυτά θα μας τα πει ο γιατρός, χεχε! Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τις 2 μας!!! Εγώ τελικά θα πάω την Πέμπτη να δούμε σάκο... Μιας και θα πας πρώτη, σου εύχομαι να είναι όλα καλά και φυσιολογικά!!!!!
Εντωμεταξυ δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα και τα πρωτα μας παιδακια εχουν διαφορα μολις 2 μηνες!! χαχαχαχα!!!crazymommy έγραψε:zoekopa έγραψε:crazymommy έγραψε:Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!!!
!!!!!!
Εγώ υπολογίζω ΠΗΤ μάλλον κάπου 17-18/11. Αυτό με τη σύλληψη δεν το πολυκατάλαβα πώς το υπολόγισες, αλλά επειδή είχα ωορρηξία στη μέση του κύκλου και κάπου εκεί έγιναν και όλα πιστεύω ότι δεν θα έχω μεγάλη διαφορά υπερηχογραφικά... Αλλά όλα αυτά θα μας τα πει ο γιατρός, χεχε! Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τις 2 μας!!! Εγώ τελικά θα πάω την Πέμπτη να δούμε σάκο... Μιας και θα πας πρώτη, σου εύχομαι να είναι όλα καλά και φυσιολογικά!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης