1 ΚΟΛΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ 4ο.. Παρ Μαρ 16, 2012 2:14 am
zizi23
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρε παιδια τι θα γινει???Ελεος.........................................
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zizi23 έγραψε:η δικια μου δεν ξεσκιζεται στο κλαμα αλλα εχει εντονη γκρινια κ σφιγγεται ολημερις κ οληνυχτις!!!!κ αφου ζοριζεται ξυπναει.. δεν κλαιει αλλα ξυπναει..ε κ πως θα γινει?θα κοιμαται μονο 8-9 ωρες το 24ωρο?κ αυτες με διαλειματα??Εσενα ειχε αυπνιες απο αυτο?μια μερα ξαφνικα τελειωνει ε???αααχ αντε αμην κ ποτε!
ναι ακριβως αυτο.μετα θα κοιματε ουυυυυυυυ θα ψιλοηρεμησεις .κουραγιο zizi εφτασε το πληρωμα του χρονου να ηρεμησετε.ΟΣΟΝΟΥΠΩΩΩΩzizi23 έγραψε:η δικια μου δεν ξεσκιζεται στο κλαμα αλλα εχει εντονη γκρινια κ σφιγγεται ολημερις κ οληνυχτις!!!!κ αφου ζοριζεται ξυπναει.. δεν κλαιει αλλα ξυπναει..ε κ πως θα γινει?θα κοιμαται μονο 8-9 ωρες το 24ωρο?κ αυτες με διαλειματα??Εσενα ειχε αυπνιες απο αυτο?μια μερα ξαφνικα τελειωνει ε???αααχ αντε αμην κ ποτε!
αααχ απο το στομα σου κ στου Θεου το αυτι...μα αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια μηπως εχει κατι αλλο το μωρο μου...εντωμεταξυ η δικια μου.....χα...μου φιλαγε μεγαλη εκλπηξη...40 μερες γκιχ δεν ακουγες ....ειχα παθει πλακα!πολυ ευκολο μωρο...ε μετα παρε να χεις να θυμασαι!mamavivo έγραψε:ναι ακριβως αυτο.μετα θα κοιματε ουυυυυυυυ θα ψιλοηρεμησεις .κουραγιο zizi εφτασε το πληρωμα του χρονου να ηρεμησετε.ΟΣΟΝΟΥΠΩΩΩΩzizi23 έγραψε:η δικια μου δεν ξεσκιζεται στο κλαμα αλλα εχει εντονη γκρινια κ σφιγγεται ολημερις κ οληνυχτις!!!!κ αφου ζοριζεται ξυπναει.. δεν κλαιει αλλα ξυπναει..ε κ πως θα γινει?θα κοιμαται μονο 8-9 ωρες το 24ωρο?κ αυτες με διαλειματα??Εσενα ειχε αυπνιες απο αυτο?μια μερα ξαφνικα τελειωνει ε???αααχ αντε αμην κ ποτε!
zizi23 έγραψε:αααχ απο το στομα σου κ στου Θεου το αυτι...μα αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια μηπως εχει κατι αλλο το μωρο μου...εντωμεταξυ η δικια μου.....χα...μου φιλαγε μεγαλη εκλπηξη...40 μερες γκιχ δεν ακουγες ....ειχα παθει πλακα!πολυ ευκολο μωρο...ε μετα παρε να χεις να θυμασαι!mamavivo έγραψε:ναι ακριβως αυτο.μετα θα κοιματε ουυυυυυυυ θα ψιλοηρεμησεις .κουραγιο zizi εφτασε το πληρωμα του χρονου να ηρεμησετε.ΟΣΟΝΟΥΠΩΩΩΩzizi23 έγραψε:η δικια μου δεν ξεσκιζεται στο κλαμα αλλα εχει εντονη γκρινια κ σφιγγεται ολημερις κ οληνυχτις!!!!κ αφου ζοριζεται ξυπναει.. δεν κλαιει αλλα ξυπναει..ε κ πως θα γινει?θα κοιμαται μονο 8-9 ωρες το 24ωρο?κ αυτες με διαλειματα??Εσενα ειχε αυπνιες απο αυτο?μια μερα ξαφνικα τελειωνει ε???αααχ αντε αμην κ ποτε!
εμενα απο την 13η μερα ακριβως.Σημαδιακη μερα αλλαξε ολο το νευρικο μου συστημα-κοσμο.grammatiki έγραψε:zizi23 έγραψε:αααχ απο το στομα σου κ στου Θεου το αυτι...μα αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια μηπως εχει κατι αλλο το μωρο μου...εντωμεταξυ η δικια μου.....χα...μου φιλαγε μεγαλη εκλπηξη...40 μερες γκιχ δεν ακουγες ....ειχα παθει πλακα!πολυ ευκολο μωρο...ε μετα παρε να χεις να θυμασαι!mamavivo έγραψε:ναι ακριβως αυτο.μετα θα κοιματε ουυυυυυυυ θα ψιλοηρεμησεις .κουραγιο zizi εφτασε το πληρωμα του χρονου να ηρεμησετε.ΟΣΟΝΟΥΠΩΩΩΩzizi23 έγραψε:η δικια μου δεν ξεσκιζεται στο κλαμα αλλα εχει εντονη γκρινια κ σφιγγεται ολημερις κ οληνυχτις!!!!κ αφου ζοριζεται ξυπναει.. δεν κλαιει αλλα ξυπναει..ε κ πως θα γινει?θα κοιμαται μονο 8-9 ωρες το 24ωρο?κ αυτες με διαλειματα??Εσενα ειχε αυπνιες απο αυτο?μια μερα ξαφνικα τελειωνει ε???αααχ αντε αμην κ ποτε!
α στην εφερε ετσι εσενα ε;εμενα απο τη πρωτη βδομαδα ξεκινησαν τα γλεντια δυστυχως.
ποιος θα στο κραταει μετα? του εχεις κανει σεμιναρια ???zizi23 έγραψε:Αααχ κοριτσια σας ευχαριστω που με εμψυχωνετε!! ...Σημερα της λεω:Λοιπον εχεις 2 μερες περιθωριο να ηρεμησεις!!Δε ξερω τι θα κανεις κανονισε Δευτερα παω δουλεια..κ με κοιταει το μωρο σα χανος! Η βλακεια ειναι οτι ειμαι μονη κ ασχολουμαι μονο εγω με το μωρο συνεχεια ε κ αυτο δεν ειναι κ πολυ σωστο...γιατι τρωω τρελες φρικες!πως να ανταπεξελθεις!Τι να πεις...Τουλαχιστον τωρα τρωει ηρεμα γιατι την ωρα του φαγητου τσιριζε σταματουσε το φαι ηρεμουσε ε τι γινεται τι γινεται λε με μαλλον παλλινδρομηση ...αντε παρε επαντορεν...διαφορα ομως δεν ειδα...ε τι θα παιρνει φαρμακο δεν καταλαβες λεω..το εκοψα την Κυριακη κ το παιδι τωρα τρωει ηρεμα αλλα ξεσπαει μετα...σκατα κολικοι ειναι απλα την πιανουν οποτε ναναι...
ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧzizi23 έγραψε:η μαμα....να τωρα ξυπνησε κουνιεται κ αμολησε 2 πορδες...ΚΛΑΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! να κ τριτη...
την ειδε κ η γιατρος..δεν ειναι ουλα...goldy213 έγραψε:κορίτσια για κοιτάξτε λίγο και τα ουλα τους μην είναι πρησμένα
zizi23 έγραψε:την ειδε κ η γιατρος..δεν ειναι ουλα...goldy213 έγραψε:κορίτσια για κοιτάξτε λίγο και τα ουλα τους μην είναι πρησμένα
αυτα ακριβως.grammatiki έγραψε:zizi23 έγραψε:την ειδε κ η γιατρος..δεν ειναι ουλα...goldy213 έγραψε:κορίτσια για κοιτάξτε λίγο και τα ουλα τους μην είναι πρησμένα
οι κολικοι εχουν συγκεκριμενα συμπτωματα το πεταγμα των ποδιων και μετα το κουλουριασμα ειναι συμπτωμα κολικων.
αυτα εχουμε εμεις...τεντωματα κ μαζεματα..ραβε...ξηλωνε....grammatiki έγραψε:zizi23 έγραψε:την ειδε κ η γιατρος..δεν ειναι ουλα...goldy213 έγραψε:κορίτσια για κοιτάξτε λίγο και τα ουλα τους μην είναι πρησμένα
οι κολικοι εχουν συγκεκριμενα συμπτωματα το πεταγμα των ποδιων και μετα το κουλουριασμα ειναι συμπτωμα κολικων.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης