Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
255 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 255 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Κυρ Μαρ 25, 2012 1:30 am

anthie82

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Kalimera ria mou k xronia polla!!den pinw oute egw,alla den epina oute prin...ena potoroos krasi k me to zori..kafe den epina episis pote opote den xreiastike na kopsw Kati,oyte kapniza...symfwnw mazi soy k egw tha ithela na kanw k deftero paidaki k syntoma k ousa monaxopaidi k monaxokori epivevaiwnw to ena ison kanena k einai k enas logos parapanw na thelw k 2 k 3 paidakia...makari na Ta kataferoume k esi k egw....mikroyla eisai akoma ,28 den eisai??

27EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Κυρ Μαρ 25, 2012 1:50 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NAI ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΤΟ 83 ΕΣΥ ΤΟ 82?ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΔΕΡΦΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ.ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝΕ ΠΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.ΧΑΧΑ.ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΟΝLINE!

28EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Κυρ Μαρ 25, 2012 1:51 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
2 ADERFIA ITHELA NA PO.

29EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Κυρ Μαρ 25, 2012 1:56 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ SITE ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.GR ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΧΑΖΕΥΩ

30EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Κυρ Μαρ 25, 2012 7:21 am

anthie82

Axxx k egw thelw na dw Ta dwmatiakia na parw kamia idea...pou mpainw??? Nai egw eimai to 1982 se pernaw enan xrono...vafeis Ta mallia sou asxeto?exw provlimatistei...akouw diafora giafto rwtaw....

31EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Κυρ Μαρ 25, 2012 8:48 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΑ ΕΒΑΦΑ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΚΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΒΑΨΑ ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3οΜΗΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.

32EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Τετ Μαρ 28, 2012 6:34 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΦΙΛΑΚΙΑ

33EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Τετ Μαρ 28, 2012 11:48 am

anthie82

Koritsaki mou eimai kala,esi pws eisai??o mpempis megalwnei?klwtsaei poli?eixa meres na mpw giati etrexa me Ta xartia tou gamou moy k genikws diadikastika...esi pws eisai???

34EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 3:20 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ,ΕΓΩ ΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ.ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ,ΘΡΟΜΒΟΠΕΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΛΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ.

35EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 5:29 am

anthie82

Ti eipe o giatros sou?ti prepei na kaneis?min agxwnesai k to katalavainei k to nini....prepei na pareis Kati se xapi klp?

36EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 9:11 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να ξανακανω εξετασεις και αν ειναι χαμηλα ν παρω κορτιζονη.αλλα εγω δεν θελω να παρω κορτιζονη.εσυ παιρνεις σιδηρο ποσες φορες τη μερα?και ποσο φυλλικο οξυ?εγω ενα παιρνω,και ειχα λιγο χαμηλο αιματοκριτη.

37EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 9:33 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΟ BEBOULINO.GR ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

38EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 10:25 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΕΤΑΣΕΙΣ 4 ΜΗΝΕΣ.τ
τα ιδια παιρνουμε μονο που εγω παιρνω και ενα μαγνησιο καθε μερα.ειδες το σαιτ που σου ειπα?

39EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 12:07 pm

anthie82

To magnisio pote to arxises?voithaei k stis krampes e?trelathika me to beboulino ...polla pragmata oikonomika k diaforetika apo afta pou vlepoume sinithws...apla einai mono eshopping e?afto einai to kako den mporoume na Ta doyme...pantws oi proikes einai poli ftines alla na nai Kalis poiotitas?

40EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Πεμ Μαρ 29, 2012 11:21 pm

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Μένω Άλιμο και μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. Διανύω μόλις την πέμπτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Προχτές είδαμε τον σάκο και ανυπομονούμε σε 10 μέρες περίπου να ακούσουμε και καρδούλα!

Εργάζομαι σε γραφείο, ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για πολιτικό γάμο και ελπίζουμε όλα να πάνε κατευχήν μέχρι τέλη Νοεμβρίου που περιμένουμε το μικρό μας!

Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε που κάνατε τον προγεννητικό έλεγχο και πόσο κόστισε τελικά γιατί ακούω τρελά ποσά γύρω μου..

Σας εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και θα χαρώ πολύ να τα λέμε από εδώ!

41EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 12:09 am

anthie82

Merjana Kalws orises stin parea mas k sto thema mas....me to kalo to mwraki sas na efxithw k na exeis Mia iperoxi egkymosini....egw progennitiko elegxo k ennow ena megalo paketo exetasewn aimatologikwn oyrwn stigma klp tis ekana se ena mikroviologiko sti Glyfada k eixa dwsei 250 evrw...tis ipoloipes eksetaseis tis simantikes opws tin afxeniki. Diafaneia tis ekana sto REA opou prwta o theos ekei tha gennisw..apo vlakeia mou de xrisimoiipisa to IKA k piga idiwtika se oles k plirwsa ena Swro lefta an k den kserw k me to ika ti pairneis akrivws pisw....esi ti skeftesai na kaneis?

42EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 12:23 am

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ Ανθή για το καλωσόρισμα!
Μου τις γραφει ο γιατρος μέσω ΙΚΑ αλλά δεν είχα ιδέα που να τις κάνω. Είναι μεγάλο πακέτο εξετάσεων και την Δευτέρα που θα πάω να πάρω τις εξετάσεις θα ρώταγα και τον γιατρό που προτείνει να τις κάνω. θα μπορούσες να μου στείλεις με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του εργαστηρίου στην γλυφάδα αν δεν είναι κόπος?

43EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 1:48 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
merjana καλως ηρθες και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και η ωρα η καλη.και εγω εχω ικα και τις ειχα κανει αρχικα εκει σε διαφορα τμηματα δεν πληρωσα τιποτα εκτος απο καποιες που πηγα σε μικροβιολογο.επειδη ομως πλεον τα πραγματα αλλαξαν μπορεις να πας στην βιοιατρικη οπως πηγα και εγω τωρα για τις εξετασεις του β'προγεννητκου ελεγχου με τις εξετασεις ηλεκτρονικα συνταγογραφημενες απο την ιδιωτη μου γιατρο και πληρωσα για ολες μολις 35 ευρω γιατι καποιες δεν τις καλυπτει.παρε ενα τηλ στη βιοιατρικη κα ρωτα.αρκει να εχεις τις εξετασεις ηλεκτρονικα απο τη γιατρο

44EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 1:58 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχει και στον αλιμο.λ.βουλιαγμενης 578 τηλ 210.9937770 και φαξ αν χρειαστει 210.9938114.ΠΧ γεν αιματος, ουρων, αντισωματα ερυθρας, κυτταρομεγαλοϊου, ουρια αιματος, τοξοπλασμα ,θυροειδοτροπος ορμονη τα καλυπτει και η συμμετοχη ειναι πολυ μικρη ουτε 10 ευρω θα πληρωσεις δηλαδη εξτρα.για καποιες που δεν καλυπτει θα εχεις εκπτωση λογω ικα αλλα και παλι δεν ειναι μεγαλο το ποσο.παρε τηλ και ρωτα να σου πουν τιμες.στο χαρτι που θα παρεις απο τη γιατρο γιατι τωρα γραφουν καιοι ιδιωτες με την ενοποιηση των ταμειων,θα δεις λεει αναλυτικα την τιμη συμμετοχης.πριν πας αλλου ρωτα γιατι τζαμπα θα πληρωσεις παραπανω αφου εχεις ικα.επισης τα αποτελεσματα βγαινουν σε μια με 2 μερες.

45EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 2:03 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α !και κατι ακομη για τα υπερηχογραφηματα πηγα και γω στο ρεα.εχει πακετακια προσφορων αν τα κανεις ολα εκει.καλυτερα να πας στο ρεα και να ξεμπερδευεις παρα σε δημοσιο.εξαρταται βεβαια που ξεγενναει και ο γιατρος σου.

ανθη μου τι κανεις?εγω σημερα πηγα και εκανα και τις υπολοιπες αιματολογικες οι οποιες ηταν λιγο ακριβες γιατι ειναι ειδικες,τριτη θα παρω τα αποτελεσματα.ναι το σαιτ αυτο δεν ειναι καλο?εχει καροτσι 3 σε 1 μονο με 145 ευρω!ειναι μονο μεσω ιντερνετ οι αγορες αλλα εχει και τηλ επικοινωνιας.μαλλον θεσ/νικη ειναι η εδρα τους.για τις προικες δεν ξερω φαινονται καλες.αλλα και ολα τα αλλα που εχει ωραια δειχνουν.

46EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 2:07 am

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρια σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Όντως θα είναι ηλεκτρονικά φτιαγμένες την δευτέρα από τον ιδιώτη γιατρό μου. Κάλεσα την Βιοιατρική και μου είπαν ότι από 1 Απριλίου η συμμετοχή με ΙΚΑ μειώνεται ακόμα περισσότερο σε ποσοστό μόλις 15%. Μακάρι να ισχύει. Θα το επιβεβαιώσω και με τον γιατρό.

47EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 2:16 am

Merjana

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο γιατρός μου είναι Ιασώ αλλά τώρα ξεκινά η σύμβασή του και με το Ρεα οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Ευχαριστώ και τις δυο για τις αμεσες απαντήσεις σας.

48EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 2:33 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΕΙΔΕΣ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

49EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 4:44 am

anthie82

Marjana teleia...vrikes lisi....ean xreiasteis otidipote steile mou...

Riaki mou na me enimerwseis Gia Ta apotelesmata twn exetasewn sou....
Teleia Ta pragmata toy beboulino skeftesai na parageileis tipota?sou leipei Kati?

50EGKYOULES APO  NOTIA PROASTIA!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: EGKYOULES APO NOTIA PROASTIA!!! Παρ Μαρ 30, 2012 9:11 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟ.ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΧΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΕΣΥ?ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ?ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΟ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» egkyoules iounioy-iouliou 2015

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις