26 Απ: ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ SOS!!! Πεμ Ιαν 24, 2013 2:55 am
vicky75
Πανταχού παρούσα!
Σ'ευχαριστω anamet, θα τις εχω τις κρεμες στα υποψιν !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
να εισαι καλα.....!!!vicky75 έγραψε:Σ'ευχαριστω anamet, θα τις εχω τις κρεμες στα υποψιν !
antonix έγραψε:Οι κρέμες, λάδια κλπ συγκαλύπτουν το σύμπτωμα. για αυτό για λίγο φεύγει και μετά από διάστημα, ημερών, ή εβδομάδων ή μηνών, εμφανίζεται και πάλι. Καταθέτοντας τη δική μου εμπειρία, το ξαναλέω, δοκιμάστε ομοιοπαθητική για να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ.
vicky75 έγραψε:antonix έγραψε:Οι κρέμες, λάδια κλπ συγκαλύπτουν το σύμπτωμα. για αυτό για λίγο φεύγει και μετά από διάστημα, ημερών, ή εβδομάδων ή μηνών, εμφανίζεται και πάλι. Καταθέτοντας τη δική μου εμπειρία, το ξαναλέω, δοκιμάστε ομοιοπαθητική για να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ.
Αυτο εχουμε σκοπό να κάνουμε, μακαρι να βοηθησει ! Απο τη δική σου εμπειρία, στην αρχη της ομοιο θεραπείας, ειχατε εξαρση των συμπτωματων ?
moroulou έγραψε:να ξαναρωτησω κατι?οταν κανουμε ομοιπαθητικη αλλαζουμε κατι στη διατροφη μας?εμας δεν μας ειπε να κανουμε τιποτα..αλλα ξερω για μεντα,δυοσμο,κανελλα οτι δεν κανει..τι ισχυει?
moroulou έγραψε:να ξαναρωτησω κατι?οταν κανουμε ομοιπαθητικη αλλαζουμε κατι στη διατροφη μας?εμας δεν μας ειπε να κανουμε τιποτα..αλλα ξερω για μεντα,δυοσμο,κανελλα οτι δεν κανει..τι ισχυει?
marinacfu έγραψε:κοριτσια καλησπερα, διαβαζω τις εμπειριες σας για την ατοπικη δερματιτιδα, κ επειδη κ εμεις εχουμε το ιδιο προβλημα απο τον πρωτο κιολας μηνα που γεννηθηκε η μικρη μου ( τωρα ειναι τριων χρονων) εχω χασει την μπαλα με αυτη την παθηση/αλλεργια! Κ εγω κ ο αντρας μου εχουμε θεμα με τις αλλεργιες, δεν ξερω αν ειναι κληρονομικο, το παιδι παντως σ'αυτη την φαση τωρα ειναι στα χειροτερα που εχω δει ποτε. Ειναι ολη κατακοκκινη με εντονη ξηροδερμια κ φαγουρα σ'ολο της το σωμα. Εχει κανει πληγες απο το πολυ ξυσιμο κ πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Ο Παιδιατρος μου εδωσε κ εμενα αυτη την πουδρα για το μπανιο με την βρωμη αλλα δεν μου ειπε να της βαζω καποια αλλη κρεμα μετα.. επισης η δερματολογος μου ειπε οτι τα παιδια με ατοπικη δερματιτιδα ειναι παιδια με υψηλο δεικτη νοημοσυνης κ θα επρεπε να χαιρομαι γι'αυτο.. !!!! Παρολ'αυτα μου εδωσε μια κορτιζονουχα κρεμα την celestoderm την οποια οταν την βαζουμε περνανε οι κοκκινηλες κτλ αλλα μετα ξαναεπανερχοντε πιο εντονες. Κοιταζοντας στο ιντερνετ γι'αυτο το θεμα επεσα πανω σε ενα site που ελεγε για την κεραλοιφη.. για να ειμαι ειλικρινης την παραγγειλα, μιας κ ειναι φυτικη κ δεν περιεχει τιποτα το κακο για την μικρη, αλλα δεν ξερω αν θα κανει τιποτα.. ολες οι αλλες κρεμες, κ atoprel, k h poche laroche δεν τις αντεχει γιατι την τσουζουν..δεν μιλαω καν για frezyderm γιατι εκει κλαιει απο τον πονο... πραγματικα την κοιταζω κ πεθαινω απο την στεναχωρια μου, δεν μπορω να βλεπω το κοριτσακι μου να ειναι το προσωπακι της ολο κοκκινο σαν αστακος κ ξεφλουδισμενο κ ξερο.. οχι μονο στο προσωπο, σ'ολο το σωμα. Ειδα κ ενα κοριτσακι στο ιντερνετ που πασχει απο ιχθυαση κ κοντεψα να παθω εγγεφαλικο μεχρι να δω οτι δεν εχουμε καμια σχεση μ'αυτη την παθηση γιατι οπως λεει μεσα, η ατοπικη δερματιτιδα κ η ιχθυαση ειναι συγγενικες παθησεις κ εχουν παρομοια συμπτωματα.. τι αλλο να κανω, πραγματικα δεν ξερω..
marinacfu έγραψε:oxi den thn exw paei giati exw perasei k egw apo ayto to stadio k me eixan katatryphsei.. einai mikroyla akoma k den thelw na thn talaipwrhsw.. prospathw egw monh mou oti mporw na kanw k fysika na parakolouthw ta faghta k tis antidraseis tous. Ap'oti exw dei ta exanthimata ginonte pio entoma otan trwei sokolates ( olous tous paragontes tou kakao) garidakia, k ligotero sto avgo. Xoirino den exei deixei tipota oute sta salamia.. oute se araka pou exei k aytos ypshlh istaminh.. twra eidika aytes tis meres perase mia iwsh k o pyretos thn apoteleiwse. Den trwei sxedon tipota, para mono soupitses.. twra omws den mporw na katalavw an ftaiei kati giati k h iwsh mou ta ekane xeirotera.. tha perimenw na katalagiasoun k meta tha dw pali ola ena ena..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης