976 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #6 Πεμ Απρ 19, 2012 1:13 am
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:ενταξει μουσια εινια αυτα παλι τα τρολ επεστρεψαν κλασικα.
Γελάω μ' αυτές που απαντάνε σοβαρά!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
grammatiki έγραψε:ενταξει μουσια εινια αυτα παλι τα τρολ επεστρεψαν κλασικα.
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:ενταξει μουσια εινια αυτα παλι τα τρολ επεστρεψαν κλασικα.
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:ενταξει μουσια εινια αυτα παλι τα τρολ επεστρεψαν κλασικα.
καλα ενταξει αυτες ειναι χειροτερες απο τα τρολ δεν υπαρχουν απλα
Sot2010 έγραψε:Γραμματική μου για το γάλα που ρωτούσες κι επειδή εμείς έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά κατέληξα οτι το καλύτερο είναι το " Γάλα Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής". Η Γεωργική Σχολή βέβαια είναι εδώ, στη Θεσσαλονίκη. Το φέρνουν εκεί στην Αθήνα; Το έχεις δει στο super market;
grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Γραμματική μου για το γάλα που ρωτούσες κι επειδή εμείς έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά κατέληξα οτι το καλύτερο είναι το " Γάλα Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής". Η Γεωργική Σχολή βέβαια είναι εδώ, στη Θεσσαλονίκη. Το φέρνουν εκεί στην Αθήνα; Το έχεις δει στο super market;
το καλυτερο απο ποια αποψη το λες;απο συστατικα ή νοστιμια;γιατι αν εχει καλα συστατικα αλλα ως γευση δεν δε θα το πιει η δικια μου η δυσκολη.
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Γραμματική μου για το γάλα που ρωτούσες κι επειδή εμείς έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά κατέληξα οτι το καλύτερο είναι το " Γάλα Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής". Η Γεωργική Σχολή βέβαια είναι εδώ, στη Θεσσαλονίκη. Το φέρνουν εκεί στην Αθήνα; Το έχεις δει στο super market;
το καλυτερο απο ποια αποψη το λες;απο συστατικα ή νοστιμια;γιατι αν εχει καλα συστατικα αλλα ως γευση δεν δε θα το πιει η δικια μου η δυσκολη.
Απο γεύση λέω. Είναι πολύ ωραίο! Κι εγώ το Όλυμπος έπαιρνα αλλά το χάλασαν πολύ τελευταία! Δεν πίνεται! Προσωπική άποψη πάντα!
grammatiki έγραψε:[
ειναι σαν βανιλια σε γευση οπως τα αλλα φρεσκα;
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης