Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:26 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
MaNTaRiNi έγραψε:Μήπως το επίθετο του αρχίζει από Φ???
αν είναι αυτός απίστευτο μου φαίνεται!

και εγώ έπεσα απο τα σύννεφα.δεν το περίμενα με τίποτα.αλλά αφού λένε οτι τόσα χρόνια τον βλέπουμε σε όλες τις ζώνες...τώρα κάνει πρωινό και έχει σπουδάσει νομική...ποιός άλλος να είναι?ελπίζω να μην του κοστίσει οικογενειακά και επαγγελματικά...
και εγω δεν το πιστευα αλλα αυτος ειναι.........οχι εμπορια...χρηστησ δηλωσε

27ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:29 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariposa έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΛΕΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ
παρουσιαστης πρωινου με γυναικα ηθοποιο 2 παιδια και σπουδασε νομικη.........τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια.......?

28ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:31 am

????????

Επισκέπτης
ξερετε τι μου θυμησατε τωρα? οταν εσκασε η διαφημιση του Τριανταφυλλοπουλου για την παιδεραστεια και ειπε μουσικος με αρχικα Σ και Κ και λεγαμε ολη νυχτα "ποιος αλλος μπορει να ειναι εκτος απο τον Κορκολη???" ειχαμε τετοια σιγουρια βλεπεις οτι δεν ηταν αυτος............για οποιον και να ακουσω πια......δεν παραξενευομαι!
για το σεργιανοπουλο κι εγω πολυ στεναχωρηθηκα και τον θυμαμαι συχνα, τι εγινε με το δραστη ξερει καμια?????

29ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:33 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:και εγω δεν το πιστευα αλλα αυτος ειναι.........οχι εμπορια...χρηστησ δηλωσε

Που το δηλωσε; Shocked Shocked

30ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:36 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
art86 έγραψε:και εγω δεν το πιστευα αλλα αυτος ειναι.........οχι εμπορια...χρηστησ δηλωσε

Που το δηλωσε; Shocked Shocked
στους αστυνομικουσ που τον συννελαβαν οταν το επαιρνε απο τον φιλαθλο γνωστης ομαδας που ειχε σαν καλυψη οτι και καλα πουλαει εισητηρια στη μαυρη αλλα τλκ πουλαγε κατι αλλο στην μαυρη.παρακολουθουσαν αυτον και τσακωσαν κ τον παρουσιαστη...δηλωσε χρηστησ και τον αφησαν ελευθερο........αυτα ακουσα

31ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:40 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:E ρε τι γινεται!

Πωπω δεν το περιμενα ουτε οτι δεν θα ηταν πιστος στην γυναικα του!Εχει διδυμα παιδακια απο οτι θυμαμαι,ειναι παντρεμενος με την κοπελα που επαιζε στο "θα βρεις τον δασκαλο σου"!

Πω και αυτη φαινεται δυναμικος χαρακτηρας,οτι δεν θα τα δεχεται αυτα!

Το ξερω οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι και εχουν παθη σαν εμας τους "απλους" ανθρωπους αλλα δεν ξερω βρε κοριτσια οταν ακουω τετοια πραγματα απογοητευομαι πολυ δεν ξερω!Ειδικα οταν τα ακους για ανθρωπους που μεχρι προτεινος δεν ειχαν απασχολησει με σκανδαλα την δημοσιοτητα!

Εγω ειχα επηρεαστει παρα πολυ με την ιστορια του σεργιανοπουλου,ειχα στεναχωρεθει τοσο πολυ!

για την ακριβεια οι περισσοτεροι απο εμας τους "απλους" ανθρωπους τετοια παθη δεν εχουμε.υπαρχει πολλη βρωμια στην τηλεοραση κ γενικα στην σοοουμπιζ οπως την αποκαλουν κ το αστειο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ενω ειναι τετοιοι που ειναι, χαιρουν τον θαυμασμο ολων,αποθεωνονται κ μας το παιζουν τοσο αφ υψηλου .αν τους δεις απο κοντα ,οι περισσοτεροι ειναι τοσο ψωναρες...
παντως για τον συγκεκριμενο δε το περιμενα .καποτε ειχα συμμετασχει σε ενα τηλεπαιχνιδι που παρουσιαζε κ τον ειχα κατασυμπαθησει...βεβαια οκ σε καθιστα αντιπαθητικο καποιον η χρηση ουσιων...δε το κανει κ μπροστα μας αλλα ειναι λιγο σοκαριστικο!!

32ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 5:58 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:ξερετε τι μου θυμησατε τωρα? οταν εσκασε η διαφημιση του Τριανταφυλλοπουλου για την παιδεραστεια και ειπε μουσικος με αρχικα Σ και Κ και λεγαμε ολη νυχτα "ποιος αλλος μπορει να ειναι εκτος απο τον Κορκολη???" ειχαμε τετοια σιγουρια βλεπεις οτι δεν ηταν αυτος............για οποιον και να ακουσω πια......δεν παραξενευομαι!
για το σεργιανοπουλο κι εγω πολυ στεναχωρηθηκα και τον θυμαμαι συχνα, τι εγινε με το δραστη ξερει καμια?????

Ναι ρε συ και το κακο ειναι οτι πεθανανε μετα και η αδερφη του και ο γαμπρος του (απο την καταραμενη αρρωστεια-βλεπε καρκινος)

Και εγω τον σκεφτομαι που και που τον συγκεκριμενο,μαλλον δεν το εχει χωρεσει ο νους μου ακομα!Δεν εχω ακουσει κατι περισσοτερο,απλα τις προαλλες διαβαζα παλιοτερες ειδησεις οσον αφορα την δικη του και την απολογια του...σοκαριστηκα λιγο απο την μαρτυρια ενος gay!

33ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:06 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:

για την ακριβεια οι περισσοτεροι απο εμας τους "απλους" ανθρωπους τετοια παθη δεν εχουμε.υπαρχει πολλη βρωμια στην τηλεοραση κ γενικα στην σοοουμπιζ οπως την αποκαλουν κ το αστειο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ενω ειναι τετοιοι που ειναι, χαιρουν τον θαυμασμο ολων,αποθεωνονται κ μας το παιζουν τοσο αφ υψηλου .αν τους δεις απο κοντα ,οι περισσοτεροι ειναι τοσο ψωναρες...
παντως για τον συγκεκριμενο δε το περιμενα .καποτε ειχα συμμετασχει σε ενα τηλεπαιχνιδι που παρουσιαζε κ τον ειχα κατασυμπαθησει...βεβαια οκ σε καθιστα αντιπαθητικο καποιον η χρηση ουσιων...δε το κανει κ μπροστα μας αλλα ειναι λιγο σοκαριστικο!!

Εχεις δικιο!Βεβαια κανουν κακο στον εαυτο τους αλλα οσο να ειναι πεφτουν στα ματια μας!Ναι το αστειο ειναι οτι οι περισσοτεροι καβαλανε το καλαμι και εχουν ξεφυγει πολυ!Τελικα μαλλον θελει να εχεις ατσαλινη προσωπικοτητα για να αντεξεις σε εναν τετοιο χωρο!Αυτοι που φαινονται ευτυχισμενοι τελικα δεν ειναι...κριμα!

Μην μου βγαλουνε σκαρτο και τον πλουταρχο γιατι δεν θα το αντεξω!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 585182

Παντως οπως και να εχει και αυτη η ζωη που κανουν δεν ειναι οτι πιο ευκολο!Οτι και αν κανουν βγαινει στην δημοσιοτητα,οι παπαρατσι απο πισω τους συνεχεια,οι επιλογες τους τους σημαδευουν,δεν εχουν αληθινους φιλους,κ.ο.κ ζωη ειναι και αυτη?

34ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:13 am

MaNTaRiNi

MaNTaRiNi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τώρα που άνοιξε ο σάκος.. θα βγουν πολλά στη φόρα!!

http://www.tsantiri.gr/ellada/ke-dio-parousiastries-sto-kikloma-tis-kokas.html

http://mantarini-pounds.blogspot.com

35ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:18 am

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
black beauty έγραψε:
kaatrin έγραψε:

Εχεις δικιο!Βεβαια κανουν κακο στον εαυτο τους αλλα οσο να ειναι πεφτουν στα ματια μας!Ναι το αστειο ειναι οτι οι περισσοτεροι καβαλανε το καλαμι και εχουν ξεφυγει πολυ!Τελικα μαλλον θελει να εχεις ατσαλινη προσωπικοτητα για να αντεξεις σε εναν τετοιο χωρο!Αυτοι που φαινονται ευτυχισμενοι τελικα δεν ειναι...κριμα!

Μην μου βγαλουνε σκαρτο και τον πλουταρχο γιατι δεν θα το αντεξω!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 585182

Παντως οπως και να εχει και αυτη η ζωη που κανουν δεν ειναι οτι πιο ευκολο!Οτι και αν κανουν βγαινει στην δημοσιοτητα,οι παπαρατσι απο πισω τους συνεχεια,οι επιλογες τους τους σημαδευουν,δεν εχουν αληθινους φιλους,κ.ο.κ ζωη ειναι και αυτη?

μολις εχθες συζητουσαμε για τον πλουταρχο...κ αυτος λιγο μπλεγμενος οχι οτι αφορα τετοιες ουσιες βεβαια αλλα για οικονομικα οτι χρωσταει εφορια κ πηρε σκαφος το οποιο το εχει κ καλα σαν επαγγελματικο δηλωμενο για να γλιτωσει κ απο εφορια κατι κ διαφορα τετοια..

https://www.facebook.com/myrodeve

36ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:23 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αχ μη μου λες τετοια και τον εκτιμω πολυ!πφπφπ Sad

37ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:23 am

Myro

MaNTaRiNi έγραψε:Τώρα που άνοιξε ο σάκος.. θα βγουν πολλά στη φόρα!!

η μια παρουσιαστρια σχετιζετε στενα μαζι του λεει....δεν θα ηθελα να πιστεψω να ειναι αυτη που σκεφτομαι.... Laughing

38ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:24 am

Myro

black beauty έγραψε:
κ εγω πολυ τον συμπαθω κατα τα αλλα......αλλα.............τατιζεσε τετοια αν ακους

39ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:32 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ δηλαδη αν "κλεβουν" το κρατος αυτοι που τοσα χρονια βγαζουν τοσα λεφτα εμεις τι θα επρεπε να κανουμε δηλαδη?

ελεος!

Ο κλεψας του κλεψαντος γινεται δηλαδη...τι να πω...και να πεις οτι δεν βγαζανε λεφτα...φυσικα ειναι να τσαντιζεσαι!

40ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:34 am

Myro

black beauty έγραψε:

και διαβαζοντας το σαιτ επεσα κ πανω σε αυτο..

http://www.tsantiri.gr/showbiz/i-apantisi-tou-ploutarchou-gia-to-prostimo-tou-sdoe.html

41ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 6:41 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Myro έγραψε:
black beauty έγραψε:

και διαβαζοντας το σαιτ επεσα κ πανω σε αυτο..

http://www.tsantiri.gr/showbiz/i-apantisi-tou-ploutarchou-gia-to-prostimo-tou-sdoe.html
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το σκάφος του δεν είναι ιδιωτικό, αλλά επαγγελματικό Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

42ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Παρ Μαρ 30, 2012 11:48 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κοριτσια καλα δεν το πιστευω!!!ειναι σιγουρα αυτος η τα λενε επιτηδες να του χαλασουν την εικονα?αυτος ολοι λεγανε ποσο καλος και ηπιων τονων ειναι και καλο παιδι,κλπ κλπ.σιγουρα?τι να πω...λετε γιαυτο ηταν ετσι αγχωμενος στο πρωινο το οποιο δεν βλεπεται,παταω να το δω και αγχωνομαι και αλλαζω καναλι το πρωι..θα ειχε τους λογους του και εβγαινε ετσι αγχωμενος.τσ τσ τσ τσ σοου μπιζ και βλακειες.τελικα τα χειροτερα κανουν αυτοι που βγαινουν στο γυαλι και πουλανε και μουρη τρομαρα τους

43ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 7:21 am

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εγώ δεν το περίμενα για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή... μου ήταν αρκετά συμπαθής βέβαια από τότε που διάβασα τα περί κόκας έχω αλλάξει γνώμη...
Χθες ή προχθές πάντως έκανα ζάπινγκ το πρωί και έτυχα την εκπομπή του στην οποία ήταν στα παρασκήνια η γυναίκα του και την φωνάξανε μπροστά από τις κάμερες για λίγο δήθεν ότι δεν ήταν κανονισμένο...
Πλέον δεν είναι να πιστεύεις τίποτα... και τα κανάλια και τα περιοδικά φτιάχνουν ωραίες προσωπικότητες για τον κάθε ένα διάσημο.....

44ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 8:17 am

????????

Επισκέπτης
ανετα το εχουν κανει γιατι δεν τον βλεπει κανεις τον μιστερ Φ......... εμενα δε μου αρεσει και ειδικα πρωι μεσημερι βραδυ να βλεπω τη φατσα του και γι αυτο φετος καθολου δε βαζω Αντεννα......

οσο για τον Πλουτασχο δε νομιζω ρε παιδια......ο ανθρωπος εχει χτισει σχολεια, παρκα. εκκλησακια εκει που γεννηθηκε δεν ειναι κανενας αλητης, καποια εξηγηση θα υπαρχει, τωρα με το παραμικρο θελουν να δειξουν οτι πιασανε λαυρακι και κανουνε θεμα

για την παρουσιαστρια εχουμε καμια ιδεα??????

45ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 8:32 am

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ti ekane i parousiastria?neo thema?

46ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 8:47 am

????????

Επισκέπτης

απο την προηγουμενη σελιδα.......
χμ δυο ειναι κιολας!

47ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 10:14 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:ανετα το εχουν κανει γιατι δεν τον βλεπει κανεις τον μιστερ Φ......... εμενα δε μου αρεσει και ειδικα πρωι μεσημερι βραδυ να βλεπω τη φατσα του και γι αυτο φετος καθολου δε βαζω Αντεννα......

οσο για τον Πλουτασχο δε νομιζω ρε παιδια......ο ανθρωπος εχει χτισει σχολεια, παρκα. εκκλησακια εκει που γεννηθηκε δεν ειναι κανενας αλητης, καποια εξηγηση θα υπαρχει, τωρα με το παραμικρο θελουν να δειξουν οτι πιασανε λαυρακι και κανουνε θεμα

για την παρουσιαστρια εχουμε καμια ιδεα??????

και εγω δεν θελω να πιστεψω κατι κακο για αυτον γιατι εκανε αγωνα να φτασει εδω που εφτασε,δεν φανηκε ποτε να καβαλησε το καλαμι,παντα ηταν απλος τυπος αλλα τι να πω..απο την αλλη μπορει να γραφονται πολλα στις φυλλαδες!

48ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 1:32 pm

ria28

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η μία παρουσιάστρια σχετίζεται πολύ στενά με τον πασίγνωστο παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ η άλλη ανήκει σε διαφορετικό κανάλι....

ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΤΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ?ΙΔΡΩΝΟΥΝ?ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΔΑΜΕ...

49ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Σαβ Μαρ 31, 2012 11:37 pm

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ria28 έγραψε:Η μία παρουσιάστρια σχετίζεται πολύ στενά με τον πασίγνωστο παρουσιαστή που εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ η άλλη ανήκει σε διαφορετικό κανάλι....

ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΤΕ?ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΩ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ?ΙΔΡΩΝΟΥΝ?ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ?ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΔΑΜΕ...
συμφωνω και προσθετω οτι εκτος του οτι ολοι αυτοι δουλευουν και παραγουν και ειναι ενα τιποτα,παιρνουν και γ@μω τα φραγκα...μιλαμε οτι δεν εχουν ιδεα για την κριση που βιωνει ο υπολλοιπος κοσμος...ζουν πλουσιοπαροχα αυτα τα τιποτα.ναι ναι ετσι ειναι η ελλαδιτσα μας.(προσωπικα εξαιρω τον φ.. απο ολο αυτο,ετσι γιατι μου βγαζει κατι αλλο καλυτερο,ασχετο που δεν βλεπετε η εκπομπη του..)

50ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? Τετ Απρ 04, 2012 4:57 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις