801 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 μαζευτείτεεεε!!!! Πεμ Ιουν 14, 2012 3:57 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
mariaro έγραψε:evi86 έγραψε:Κουραζεστε γρηγορα τωρα με την εγκυμοσυνη;Εγω αν και ακομα ειμαι στην αρχη(που να φτασω και 8-9 μηνων)δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.Μια ατονια αλλο πραγμα ολη μερα και συνεχεια χαλια ψυχολογια...Εσεις το παθαινετε;
Evi μου, κι εγω νιωθω εντονη ατονια. Πριν κανω την εξωσωματικη με απελησαν απο την δουλεια και μου εδωσαν αδεια (οση ειχα του 2012) για να γλυτωσουν γυρω στα 850€ τα λαμογια...μεχρι να γυρισω και να υπογραψω τα χαρτια ηξερα οτι ημουν εγκυος αλλα ειχα πολύ χαμηλη χοριακη και δεν ηθελα να μπω σε μια κατασταση που μπορει να μου εκανε κακο....τα τελευταία μαλλον δεν σας ενδιαφερουν αλλά οι ορμονες χορευουν τρελλα....
Λοιπον στο θεμα μας....οταν δουλευα εκανα κατι τρελλα 12ωρα και καποιες μερες και 18ωρα (μην φανταστεις καθημερινα αλλα οταν υπηρχε δουλεια ήμουν σκυλί...)
Τώρα 5 φορες να φερω βολτα ολο το σπιτι κι γινομαι πτωμα...
Μην ανησυχεις λοιπον, εχω ακουσει ομως πως στο 2 τριμηνο θα ειμαστε λιγο πιο ξεκουραστες. Να σκεφτεις στην 7η εβδομαδα εκανα μπανιο και μεχρι να βγω λαχανιαζα απο την κουραση και μετα εννοειται ξαπλα για πολλες ωρες. Βεβαια μπορει να παιζει ρολο και μια αρκετα μεγαλη αιμοραγια που ειχα στα μισα της 6ης εβδομαδας.
Η ψυχολογια ειναι μαλλον ορμονικο θεμα...πριν λιγες μερες ειδα στο youtube ενα βιντεακι για ενα μωρο που γεννηθηκε στην 28η εβδομαδα και δεν προλαβα να δω πανω απο 3 σκηνες που ηταν στην εντατικη και εβαλα τα κλαματα. Ο αντρας μου τα πηρε στο κρανιο και μου το εκλεισε κατευθειαν...
καλε, αν κανεις 5 φορες γυρω ολο το σπιτι εισαι μια χαρα. εγω ουτε απο τον καναπε στο κρεβατι δεν πηγαινα. μπαινοντας στο 2ο 3μηνο οντως αρχισα να ζωντανευω. αλλα τωρα με τσακιζει και η ζεστη.