1 ΤΙΜΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!! Σαβ Μαρ 31, 2012 3:28 pm
ABGD
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας , εχω την εξης απορια κ οσες κοπελες γνωριζετε θα ηθελα τα φωτα σας. την 4η μερα καθυστερησης κ εντελως τυχαια ( ενω βρεθηκα στο νοσοκομειο λογω δηλητηριασης) , εκανα χοριακη κ βγηκε 0.500. την προηγουμενη μερα ομως ειχα κανει τεστ εγκυμοσυνης το clearblue κ ειχε βγει παρα παρα πολυ αχνο θετικο.
υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης σε αυτην την περιπτωση??? εαν δεν υπαρχει εγκυμοσυνη η χοριακη δεν θα επρεπε να ειναι εντελως μηδενικη κ το τεστ αρνητικοτατο? επειτα εαν υπαρχει εγκυμοσυνη η χοριακη δεν ειναι υπερβολικα χαμηλη εως ανυπαρκτη (θα ελεγα) ? τα βλεπω πολυ μπερδεμενα.. ουφφφφφ τα εχω ειλικρινα χαμενα...
σας ζαλισα με τις αποριες μου..
το εχω αφησει ετσι το θεμα κ δεν εχω ασχλοληθει πιστευοντας πως δεν υπαρχει εγκυμοσυνη κ ελπιζοντας αυτο
τον μηνα να μου ερθει περιοδος..!
ευχαριστω εκ των προτερων!!
υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης σε αυτην την περιπτωση??? εαν δεν υπαρχει εγκυμοσυνη η χοριακη δεν θα επρεπε να ειναι εντελως μηδενικη κ το τεστ αρνητικοτατο? επειτα εαν υπαρχει εγκυμοσυνη η χοριακη δεν ειναι υπερβολικα χαμηλη εως ανυπαρκτη (θα ελεγα) ? τα βλεπω πολυ μπερδεμενα.. ουφφφφφ τα εχω ειλικρινα χαμενα...
σας ζαλισα με τις αποριες μου..
το εχω αφησει ετσι το θεμα κ δεν εχω ασχλοληθει πιστευοντας πως δεν υπαρχει εγκυμοσυνη κ ελπιζοντας αυτο
τον μηνα να μου ερθει περιοδος..!
ευχαριστω εκ των προτερων!!