126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 Δευ Απρ 02, 2012 10:49 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις γκρινιαρα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:τι κανεις γκρινιαρα;
Ada έγραψε:
Μετά από ένα πολύ στενάχωρο Nip Tuck είπα να μπω να πάρω τα πάνω μου, να πω κ εγώ το σεντονάκι μου.
Χριστίνα κουράγιο, όπως είπες κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας...Καλύτερα τώρα κ εύκολα παρά μετά κ δύσκολα, ξέρω ακούγεται σκληρό αλλά δυστυχώς έτσι είναι
Ελπίζω τουλάχιστον να ηρεμήσεις τώρα κ να σταματήσεις να αγχώνεσαι τόσο, ώστε το επόμενο σποράκι να σε βρει ήρεμη κι έτοιμη
Λίανα μας έλειψες κ ελπίζω σύντομα να φύγει το "άχαρο" αυτό στάδιο της εγκυμοσύνης
Ιωάννα μου τι κάνεις?
Αγάπη πέρασε ο πονοκέφαλος?Πολύ μ άρεσε η εικόνα που έβαλες στο άλλο θέμα
Γκρινιάρα κι εγώ τα ίδια τάπερ έχω Πώς μπορέις να κάνεις λουκουμάδες κ να μην τρως? Εγώ δεν θα μπορούσα!!
αγαπη έγραψε:πω πωωω κοριτσακια μου μαζευτηκατε ολες τωρα που εγω ειμαι ετοιμη για υπνο δεν ξερω τη επαθα νυσταζω υπερβολικα παω για νανι και θα τα πουμε αυριο γιατι αν κατσω λιγο ακομα θα κοιμηθω αγκαλια με το λαπτοπ καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?
ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ?
ioanna85 έγραψε:Γκρινιαρα την παρωδια;
Γιαννα εμενα ειναι φιτ!Χαχαχαχαχα!
ioanna85 έγραψε:Γκρινιαρα την παρωδια;
Γιαννα εμενα ειναι φιτ!Χαχαχαχαχα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης