376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 Τρι Απρ 03, 2012 12:50 am
dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Δεν με βάζετε κ μένα στη λίστα σας??12/4!Αν θέλετε φυσικά!demmy29 έγραψε:boubou: Βάλτε με κι εμένα στη λίστα... Δεν περιμένω 7/4.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δεν με βάζετε κ μένα στη λίστα σας??12/4!Αν θέλετε φυσικά!demmy29 έγραψε:boubou: Βάλτε με κι εμένα στη λίστα... Δεν περιμένω 7/4.
Κ εμένα..!!! 8/04dimitrav έγραψε:Δεν με βάζετε κ μένα στη λίστα σας??12/4!Αν θέλετε φυσικά!demmy29 έγραψε:boubou: Βάλτε με κι εμένα στη λίστα... Δεν περιμένω 7/4.
γκρινιαρα έγραψε:ελλη ασε δεν ξερω τι εχω παθει με τον υπνο...παραγνωριστηκαμε μου φαινεται!!!! χθες κοιμηθηκα και ενα 2ωρο το μεσημερι και το βραδυ απο τις 11 κλεινανε τα ματια μου....
οσο για τον κοντο πες του να ξυπναει αργα...δεν ειμαστε πρωινοι τυποι!!!!
οκ!!!!Ευχαριστώ πολύ!!boubou έγραψε:
Δημητρα πατας πανω στο τικερακι που σου αρεσει, και σε παει στην σελιδα..εκει ακολουθεις τα βηματα που σου λεει, και στο τελος σου δινει ενα λινκ για να το κανεις αντιγραφη εδω! πας στο προφιλ σου , το κανεις αντιγραφη στην υπογραφη σου..κι ετοιμη!!
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ελλη ασε δεν ξερω τι εχω παθει με τον υπνο...παραγνωριστηκαμε μου φαινεται!!!! χθες κοιμηθηκα και ενα 2ωρο το μεσημερι και το βραδυ απο τις 11 κλεινανε τα ματια μου....
οσο για τον κοντο πες του να ξυπναει αργα...δεν ειμαστε πρωινοι τυποι!!!!
μπορει να ειναι και υποπτο αυτο που λες..το ξερεις ε??? γιατι να νυσταζεις τοσο ε????
δν ξυπναει τοσο πρωι ο κοντος..εγω επρεπε να τον βγαλω πριν φυγω για δουλεια, αλλα του ανοιξα την πορτα και καθοταν απεξω και με κοιταγε...εφυγε λιγο να βρει την φιλη του, αλλα δν την ειχαμε εκει σημερα, οποτε.. μετα ηρθε σε μενα ,αντι να βολταρει μοναχος του να κανει τα ...δικα του!!
xristina_29 έγραψε:ο γιατρος μου κοριτσια μου το ειπε κατηγορηματικα!!!!!αν θες να πιασεις παιδι το μυστικο ειναι ενα!!!!να εισαι ηρεμη!!!!να κανεις ο,τιδηποτε αλλο για να ξεκολλησει το μυαλο σου!!!οσο ψαχνεσαι με γονιμες,τεστ,χοριακες κτλ μονο αντιθετα αποτελεσματα θα εχεις!!!του λεω γιατρε γινεται ομως;;;;κ μου απανταει αν θες να γινεις μανα ΝΑΙ γινεται!!!βρισκεις την δυναμη κ το κανεις!!!ετσι κατι θα βρω κ εγω να ξεχαστω...στο πισω μερος του μυαλου μας δεν λεω ...εννοειται πως θα υπαρχει...αλλα να μην ειναι η μονη μας προτεραιοτητα!!!γι'αυτο ειναι ο,τι πρεπει αυτη η εποχη...ανοιξη,καλοκαιρακι...ανεμελια,βολτιτσες,ζουζουνιες οποτε εχουμε ορεξουλες...δεν χρειαζεται κ καθε μερα...διασκεδαση με φιλους,βολτες στην θαλασσιτσα....τι αλλο να πω φιλες μου...θελω τοσο πολυ να γινουμε ολες δυνατες για να μπορεσουμε να εκπληρωσουμε τα ονειρα μας!!!!μαζι θα παλεψουμε τα παντα!!!εστω κ μεσα απο εδω!!!!!εγω θα ειμαι εδω μαζι σας ο,τι κ αν γινει!!!!δεν ξεχναω το ποσο με στηριξατε απο την πρωτη μερα που μπηκα στην παρεα αυτη!!!!!
Χριστίνα κατ'αρχήν λυπαμαι πάρα πολύ γι'αυτό που σου συνεβη..Είμαι καινούργια και δεν έχω παρακολουθησει τι έγινε ακριβώς στη δική σου περίπτωση..Συγγνώμη εκ των προτέρων που το θίγω το θέμα και αν δε θέλεις εννοείται δεν απαντάς..Εσύ πότε το κατάλαβες ότι έγινε η σύλληψη?Κ μετά ήρθε η περίδος και εφυγε το γονιμοποιημένο ωάριο?Πάντως μη στεναχωριέσαι βιοχημικές μπορεί να έχουμε κάνει όλες και απλά να μην το έχουμε καταλάβει..xristina_29 έγραψε:ο γιατρος μου κοριτσια μου το ειπε κατηγορηματικα!!!!!αν θες να πιασεις παιδι το μυστικο ειναι ενα!!!!να εισαι ηρεμη!!!!να κανεις ο,τιδηποτε αλλο για να ξεκολλησει το μυαλο σου!!!οσο ψαχνεσαι με γονιμες,τεστ,χοριακες κτλ μονο αντιθετα αποτελεσματα θα εχεις!!!του λεω γιατρε γινεται ομως;;;;κ μου απανταει αν θες να γινεις μανα ΝΑΙ γινεται!!!βρισκεις την δυναμη κ το κανεις!!!ετσι κατι θα βρω κ εγω να ξεχαστω...στο πισω μερος του μυαλου μας δεν λεω ...εννοειται πως θα υπαρχει...αλλα να μην ειναι η μονη μας προτεραιοτητα!!!γι'αυτο ειναι ο,τι πρεπει αυτη η εποχη...ανοιξη,καλοκαιρακι...ανεμελια,βολτιτσες,ζουζουνιες οποτε εχουμε ορεξουλες...δεν χρειαζεται κ καθε μερα...διασκεδαση με φιλους,βολτες στην θαλασσιτσα....τι αλλο να πω φιλες μου...θελω τοσο πολυ να γινουμε ολες δυνατες για να μπορεσουμε να εκπληρωσουμε τα ονειρα μας!!!!μαζι θα παλεψουμε τα παντα!!!εστω κ μεσα απο εδω!!!!!εγω θα ειμαι εδω μαζι σας ο,τι κ αν γινει!!!!δεν ξεχναω το ποσο με στηριξατε απο την πρωτη μερα που μπηκα στην παρεα αυτη!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:ζουζουνιτσα εμεις νηστευουμε κι εκανα χθες για σημερα πατατες γιαχνι (ο αντρας μου τρωει στη δουλεια φαγητο απο το σπιτι)....για αυριο θα κανω φακη χωρις λαδι!!!
boubou έγραψε:γεια σου ζουζουνιτσα!!! εγω σημερα λεω να κανω κοτοπουλο κοκκινιστό και θα το συνοδέψω με ρυζακι σπυρωτό με αναμικτα λαχανικα , η με πατατες πουρε...αναλογα την ορεξη!
Δημητρα πατας πανω στο τικερακι που σου αρεσει, και σε παει στην σελιδα..εκει ακολουθεις τα βηματα που σου λεει, και στο τελος σου δινει ενα λινκ για να το κανεις αντιγραφη εδω! πας στο προφιλ σου , το κανεις αντιγραφη στην υπογραφη σου..κι ετοιμη!!
γκρινιαρα έγραψε:κοριτσακια μου παω να φαω τις πατατουλες μου και λιγη ταραμοσαλατα και θα κανω νανι...παλι νυσταξα...
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:κοριτσακια μου παω να φαω τις πατατουλες μου και λιγη ταραμοσαλατα και θα κανω νανι...παλι νυσταξα...
μετα μου λες γιατι σε υποπτευομαι!!χιχιχι καλη ορεξη και καλη ξεκουραση μετα!!!
εγω αλλες 3 ωρες δουλεια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης