426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 Τρι Απρ 03, 2012 4:01 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα
τι μου κάνετε ;
Ελλη για τι φωτογρ. μιλάς ;
έριξα μια γρήγορη στις πίσω σελίδες αλλά δεν κατάλαβα....
art86 έγραψε:κοριτσακια παω και εγω για ξεκουραση.....φιλακια πολλα τα λεμε πιο μετα
αγαπη έγραψε:ηρθα κ εγωωω τη κανετε κουκλιτσες μου???
goldangel1990 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε??
Χριστινάκι μου έχεις δίκαιο για ολα αυτα που ειπες!!Για αυτο και εγω για να ξεχαστω ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΟΛΥΜΠΙ!!ΘΑ Παω αυριο η μεθαυριο να γραφτω!!
boubou Μου οπως και να χεις παλι κουκλα νυφη θα εισαι,και ισως και διπλη
αγαπη έγραψε:κοριτσια μου καλα ειναι ο εκτορακος αλλα εχω μια αμφιβολια για το αφεντικο του αυτος δεν μετακομισε ακομα και τα βραδυα δεν μας τον αφηνει σπιτι μας τον παιρνει απεναντι μαζι του δηλαδη μας τον αφηνει την μιση μερα και μετα τον παιρνει ο αντρας μου λεει μηπως το κανει αυτο μεχρι να μας συνηθησει αλλα εμενα αλλου παει το μυαλο μου μηπως τελικα δεν φυγει απο δω και μας τον δινει μονο για να τον ταιζουμε να τον πηγαινουμε κτηνιατρο κ.λ.π εσεις τη λετε βρε κοριτσια??? αν ειναι να τον παρει ας τον παρει οχι ομως μετα απο κανα χρονο να ερθει να μας ζητησει να τον παρει δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτον τον ανθρωπο ακομα και η ιδιοκτητρια του σπιτου που το νοικιαζε το σπιτι δεν μας ειπε και τα καλυτερα λογια για αυτους η αληθεια ειναι οτι και εμεις τους ακουγαμε να τσακωνοντε
αγαπη έγραψε:κοριτσια μου καλα ειναι ο εκτορακος αλλα εχω μια αμφιβολια για το αφεντικο του αυτος δεν μετακομισε ακομα και τα βραδυα δεν μας τον αφηνει σπιτι μας τον παιρνει απεναντι μαζι του δηλαδη μας τον αφηνει την μιση μερα και μετα τον παιρνει ο αντρας μου λεει μηπως το κανει αυτο μεχρι να μας συνηθησει αλλα εμενα αλλου παει το μυαλο μου μηπως τελικα δεν φυγει απο δω και μας τον δινει μονο για να τον ταιζουμε να τον πηγαινουμε κτηνιατρο κ.λ.π εσεις τη λετε βρε κοριτσια??? αν ειναι να τον παρει ας τον παρει οχι ομως μετα απο κανα χρονο να ερθει να μας ζητησει να τον παρει δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτον τον ανθρωπο ακομα και η ιδιοκτητρια του σπιτου που το νοικιαζε το σπιτι δεν μας ειπε και τα καλυτερα λογια για αυτους η αληθεια ειναι οτι και εμεις τους ακουγαμε να τσακωνοντε
αγαπη έγραψε:δεν ξερω κοριτσια μου ειμαι πολυ προβληματησμενη συμφωνω μαζι σου χριστινα μου ειναι πολυ κακο για το σκυλο και εκμεταλευετε και εμας ετσι τωρα μαλιστα ηρθε ο καιρος για το εμβολιο του δεν ξερω τη να κανω να τον παμε εμεις η οχι ??? χτες τα σκεφτομουν ολα αυτα και τωρα που μιλαμε αυτος εχει τον σκυλο ειπε οτι θα μας τον φερει το απογευμα αλλα εγω προαισθανομαι οτι μας εκμεταλευετε ο τυπος γιατι ειναι και αυτος ανεργος καο χρωσταει τουλαχιστον 2.000ευρω απ'οτι εμαθα
Λεμονάκι έγραψε:αγαπη έγραψε:κοριτσια μου καλα ειναι ο εκτορακος αλλα εχω μια αμφιβολια για το αφεντικο του αυτος δεν μετακομισε ακομα και τα βραδυα δεν μας τον αφηνει σπιτι μας τον παιρνει απεναντι μαζι του δηλαδη μας τον αφηνει την μιση μερα και μετα τον παιρνει ο αντρας μου λεει μηπως το κανει αυτο μεχρι να μας συνηθησει αλλα εμενα αλλου παει το μυαλο μου μηπως τελικα δεν φυγει απο δω και μας τον δινει μονο για να τον ταιζουμε να τον πηγαινουμε κτηνιατρο κ.λ.π εσεις τη λετε βρε κοριτσια??? αν ειναι να τον παρει ας τον παρει οχι ομως μετα απο κανα χρονο να ερθει να μας ζητησει να τον παρει δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτον τον ανθρωπο ακομα και η ιδιοκτητρια του σπιτου που το νοικιαζε το σπιτι δεν μας ειπε και τα καλυτερα λογια για αυτους η αληθεια ειναι οτι και εμεις τους ακουγαμε να τσακωνοντε
ο αποχωρισμός είναι δύσκολος...
δεν του είναι εύκολο ούτε του σκύλου αλλά ούτε και του ιδιοκτήτη.
Το σκυλί πρέπει να προσαρμοστεί σιγά σιγά στο καινούργιο σπίτι και να γνωρίσει του νέους γονείς του !!
αυτό θα έκανα και εγώ
σαν καλή μαμά ( άσχετο που εγώ δεν θα τα αποχωριστώ για κανένα μα κανένα λόγο τα παιδάκια μου)
Τώρα όσο για το άλλο μήπως και σας εκμεταλλεύεται αυτό μπορείς να το καταλάβεις...
να τον ψαρώσεις, αχ τι δύσκολη που είναι η μετακόμιση...
πότε με το καλό θα αρχίσετε να μαζεύεται τις κούτες...
αχ πως πήρατε την απόφαση να μας το δώσετε... πρέπει να είναι δύσκολο...
αν και μου φαίνεται λίγο ακραία η σκέψη σου αλλά ο κόσμος είναι και απο την άλλη παράξενος....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης