Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Δε γίνεται να χω το όνομα δίχως τη χάρη!! Razz Από εχθές γελάω μ αυτό με το καλαμάρι! Razz Κ πώς δεν το σκεφτήκαμε κ νωρίτερα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 M155

Πάω για το μεσημεριανό υπνάκι ομορφιάς Razz
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 850933  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 850933
Τα λέμε μετάαα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 M118

καλή ξεκούραση!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 531909

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα Very Happy
τι μου κάνετε ;

Ελλη για τι φωτογρ. μιλάς ;
έριξα μια γρήγορη στις πίσω σελίδες αλλά δεν κατάλαβα....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα Very Happy
τι μου κάνετε ;

Ελλη για τι φωτογρ. μιλάς ;
έριξα μια γρήγορη στις πίσω σελίδες αλλά δεν κατάλαβα....

καλως την!! Ακουσες καλαμαρι κι αμεσως ηρθες ατιμουλα !! Laughing Laughing Laughing Laughing

για πια φωτο μιλαω??? scratch μηπως λεγαμε για αυτες που εβαλα με το μακιγιαζ??

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια παω και εγω για ξεκουραση.....φιλακια πολλα τα λεμε πιο μετα

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου Λεμονάκι!!!για τπο μακιγιάζ της Έλλης έλεγαν

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:κοριτσακια παω και εγω για ξεκουραση.....φιλακια πολλα τα λεμε πιο μετα

καλή ξεκούραση Smile Smile

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρτ καλή ξεκούραση !!

α για το μακιγιάζ, ναι Very Happy
είπα μήπως έβαλες καμιά απο το νυφικό σου τώρα είδα οτι δεν έχεις ακόμα νέα...
εσύ πήρες στο τελωνείο ;
τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχω ιδέα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εστειλα ενα mail για αρχη στα ελτα στο mail που εχουν για επικοινωνια στην σελιδα του trace! αν δν μου απαντησουν συντομα θα παρω και τηλ.. αυτο που γινεται ειναι οτι μπορει ο στραβος υπαλληλος να με χρεωσει για να το παρω..και οταν μου το φερει το ελτα θα πρεπει να πληρωσω για να το παρω!! Ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο γιατι ουτως η αλλως το δεμα ειναι μαρκαρισμενο σαν δωρο και ειναι μικρο σχετικα!

απο τις 28/3 μεχρι χθες ηταν στο ems κατι που ειναι η εταιρια που στελνει ταχυδρομικα απο εξωτερικο... και χθες πηγε τελωνείο..ξενερωσα!!σηριαλ εχει γινει μεχρι να ερθει πια!!! εκανε 8 μερες να φτασει Ελλαδα απο το πουθενα, και θα κανει 15 μερες απο Αθηνα για Λαρισα! Mad

αμα το παρω θα βαλω φωτος εννοειται!!

Αρτεμις καλη ξεκουραση!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα μπω σε λίγο.....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βγαινω κι εγω.. θα μπω αργοτερα παλι!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 417472

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μου επιτρεπετε να απαντησω στην Ελλουκο μου !!!! αγαπουλα μου γλυκεια παντρευεσαιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θαγινεις νυφουλα!!!φτιαξατε το σπιτακι σας!!!τωρα ξεκιναει η πραγματικη σου ευτυχια η οποια ειμαι σιγουρη πως θα ολοκληρωθει με ενα μωρακι!!!!!κοιτα εμενα που πηγα εντελως αναποδα..ισως γι'αυτο κ δεν ηρθε τωρα το νινι..ολα γινονατι τελικα για καποιο λογο..εμεις ειμαστε λογοδοσμενοι,συζουμε σε μια γκαρσονιερα ενω παραλληλα ετοιμαζουμε το σπιτι μας.μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος ειπαμε να το επισπευσουμε κ να κανουμε πολιτικο κ αργοτερα θρησκευτικο..ενιωσα να γινονται ολα βιαστικα κ ψιλοεχασα την μπαλα να σου πω την αληθεια..τελικα ξερεις τι ειναι το καλυτερο?????ολα να γινονται με την σειρα τους...βρηκες τον ανθρωπο σου(..αυτο κ αν ειναι Θειο δωρο..),αποφασιζεις να περασεις ολη σου την ζωη μαζι του και μετα τσουππππ..εκει που ολα βρηκαν το δρομο τους ερχεται κ το μωρακι!!!!κ να μην σκεφτεσαι πως εχετε κανενα προβλημα αλλα για να σου φυγει οπως ειπα δεν ειναι καθολου κακο να το ψαξετε!!!εισαι μια κουκλα κ θα εισαι υγειεστατη κ εσυ κ ο αντρουλης σου!!!!!θα το δεις!!!!!οσο για διακοπες,λεφτα,διασκεδαση κτλ που ελεγα δεν εννοουσα χλιδες κτλ..μπορουμε να περασουμε τελεια κ με αυτα που εχουμε..κ στο σπιτακι μας ακομα...την υγεια μας να εχουμε,τον ανθρωπο μας,την οικογενεια μας κ τους φιλους μας!!!!μετα τον γαμο να δεις που θα ηρεμησεις κ θα εχετε περισσοτερο χρονο κ ηρεμια κ ολα θα πανε κατ'ευχην...κ στο ευχομαι πραγματικα!δεν λεω πως απο την στιγμη που ειμαστε εδω ολες μαζεμενες κ γραφουμε δεν μπορουμε να μην εχουμε στο μυαλο μας το ποτε επιτελους θα γινουμε μανουλες.ουτε λεω να το βγαλουμε εντελως απο το μυαλο μας.αυτο ειναι αδυνατον.απλα να μην μας γινεται εμμονη γιατι μας κανει κακο..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγωωω τη κανετε κουκλιτσες μου???

xristina_29

xristina_29
αγαπη έγραψε:ηρθα κ εγωωω τη κανετε κουκλιτσες μου???

εμεις καλα ειμαστε Αγαπη!!!εσυ???τι κανει ο Εκτορακος??????

xristina_29

xristina_29
goldangel1990 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε??

Χριστινάκι μου έχεις δίκαιο για ολα αυτα που ειπες!!Για αυτο και εγω για να ξεχαστω ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΟΛΥΜΠΙ!!ΘΑ Παω αυριο η μεθαυριο να γραφτω!!Smile

boubou Μου οπως και να χεις παλι κουκλα νυφη θα εισαι,και ισως και διπληSmile Very Happy

χαχχαχαχαχα..κ πολυ καλα θα κανεις!!!εγω τι να ξεκινησω να μαθαινω αραγε???? Laughing Laughing Laughing

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη τρατζικκκκ !!!
ρώτησα τον άντρα μου και μου είπε πως αργούν στα τελωνεία...
μπορεί δλδ να πάρει και 1 με 2 εβδομάδες και το καλό είναι οτι το δικό σου είναι πακέτο...
να φανταστείς για τα κοντέινερ (με εμπορεύματα ) μου είπε μπορεί να περιμένει ο άλλος και 5 μήνες...

Ουρσουλαααα !!!!
τι κάνεις ;
το παιδί σας τι κάνει ;
δεν είναι υπέροχη αυτή η συμβίωση ;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου καλα ειναι ο εκτορακος αλλα εχω μια αμφιβολια για το αφεντικο του αυτος δεν μετακομισε ακομα και τα βραδυα δεν μας τον αφηνει σπιτι μας τον παιρνει απεναντι μαζι του δηλαδη μας τον αφηνει την μιση μερα και μετα τον παιρνει ο αντρας μου λεει μηπως το κανει αυτο μεχρι να μας συνηθησει αλλα εμενα αλλου παει το μυαλο μου μηπως τελικα δεν φυγει απο δω και μας τον δινει μονο για να τον ταιζουμε να τον πηγαινουμε κτηνιατρο κ.λ.π εσεις τη λετε βρε κοριτσια??? αν ειναι να τον παρει ας τον παρει οχι ομως μετα απο κανα χρονο να ερθει να μας ζητησει να τον παρει δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτον τον ανθρωπο ακομα και η ιδιοκτητρια του σπιτου που το νοικιαζε το σπιτι δεν μας ειπε και τα καλυτερα λογια για αυτους η αληθεια ειναι οτι και εμεις τους ακουγαμε να τσακωνοντε

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και ναι μετα απο 3 ωρες υπνου ειμαι παλι πισω!!!!

τι υπνος ειναι αυτος θεε μου...

αγαπη γεια σου...ελπιζω να ισχυει αυτο που ειπε ο αντρας σου...παρ'το ως εβδομαδα προσαρμογης και για σας και για τον εκτορα και για το πρωην αφεντικο του...γιατι αν το κανει γι'αυτο που λες...ειναι για κλωτσιες ο τυπος!!!!

παω να βαλω τη φακη για αυριο, να κανω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 438696 κι ερχομαι!!!!

σε ολοες σας  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 - Σελίδα 18 M032

xristina_29

xristina_29
αγαπη έγραψε:κοριτσια μου καλα ειναι ο εκτορακος αλλα εχω μια αμφιβολια για το αφεντικο του αυτος δεν μετακομισε ακομα και τα βραδυα δεν μας τον αφηνει σπιτι μας τον παιρνει απεναντι μαζι του δηλαδη μας τον αφηνει την μιση μερα και μετα τον παιρνει ο αντρας μου λεει μηπως το κανει αυτο μεχρι να μας συνηθησει αλλα εμενα αλλου παει το μυαλο μου μηπως τελικα δεν φυγει απο δω και μας τον δινει μονο για να τον ταιζουμε να τον πηγαινουμε κτηνιατρο κ.λ.π εσεις τη λετε βρε κοριτσια??? αν ειναι να τον παρει ας τον παρει οχι ομως μετα απο κανα χρονο να ερθει να μας ζητησει να τον παρει δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτον τον ανθρωπο ακομα και η ιδιοκτητρια του σπιτου που το νοικιαζε το σπιτι δεν μας ειπε και τα καλυτερα λογια για αυτους η αληθεια ειναι οτι και εμεις τους ακουγαμε να τσακωνοντε

καλο ειναι να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα...εννοειται πως εσεις δεν ειστε υποχρεωμενοι να πληρωνετε τον σκυλο χωρις να τον εχετε.αυτο ειναι κ εκμεταλλευση κ κανει κ κακο στον σκυλακο...ο σκυλος θελει να ξερεις ενα μονιμο σπιτακι..αυτες οι αλλαγες τον ταραζουν κ δεν κανουν καλο στην υγεια του.κ ειναι κ 10 ετων αν θυμαμαι καλα..70 χρονων σε ανθρωπινα χρονια!!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:κοριτσια μου καλα ειναι ο εκτορακος αλλα εχω μια αμφιβολια για το αφεντικο του αυτος δεν μετακομισε ακομα και τα βραδυα δεν μας τον αφηνει σπιτι μας τον παιρνει απεναντι μαζι του δηλαδη μας τον αφηνει την μιση μερα και μετα τον παιρνει ο αντρας μου λεει μηπως το κανει αυτο μεχρι να μας συνηθησει αλλα εμενα αλλου παει το μυαλο μου μηπως τελικα δεν φυγει απο δω και μας τον δινει μονο για να τον ταιζουμε να τον πηγαινουμε κτηνιατρο κ.λ.π εσεις τη λετε βρε κοριτσια??? αν ειναι να τον παρει ας τον παρει οχι ομως μετα απο κανα χρονο να ερθει να μας ζητησει να τον παρει δεν ξερω αλλα ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτον τον ανθρωπο ακομα και η ιδιοκτητρια του σπιτου που το νοικιαζε το σπιτι δεν μας ειπε και τα καλυτερα λογια για αυτους η αληθεια ειναι οτι και εμεις τους ακουγαμε να τσακωνοντε

ο αποχωρισμός είναι δύσκολος...
δεν του είναι εύκολο ούτε του σκύλου αλλά ούτε και του ιδιοκτήτη.
Το σκυλί πρέπει να προσαρμοστεί σιγά σιγά στο καινούργιο σπίτι και να γνωρίσει του νέους γονείς του !!
αυτό θα έκανα και εγώ
σαν καλή μαμά ( άσχετο που εγώ δεν θα τα αποχωριστώ για κανένα μα κανένα λόγο τα παιδάκια μου)
Τώρα όσο για το άλλο μήπως και σας εκμεταλλεύεται αυτό μπορείς να το καταλάβεις...
να τον ψαρώσεις, αχ τι δύσκολη που είναι η μετακόμιση...
πότε με το καλό θα αρχίσετε να μαζεύεται τις κούτες...
αχ πως πήρατε την απόφαση να μας το δώσετε... πρέπει να είναι δύσκολο...

αν και μου φαίνεται λίγο ακραία η σκέψη σου αλλά ο κόσμος είναι και απο την άλλη παράξενος....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα έλιωσες εσύ καλέ Razz Razz
σε περιμένουμε Very Happy

xristina_29

xristina_29
αν ειναι για λιγο τωρα που ειναι αρχη μεχρι να συνηθισει εχει καλως...δεν πρεπει ομως αυτο να διαιωνιζεται...κανει κακο στο κακομοιρο το σκυλακι..θελει ηρεμια η ψυχουλα μου μωρε..!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω κοριτσια μου ειμαι πολυ προβληματησμενη συμφωνω μαζι σου χριστινα μου ειναι πολυ κακο για το σκυλο και εκμεταλευετε και εμας ετσι τωρα μαλιστα ηρθε ο καιρος για το εμβολιο του δεν ξερω τη να κανω να τον παμε εμεις η οχι ??? χτες τα σκεφτομουν ολα αυτα και τωρα που μιλαμε αυτος εχει τον σκυλο ειπε οτι θα μας τον φερει το απογευμα αλλα εγω προαισθανομαι οτι μας εκμεταλευετε ο τυπος γιατι ειναι και αυτος ανεργος καο χρωσταει τουλαχιστον 2.000ευρω απ'οτι εμαθα Shocked Shocked

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:δεν ξερω κοριτσια μου ειμαι πολυ προβληματησμενη συμφωνω μαζι σου χριστινα μου ειναι πολυ κακο για το σκυλο και εκμεταλευετε και εμας ετσι τωρα μαλιστα ηρθε ο καιρος για το εμβολιο του δεν ξερω τη να κανω να τον παμε εμεις η οχι ??? χτες τα σκεφτομουν ολα αυτα και τωρα που μιλαμε αυτος εχει τον σκυλο ειπε οτι θα μας τον φερει το απογευμα αλλα εγω προαισθανομαι οτι μας εκμεταλευετε ο τυπος γιατι ειναι και αυτος ανεργος καο χρωσταει τουλαχιστον 2.000ευρω απ'οτι εμαθα Shocked Shocked

εγώ χρωστάω 15χιλιάδες ευρώ αγάπη αλλά τι πάει να πει αυτό ;

όλοι χρωστάνε για κάποιο λόγο, μην το βλέπεις έτσι...
τα σκυλιά μου όμως έχουν τα πάντα!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:

ο αποχωρισμός είναι δύσκολος...
δεν του είναι εύκολο ούτε του σκύλου αλλά ούτε και του ιδιοκτήτη.
Το σκυλί πρέπει να προσαρμοστεί σιγά σιγά στο καινούργιο σπίτι και να γνωρίσει του νέους γονείς του !!
αυτό θα έκανα και εγώ
σαν καλή μαμά ( άσχετο που εγώ δεν θα τα αποχωριστώ για κανένα μα κανένα λόγο τα παιδάκια μου)
Τώρα όσο για το άλλο μήπως και σας εκμεταλλεύεται αυτό μπορείς να το καταλάβεις...
να τον ψαρώσεις, αχ τι δύσκολη που είναι η μετακόμιση...
πότε με το καλό θα αρχίσετε να μαζεύεται τις κούτες...
αχ πως πήρατε την απόφαση να μας το δώσετε... πρέπει να είναι δύσκολο...

αν και μου φαίνεται λίγο ακραία η σκέψη σου αλλά ο κόσμος είναι και απο την άλλη παράξενος....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΡΕΨΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΠ'ΕΞΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να του πείτε οτι θα αναλάβουμε τα πάντα όταν είναι εξολοκλήρου δικό μας!!
αν φυσικά σας αναφέρει να τον πάτε εσείς για εμβόλιο.

και θα τον ρωτούσα ευθέως αν τελικά θέλει να μου τον δώσει πραγματικά ή αν το σκέφτεται ακόμα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις