51 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 Δευ Απρ 02, 2012 4:46 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Ιωάννα,απο 1η Απρίλη ισχύει το νυχτερινό 23:00-8:00!!!
τι κανεις κουκλα μου;
ναι ε; την τυχη μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αργυρώ030509 έγραψε:Ιωάννα,απο 1η Απρίλη ισχύει το νυχτερινό 23:00-8:00!!!
ioanna85 έγραψε:Ειρηνη εξαρταται απο το που θα τις μοιρασεις!
Αν τις μοιρασεις στο τραπεζι 400κομματια + λιγες ακομα σε φιλους και συγγενεις που δε θα ερθουν!
Αν τις μοιρασεις στην εκκλησια τοτε θες αρκετες παραπανω!
κοριτσακι μου αυτιο το κανεισ οπωσ θεσ..εγω τουσ ειχα ολουσ καλεσμενουσ.....αυτο το κανονιζουν γονεις και ζευγαρι......τι θα πει γυφτια.........οι εποχες ειναι δυσκολεςeirini7 έγραψε:ioanna85 έγραψε:Ειρηνη εξαρταται απο το που θα τις μοιρασεις!
Αν τις μοιρασεις στο τραπεζι 400κομματια + λιγες ακομα σε φιλους και συγγενεις που δε θα ερθουν!
Αν τις μοιρασεις στην εκκλησια τοτε θες αρκετες παραπανω!
ναι αλλά αν καλέσω κάποιον στην εκκλησία και όχι στο τραπέζι δε θα πάρει μπομπονιέρα;;δεν το ήξερα ότι μοιράζεις στο τραπέζι..και τώρα που το είπα..εσείς κορίτσια όποιον καλέσατε στο γάμο ήταν και στη δεξίωση;;είναι γυφτιά να μην τους καλέσω όλους;;
art86 έγραψε:κοριτσακι μου αυτιο το κανεισ οπωσ θεσ..εγω τουσ ειχα ολουσ καλεσμενουσ.....αυτο το κανονιζουν γονεις και ζευγαρι......τι θα πει γυφτια.........οι εποχες ειναι δυσκολες
ioanna85 έγραψε:Αργυρω τωρα μπηκα στη ΔΕΗ και ειδα πως ειναι μεχρι 30 Απριλιου!
Ειρηνη εμεις δεν καλεσαμε ολο τον κοσμο που ηρθε στην εκκλησια στο τραπεζι γιατι ηταν αδυνατον μιας κι ειχαμε 1000 ατομα περιπου!Καλεσαμε τους πολυ κοντινους!Ο αντρας μου που τους εφερνε απο μακρια καλεσε και στο τραπεζι οσους ηρθαν στην εκκλησια!Τι να τους πει ελατε μεχρι εδω τοση ωρα ταξιδι και μετα φυγετε; Μπορεις να βαλεις σε καθε πιατο ας πουμε απο μια μπομπονιερα και φευγοντας ο καθενας να παρει την μπομπονιερα του και οσοι ερθουν μονο εκκλησια να παρουν εκει!Αρα αν θες το διαχωριζεις!
καλο καφεδακι κουκλα......τα λεμε μεταΛεμονάκι έγραψε:Αρτ θα κλείσω, θα πιω καφέ με το τρελό αγόρι !
κουκλιτσα η αληθεια ειναι οτι εναι πολυ νωρις γ τεστ,παρολαυτα αν βλεπεισ αχνη γραμμη ειναι θετικο......και ειναι αχνη επειδη ειναι πολυ νωρις.......περιμενε 6 μερουλεσ ακομα-ξερω ειναι πολλες-αλλα γισ νσ εχεις αξιοπιστο αποτελεσμα καλο ειναι να εχεις καθυστερηση....αλλιως θα σου ελεγα να κανεισ μια χοριακη αλλα και παλι δεν ξερω πιοσες μερες πριν δειχνει....ας μας βοηθησει καποια πιο εμπειρη...κοριτσια???????chris27 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα....Απορίες και ερωτήσεις έχω ή μάλλον δε μπορώ να περιμένω μέχρι την άφιξη της περιόδου.. Είμαι στην 22η μέρα του κύκλου μου, περιμένω τη Κυριακή να αδιαθετήσω 8/04.Εχω ένα πονεμένο στήθος απο το Σάββατο, 9 μέρες πριν την έλευση της περιόδου και έκανα τη μεγάλη βλακεία να κάνω ένα τεστάκι σήμερα ,6 μέρες πριν τη περίοδο..(μη βαράτε, το ξέρω ότι είναι πολύυυ νωίς).Το θέμα είναι ότι έχω την εντύπωση ότι βλέπω τη κάθετη γραμμή στο + πολυυυυυυυυυ αχνά, μία τη βλέπω,και μία δε τη βλέπω ένα πράγμα...Έχω καμμιά ελπίδα λέτε ή πουλάκια κάνουν τα μάτια μου..? Σημειωτέον πρώτη φορά μπήκα στο πειρασμό του τεστ, ενώ προσπαθούμε γύρω στους 4 μήνες.
ειτε θετικο ειτε αρνητικο -που δεν το θελουμε-ουστ-θα το μαθεισ γλυκια μου....μην αγχωνεσαι .κ ν μην εισαι σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα ο θεουλης να σου χαρισει ενα μπεμπακιchris27 έγραψε:Σ ευχαριστώ που μου απάντησες...Δεν είμαι σίγουρη σου λέω τι βλέπω..χαχαχαχαχα....Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και δε ξέρω τι με έπιασε σήμερα..Απλά όσο περνάνε οι μήνες τόσο περισστερο άγχος έχω..Έχω και ένα συνεχόμενο 37,2 και λέω λες αυτή τη φορά?Όπως και να 'χει θα ξέρουμε τη Κυριακή αλλά κάθομαι σε καρφια..
σε ευχαριστω πολυ.μακαρι να μας χτυπησει γρηγορα την πορτα ο πελαργος ολεσ..........εισαι καινουργιο μελος....?δεν θυμαμαι να σε ξανα πετυχα....chris27 έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ...Κ εσύ αν προσπαθείς, εύχομαι να γίνεις γρήγορα μανούλα...Άντε να δούμε μέχρι τη Κυριακή λοιπόν...Μάλλον να περιμένουμε να περάσει η Κυριακή χωρίς επισκέψεις και βλέπουμε απο Δευτέρα...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης