751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26 Τετ Απρ 04, 2012 3:47 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:
Αντα που το έχεις το μυαλό σου....
Λεμονάκι έγραψε:ο αδελφός μου
όταν τον πειράξει πολύ καμιά κολονια βαρια τον πιάνει κόψιμο...
Λεμονάκι έγραψε:ο αδελφός μου
Ada έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:ο αδελφός μου
Αχαχαχαχα ότι πρέπει αν έχει φορέσει καμιά κοπέλα βαρύ άρωμα στο πρώτο ραντεβού
Τι διαφορά έχουν τα κρινάκια από τις κάλες? Ίδια με φάνηκαν
Γκρινιάρα κι αυτές με το αμύγδαλο μέσα είναι σκέτη κόλαση, σταματημό δεν έχω!!!
Λεμονάκι έγραψε:Αντα παντρεμένος είναι με 3 παιδιά
όταν γνώρισε την γυναίκα του ήταν καλοκαίρι οπότε λίγο το αεράκι λίγο η θάλασσα λίγο το κρασί ευτυχώς δεν είχε ατύχημα...
Λεμονάκι έγραψε:Αντα παντρεμένος είναι με 3 παιδιά
όταν γνώρισε την γυναίκα του ήταν καλοκαίρι οπότε λίγο το αεράκι λίγο η θάλασσα λίγο το κρασί ευτυχώς δεν είχε ατύχημα...
Γρινιάρα αυτό το κουστούμι μπομπονιέρα πολύ καλό !! φαντάζομαι είχε και ανάλογο νύφι ;
το λουλούδι πολύ όμορφο και αυτό αλλά δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου..
με τούλι δεν είναι ; το δικό μου είναι σαν ύφασμα κάπως..
Ada έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Αντα παντρεμένος είναι με 3 παιδιά
Αχαχαχαχα Εγώ τον έβαλα με το μυαλό μου μικρότερο , μάλλον επηρεασμένη από το στόρυ της Αγάπης
Κορίτσια πέφτω για το μπιούτι σλιπ τα λέμε μετά!
Ευούλι έγραψε:Ασχετο, αλλά ήθελα να ρωτήσω την Έλλη.Πόσο καιρό παρακολουθείς την ωορρηξία σου; Και τους μήνες αυτούς σου υπάρχει μεγάλη απόκλιση στη μέρα (π.χ. τον ένα μήνα 13η μέρα και τον άλλο 16η; )
αγαπη έγραψε:γεια σας κοριτσακια μουυυ τη κανετε??? ποιες ειστε εδω???? εγω ελειπα ολο το πρωι γιατι πηγα με τον αντρα μου στον οαεδ μετα πηγαμε στο ικα να θεωρησω και το βιβλιαριο μου και ηρθαμε τωρα εβαλα και λουκανικα να φτιαξω στο φουρνο με λαδι και λεμονι θα τηγανισω και καμμια πατατα και οκ εσεις τη καλο μαγειρεψατε????
γκρινιαρα έγραψε:αγαπη έγραψε:γεια σας κοριτσακια μουυυ τη κανετε??? ποιες ειστε εδω???? εγω ελειπα ολο το πρωι γιατι πηγα με τον αντρα μου στον οαεδ μετα πηγαμε στο ικα να θεωρησω και το βιβλιαριο μου και ηρθαμε τωρα εβαλα και λουκανικα να φτιαξω στο φουρνο με λαδι και λεμονι θα τηγανισω και καμμια πατατα και οκ εσεις τη καλο μαγειρεψατε????
γεια σου αγαπη και καλη σας ορεξη!!!
εμεις φακη ειχαμε σημερα αλαδωτη...
βγαλατε ακρη με τον οαεδ..ολα καλα???
xaftounaki έγραψε:Κορίτσια γεια σας και πάλι
Μια ερώτηση θέλω να κάνω για το επίδομα ανεργίας,ισχύει ότι πρέπει να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στην εθνική;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #26
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης