1 ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ..... Δευ Απρ 02, 2012 12:02 pm
zizi23
Είναι σε καλό δρόμο!
Εχω κουραστει πολυ εδω κ 2 μηνες ειμαι στο παρα πεντε να κοψω τον θηλασμο κ ολο λεω κανε υπομονη...το θεμα εχει ως εξης...το μωρο απο νεογεννητο ηταν σουπερ!!!Δηλαδη απο την αρχη κ μεχρι 1.5 μηνων ουτε πονακια ουτε κολλημενο στο στηθος ουτε θηλαζε ωρες ετρωγε ικανοποιητικα περιπου γυρω στο 10λεπτο με προγραμμα κιολας καθε 3 με 4 ωρες(μονη της)κ εβαζε παρακαλω 40 γραμμ.την ημερα κ κοιμοταν κιολας κ ολα οκ(εκτος της νυχτας που ξυπναγε για να φαει που κανα 10ημερο το σταματησε κ πηγαινε σερι μεχρι το πρωι)!Μετα τον 1.5 μηνα κλαμα συχνα κ στο στηθος χτυπιεται κ να τεντωνεται λεω πονακια υπομονη....τπτ....λεω γοπ παιρνει σιροπι τπτ...λεω γαλακτοκομικα τα κοβω παλι τπτ...(ενταξει εχει καπως χαλαρωσει δεν χτυπεται τοσο βεβαια αλλα κ παλι συνεχιζει ομως)...Τι γινεται θα σκασω???Κανω κατι λαθος??που τρεχω σαν τη παλαβη να τα προλαβω ολα που γυρισα κ δουλεια με το θηλαστρο κολα αυτα τα κανω για να φαει το μωρο το καλο γαλα γοα τ5α αντισωματα κλπ??...γιατι το κανει αυτο ρε γαμωτο??Ολα χαλασαν μετα τον 1.5 μηνα ...θηλασμο υπνος(γενικα ημερας-νυχτας)....αν το μωρο θηλαζε κ εδειχνε να ευχαριστιεται χεστηκα ναξυπνησω το βραδυ αλλα αυτη χτυπιεται ή τελοσπαντων τρωει τσιτωμενη(εχει τεντωμενο κορμι)...τωρα ειναι 4.5μηνων...ποια η γνωμη σας??Τι γινεται??Α!κ τρωει μονο 5 λεπτα ειναι φυσιολογικο...απο βαρος ενταξει καλα ειναι..επεσαν οι ρυθμοι βεβαια (*οχι 40 γραμμ την ημερα)αλλα ειναι καλα βαζει περιπου 20 γραμμ την ημερα τωρα...Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη κ σιγουρα το περναω κ στο παιδι!!Σκατα φαυλος κυκλος!!